Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas

kuičiu idėjas. nu bet kad ta mano mergaitė pati visokias technikas moka, visko turi, tai net nežinau, teks "imti" kruopštumu ir spalvom :D

kad daugumai pirma reiktų ištaisyt laikyseną, ištobulint pratimų techniką, tik tada galvot apie lašinukus ir celiulitukus :) nu ir taip toliau ir panašiai

vat šitą jau esu pati pastebėjusi. kad laikysena labai svarbu. ir mano pilateso trenerė tai akcentuodavo. ir pati jaučiau, kad net nuotaika pasitaiso ir nebesvarbu pasidaro kiti reikalai, kai kontroliuoji laikyseną.

bet vatir pastebėjau, kad jei apleidi tą, tai vėl grįžti į savo ankstesnę laikyseną :D

Atsakyti

Jo pilateso trenerės tai labai laikyseną akcentuoja :) mūsiškė irgi. aš pvz visada galvojau kad mano laikysena gera bet nei velnio pasirodo :D

Atsakyti

Šarange, o šito fotografo Čepulio knygos nenori? aš turiu, man patinka ir pavartyt ir paskaityt

Atsakyti

apie knygas kalbant nors ir nesu svapininkė ir nežinau ar kgb buvo svapininkėms tik, bet labiausia noriu tų japoniškų raštų knygų kur dontstop kažkada rodė ir turbūt Olaiva užsisakė...

Atsakyti

Labas rytas,

Be to neramina kojos tempimas, niekaip nesuprantu priežasties, kiba reiks eit daugiau ligų ieškotis...

Laba 

o kurioj vietoj tau tempimas? Man jau 5-tas menuo blauzdoj jaučias tempimas, šeimos gyd pamaste, gal venos... reiks ir man aiškintis giliau. Papasakok paskui kà rasit  :unsure: 

Atsakyti

apie knygas kalbant nors ir nesu svapininkė ir nežinau ar kgb buvo svapininkėms tik, bet labiausia noriu tų japoniškų raštų knygų kur dontstop kažkada rodė ir turbūt Olaiva užsisakė...

taip,užsisakiau,ir ne vieną  :blink:​ 

Atsakyti

Katuk, turi omeny apie apie paukščius? "Metai" ? Jau esu varčius, graži.

Mezgimo knygų gerų LT knygynuose nėra, pačios žinot :D

Vaikas irgi turėjo čekį ir vos ne vos išsirinko vakar :D 

Vat būtent, kad vieną kart skaitomų. t.y.romanų tiek vaikiškų, tiek suaugėliškų nenoriu pirkt. Daugumą tokių, kurios gražios ir norėjau turėt,  jau turiu (pvz. "Japoniškas tvarkymosi menas", "Ryto rasos sodas" apie bonsus, apie senas sodybas "Gyvenu už miesto", "Ekspozicija" apie fotografiją, Beatos beveik visas turiu ir pan). Dabar turbūt toks štilis, kad nieko naujo ir idomaus nėra išleista. Laikas dar nespaudžia, bet labai knieti kažką nusipirkt, tai sakau, gal jūs turit kokių gerų idėjų :)

Atsakyti

Laba 

o kurioj vietoj tau tempimas? Man jau 5-tas menuo blauzdoj jaučias tempimas, šeimos gyd pamaste, gal venos... reiks ir man aiškintis giliau. Papasakok paskui kà rasit  :unsure:

Man tempimas atsirado nuo gimtadienio, juokas juokais, sakau, gal ko neatsimenu, arba nuo senatvės :D  Tempia kairės kojos kirkšnyje ir kelio sulenkime, t.y. pakinklyje, jausmas toks, lyg būčiau slydus ar pan. ir pasitempus, bet tikrai niekur nepasitempiau ir taip idomiai, nei praeina, nei blogėja. Jei būtų blauzdoj, tai ir aš įtarčiau venas, arba mėšlungį, tas zaraza irgi išlenda sporto metu, reiks vėl magnio pagert...

Atsakyti

Katuk, turi omeny apie apie paukščius? "Metai" ? Jau esu varčius, graži.

jo, šita.

dar iš kulinarinių, man visai nieko buvo, tik dabar nelabai aktualu Dovanos iš virtuvės. gana populiari tos Jagelavičiūtės Mažos nuodėmės taisyklė

Atsakyti

Labos :4u:

Qqšk, jei turėsi skaidrių ar galėsi pasidalinti?

Ar jums stumiasi ikonėlės? Man tik pirmą jų eilę rodo, anksčiau tip nebūdavo. Negaliu emocijų išreikšti :D :D

Atsakyti

Labos :4u:

Qqšk, jei turėsi skaidrių ar galėsi pasidalinti?

Ar jums stumiasi ikonėlės? Man tik pirmą jų eilę rodo, anksčiau tip nebūdavo. Negaliu emocijų išreikšti :D :D

būna pasitaiko. prarefrešini kelis kart ir pasitaiso :D šiuo metu nesistumdo deja

Atsakyti

man ikonėles stumdosi (per edge naršyklę bent jau)

Atsakyti