Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ligvita, laikykis. O kodėl tave į ligoninę būtinai guldo? Naminėm sąlygom jau niekaip? Nors gal ir visai gera mintis - bent jau tvarkingai gulėsi ir gydysies.

gydytoja gazdina, kad daug mirsta nuo gripo, liepe daug daug pasirasyt, kad arsisakau ligonines, nes nezinojau ar kas Mantu rupinsis

Atsakyti

nuo telefono kokio neturi?

teciui radijuskai vis perkam ir perkam

dabar telefonai be ausiniu, o ir nereikejo man ju niekada, tiesa Mantui buvau zadejus, bet nezyze ir pamirsau

Atsakyti
dar tapkes nenusakomo baisumo ir senumo radau nes namie as ju nenesioju, net i keliones storas kojines deduosi... Palauksiu kol prakaitas nudzius ir sliausiu
Atsakyti

Laba, Ligvita, gal į Santariškes važiuoji? Turiu aš ausinių

Atsakyti

Ligvita :4u:.  Gydykis būtinai.

Atsakyti

Aš šiandien tinginiauju, net į lauką su dukra nėjau, vakare teks vežti ją pas gydytoją, dar ir visuomeniniu transportu, šiaip sau pramoga  :mmm: , tai bent dieną kompensuoju, leidau sau dar vieną megztinį pradėt  :blush-anim-cl:  Žinau, ligonė, 5tas pradėtas darbelis  :blush-anim-cl:​ 

Abelo, kaklas patiuninguotas. tik po tiningavimo neploviau - nešiotojas iškart į mokyklą ėjo :D

Labai gražus berniukas, kaip modelis  :4u:

Pas jus mokykloje leidžia su megztiniais ateiti  :bigsmile:

Donstop - ale tu tobula sektantė, kiek tave skaitau :). Greit ir gražiai mezgi :4u:

Ačiū, reiškias, papuoliau į tinkamą temą  :D

Atsakyti

Ligvita, viskas bus gerai  :4u:  Nieko linksmo gult į ligoninę, bet Mantui reikalinga sveika mama  :4u: Į tapkes tai jau tikrai nieks nežiūrės  :irnesakyk:​ 

Atsakyti

Laba, Ligvita, gal į Santariškes važiuoji? Turiu aš ausinių

Limituk, as bijau, kad iki Santariskiu sudetingai bus, bandysiu arciau namu i Kauno g

Atsakyti
nes man parase toki siuntima, kad galiu i bet kokia ligonine vaziuot
Atsakyti

Achh, supratau. Jei kartais iki Santariškių vykt nuspręsi, brūkštelk. Sėkmės ir sveikatos tau

Atsakyti

Xaxaxa sedziu laukiu tyrimu rezultatu, bet meto uzuominas, kad neturi vietu ir namo eisiu

Atsakyti

O tai kaip tavo temperatūra?

Atsakyti