Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ne nu kerpena...

ajk rašyt knygos :) ne poezijos bet labai gražios prozos :) būtum skaitoma lietuvių rašytoja  :wub:​ 

gražiai rudenį aprašei

manęs orai irgi nenervuoja

Atsakyti

Labas,

aš atrodo, irgi į visus kgb atsakiau, nesinori savo fėjos už ūso tampyt, :wub:

Lace ir Ingriduska, jums :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:

Aš galvoju, iš to didelio noro pataikyti savo mergaitei, ar neišeisiu iš krašto, nu kaip sunku, norisi iš visos širdies, dieną naktį iš galvos neišeina, atmetimo būdu bandau kristalizuoti idėją :)

Aš irgi miegočiau ir miegočiau, tik turiu šiandienai ir rytojui daug veiklos, tai nė prie gero noro neišeitų.

Šeštadienį lyg žadam važiuoti Jankevičiaus vaidybos pasižiūrėt "Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas". Gal jau kas žiūrėjot?

Atsakyti

kerpena, darom rašymo tandemą.

Aš dėliosiu dedlainus, darysiu fotkes, rašysiu pavadinimus, turinį ir marketingą. 

Atsakyti

Egloshke, o gali pasidalint kokiais nors receptais? Nes man su žuvies gaminimu visiškai nekažką..  :unsure:​  išskyrus lašišą, tą dar pagal Lace patarimus kažkada užsirašytus visai skaniai išeina pagamint

Tame ir esmė, Limit, kad jokių ten per daug receptų nėra. Ruošiau pvz menkę. Padruskini, papipirini (aš pipirinu citrinpipiriais). Į keptuvę dedi sviesto (jie rekomenduoja lydytą GHI), tuos file gabaliukus ir iki 20 min pakepi, gale sudedi špinatų lapus.

Kitas, vakar dariau, susmulkintas svogūnas, jūros lydeka ir truputis moliūgų aliejaus, dar petražolių. Dedi ant folijos lapelių, užlankstai ir į orkaitę 20 min. Viskas. Valgai su daržovėmis.

Dar vienas man skanus VK žuvies receptas. https://www.youtube....h?v=PC-0CdsyNMUTikrai skanu tie kaparėliai prie žuvies. Gaunasi pikantiškai.

Mano mergaitė (!) mėgsta sumuštinius su silke. Juoda duona, salotos lapas, pomidoro riekė ir silkės gabaliukas.

Na va taip maždaug..

Atsakyti

Sveikos

. Šeštadienį lyg žadam važiuoti Jankevičiaus vaidybos pasižiūrėt "Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas". Gal jau kas žiūrėjot?

Vakar ekspromtu sugalvojom nueiti, pasijuokėm, visai patiko atsipalaidavimui  :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 12 spalio 2017 - 10:44

Sorry, tas posakis jau atrodo toks nuvalkiotas, tai išsprūdo - švari lenta. Beveik kaip tuščia galva. Beje, Gilytės aš irgi nemačiau niekur, nors tamtyč svečių foto peržiūrėjau bei su malonumu Dovydėnaitės naują kolekciją :).

Vakar niršau niršau, knisau knisau siūlus bei prisispausdintus lapus iš nesugalvojimo ką megzt įdomaus, tai tiesiog čiupau naujus siūlus ir beveik be jokių primierkų paėmiau broliui dvyniui megztuko nugarą lygiu mezgimu varyt. O galvoj sukasi - kokį priekiui raštą imt, kol dar nenumezgiau, nes paskui vėl bus bėda...

O, atrodo, reikia tik garsiai pasiskųsti kokias 3 dienas iš eilės ir gal kokia mintis ima rutuliotis :).

Atsakyti

Limit, tu gal darbe?

Atsakyti

Paposėdžiavau ir jaučiu, kad nieko daugiau šiandien nebenudirbsiu :unsure: nebent ką nors sugadint galėčiau :B

Atsakyti

Gadget ir nuotraukos :D  Beveik dienos anekdotas :D 

O aš šiandien visai žvali. Ir ryte lengvai kėliausi, ir į darbą su daina važiavau :D  Gal tik dabar po kalakuto kepsnio kiek miegan patraukė. Bet oras čia nei prie ko :D 

Aš dar kartais žuvį kepu taip. Baltos žuvies filė paprieskoniuoju, biškį aliejum patepu ir dedu skardon ant folijos, ant viršaus riekė pomidoro ir visai viršuj riekė mocarelos. 15-20 min. į orkaitę.

Atsakyti

Sveikos,

 

Restar, kaip sekasi su planais? Košės paskanintos yra gėris :) Daržovių kalnai - taip pat :D Aš pastebėjau, kad dažniau žuvį valgau ir man skanu. Visada buvau įsitikinusi, kad nemoku jos gaminti.. Skaniai, ta prasme.

 


Nite, važiuosi pas Limit? kada? Nes ir aš planavau užsukti :).

Egloshke, tik vakar paskaičiau tą mitybos planą, klaidų priieškojau. Jau mano protestantiška natūra ėmė reikštis :D. Tai pagal pilną planą įdomu ar kada išvis pradėsiu maitintis. Bet košės ryte eina pilnumoj, jau įpratau iš vakaro pasimerkti.Su ankštiniais irgi ėmėm visi daugiau draugaut.  Daržovės vien žalios kiek pabodo, o ir iš kur jų tiek vilkt maišais. Su žuvim situacija įtempta. Silkę valgau, lašišą irgi, nors brangi gyvatė visiems, o kita žuvis arba brangi arba neskaniai atrodo, neatrandu, ko noriu pirkti. Na, ir vėlgi - kokio kiekio mums reikia, kad visi pavalgytume. O ji dar rekomenduoja Šiaurės jūroj pirkti. Nu prabangu. Tai erzinuosi nuo to per didelio galvojimo apie mitybą ir nusispjaunu kartais. Va, šitą savaitę beveik vien burokais visokiom formom maitinuos :). Ta prasme, valgau protingai ir daugmaž sveikai, bet tiek dėmesio skirti įvairovei man dar pernelyg sudėtinga. Noriu ir šeimą užkišt ir bent kiek laiko sau turėt.

 

Katuk, tiesa, gal tu perki tofu? Kokį, kur? gamini ką nors? Nes aš kažkada seniai bandžiau ir nelabai valgiau... O tarp receptų yra, gal ir išbandyčiau tokią įdomybę :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 spalio 2017 - 11:03

Pamirsau pasiust balionu Lace ir Ingriduskai :4u:

Man pavykoooo, po 2 dienu bandymu, man pavykoooo. Tik nesakysiu kas :D :yahoo:

Atsakyti

Nite, važiuosi pas Limit? kada? Nes ir aš planavau užsukti :).

 

 

Tai po kokio pusvalandžio žadėjau ir važiuot :rolleyes:

Limit, aūū :D

Atsakyti