Restar, o tu apie Litbaną esi girdėjus? Jų sandėlis yra mano darbo rajone ir tiesiai iš jo tam tikrom valandom labai pigiai pardavinėja vaisius ir daržoves. Jei didesnė šeima tai visai verta atvažiuot ir nusipirkt pvz. 15 kg dėžę bananų už 3 eur FB palaikink jų puslapį ir matysi ką kada parduoda.
Esu esu, seku jau kokie 2 metai. MB buvo 1 kartą nuvažiavęs... Nu labai man nepakeliui ir laikas visai netinka... Tai ne variantas realiai. Ir tuos bananus nebent į šaldiklį ledams . Nes vaisių realiai reikia mažiau, negu valgom, daržovių daugiau.
Katuk - ačiū tau, bandysiu . Kadangi man visai neaišku, koks skonis turi gautis, tai ir bijau pirkt bile ką .
Donstop, ačiū, tu kiškis, kiškis . Įdomiai suskaičiau . Nors kartais tai varai depresiją su savo įsikišimais . T.y., kaip tu sugebi viską suplanuoti. Man alergija nuo to asmeniškai karts nuo karto ištinka, prisiplanuoju darbe, tai namie gyvent noriu spontaniškai, pagal savo esybę . Mes saldainių, bandelių, jokių varškyčių ir pan. ir taip nepirkdavom, tai ir nėra sutaupymo . Tik mažę lepinu sūreliais ryte, kiti beveik niekada negauna. O kaip be pietų mokykloje - nešasi? Aš nesugebėčiau mums 5 sudėti tiek visko teisingo, skanaus ir pan. Noriu būti dar ir laiminga beigi atsipalaidavus, o ne tik šeimininke dirbti... Ar tu jau dirbi? Kaip sekasi?
Mažumą paplepėjom pas Limit, laiko, kaip visada pritrūko .