Taip kaip ir buvo 39, dabar isvis direktorius issikviete gydytoja kazkokiu organizaciniu reikalu tvarkyt
Dabar Ligita seka pasakėles iš rūsio . Gerai, kad jumoro jausmas nedingęs.
Pasakysiu atvirai, man kiekvienas pabendravimas su gydytoju reanimacijoje tik trumpino gyvenimą ir gadino nervus, tai galiausiai pasirinkau jų nieko neklausinėti, tai buvo lengviau tikėti.
Vakar tėtis buvo absoliučiai sąmoningas, atpažino mane, atsakinėjo į klausimus galvos linksėjimu, atleisdavo ranką, kai prašiau. Tik gana trumpai, paskui išlūžo vėl, nes tas plaučių uždegimas kamuoja vis dar, vakar išėmė vamzdelį iš trachėjos, treniruos, kad pats kvėpuotų, bet buvo su deguonies kauke. Tai džiaugsmas didelis, bet trumpas pasitaikė .
Ligvita, tu gal nejuokauk ir reikalauk, kad guldytų į ligoninę.
Restar, kaip faina.
O Ligvita jau po truputi zvereja, sukeliau mini skandaliuka, sesutes puole skambint, nesgi rezultatu dar niekaip nesulaukia, net istare zodi paguldys, o ne vietu nera...
Nes sakiau eisiu ieskot direktoriaus, kuris nezino, kad dirba ligoninej kur prioritetas zmones gydyt.
Nesididziuoju savim, bet namie bent guleciau
Zodziu guldo net nemate rentgeno, nes pasirodo per 40min neimanoma aprasyt dvieju zmoniu nuotraukas, tiek musu buvo prie kabineto. Kraujas sake rodo uzdegima
Tik nugazdino, kad intraveniniai antibiotikai bus
Na ka, pagulde mane su senuciukem senuciukem babytem (pati prisiprasiau ) Buvo uzejus gydytoja sako ne plauciai, laukt pirmadieno darys echoskopija ir kitokius tyrimus Uzejau i vc, labai norejau iseit ale nera kur, tuo labiau ir dusas ten pat
Vaizdai kalba patys uz save... sesele zadejo vakariene ir laseline
Pridėta:
O kodėl nugąsdino? Man atrodo, jei jau antibiotikai, tai net geriau leidžiami, poveikis geresnis ir virškinimą mažiau gadina.
Ligvita gerai kad paguldė, suras kas yra
Laikykis, Ligvita sveikt antibai į veną ir lašinės tikrai greičiau padės
Abelo, kaklas patiuninguotas. tik po tiningavimo neploviau - nešiotojas iškart į mokyklą ėjo
Vaikinas tai tikrai modelių modelis Super atrodo! Nors pačios apykaklės nėr taip gerai matyt, kaip praeitose foto
bet kas matos, tai tikrai lygiau ir dailiau, mano akimis
O kodėl nugąsdino? Man atrodo, jei jau antibiotikai, tai net geriau leidžiami, poveikis geresnis ir virškinimą mažiau gadina.
Viskas taip, bet kai eme krauja sakiau, kad is baimes venos dingsta. Tai ir gazdino po to gydytoja, kad leidziami bus ir i vena
Ligvita gerai kad paguldė, suras kas yra
Arba ne
As noriu namo
Anyta Manta lepina, picom maitina. Ir exa stroins sake, kad vandens uzveztu po darbo, nes galima iki 22val
Vakariene gavau, lauksiu laselines ir vandens. Dabar galvoju gal as be taip supratau del tu plauciu, gal aprasyt nuotraukos taip ir nesugebejo kol gydytoja buvo. Atsisveikino iki pirmadienio, keistai man. Kai ligonine tik gimdymo namai suaugus tebuvo, tai ten ir savaitgali gydytojas buvo...
Tyliu, guliu ir noriu namo.
Babusyciu pliusas galiu be ausiniu tyliai tyliai knygas klausyt