Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

wow, kiek per dieną klausimų susikaupė :) Į FB klausimus vakare prie kompo atsakysiu, per telefoną nepatogu.

Kepurės. Rudeniui turiu skrybėlę, žiemai dar bandau prisijaukint, kas man tiktų. Veidas ovalus, tai įtariu, vos ne viskas tiktų. Tik gal ne labai aptemptos, mano garbanoms nepatiktų.

Virbalai. Laikau metalinėj dėžutėj, labai patogu.

Papuošalai. Patinka, ypač dovanoti su savo magiška energetika  :wub: Žgutai gražu.

Pirkinių maišeliai. Gražu, bet greit atsirastų, kas nusavintų. Pagrinde imu plastikinius mažiukus, labai tinka į vonios mažą šiukšlinę :)

Mezgimo diržo nereik, nemezgu kojininiais virbalais ir ne kietamezgė :)

Knygos. Nesupratau, ar swap klausimas ar kaip patarimo kažkam kitam. Paskutiniu metu įkritau į “Kiekviena moteris - deivė”, visai įdomu būtų paskaityt “Kiekvienas vyras - dievas”. Arba “Dievas visada keliauja incognito” ar kažkas pan. Iš grožinių - Kakė Makė :) Turim apie tamsą ir netvarkos nykštuką.

Oras. Praeitą sav. buvo +25, šią +30, kitą sav. bus apie +22. Striukę susirasiu kažkur lapkričio pabaigoj. Paslėpsiu vasario pabaigoj :) Beje, įdomu, kad jau 2 metai iš eilės per Kalėdas stipriai atšyla ir būna virš 20 :)

Ingriduška, o kaip jūsų svajonės kraustytis į svajonių vietą, kur šilta? Dar siekiat jos?

Atsakyti

Mielos swapo dalyvės, neapsunkinkite fėjú gyvenimo, pasisakykit temoje duotais klausimais (čia toms, kurios nesirodo ir nepasisako). Ligvita, parašiau tau asmeninè žinutę su fėjos klausimu

Atsakyti

Oo kaip smagu - norinčių pasimytint už kokio tūkstantuko kilometrų yra :yahoo: 

Tai kokiam kovui pasidairom bilietukų?

Lietuviškos knygos man egzistuoja tik dvi: V. Mykolaičio Putino Altorių šešėly, nes visa galva aukščiau lietuvių literatūros, ir J. Baltušio Sakmė apie Juzą, nes nerealiai turtinga ir gražia kalba parašyta :wub:  Visa kita...

Atsakyti

Ojei, kiek klausimų  :blink:  :lol: smagu :)

Drobiniai ir visokie daugkartiniai maišiukai labai mums patinka. Visose tašėse/kuprinėse yra po vieną ir dar kokių poros trūksta  :mirksiukas: 

Virbalai savo vietos neturi :( stengiuos laikyt mezgimo dėžėje supakuotus originaliose pakuotėse. Bet dažniausiai naudojami kartais pasiklysta, tenka epizodiškai surikiuot juos atgal :) labai praverstų kokia nors kai kurių sektančių siūta užtrauktukinė terbelė  :wub:​ 

Atsakyti

Knygos.... Hm.... kolekcionuoju tikriausiai gražias mezgimo knygas :) nes retai tiesiai iš jų mezgu, kartais tiesiog pavartau įkvėpimui :) va, kažkokia japoniška neseniai kažkas rodė, tai norėėėč  :wub: o jei jau apie rimtas svajonių knygas tai noriu vienos darbui, bet swapui neaktualu, nes kainikė tai 200$  :D​ 

Atsakyti

Nesupratau to mezgimo diržo esmės. Gal ne esmės, o naudingumo, nes nelabai įsivaizduoju, kaip ten megzti taip įsibedus virbalą, man reikia laisvės krutint, o be to mezgu su laidu, tai kaip ir neaktualu.

 

Drobinius pirkinių maišelius kai kada naudoju, bet paprastai tai mano kiekiams jie per maži. :)

Šiaip turiu rankinuke  maximos sulankstomą daugkartinį, tokį mažesnį, tai jei eidama iš darbo ne kažin ką perku, užtenka ir man nešant žeme nesivelka. O tie didesni krepšiai tai velkasi :) Kažkokį Rimi turiu, tai tik nebent ant peties galiu nešt. O jei perku daugiau, tai papildomai pasiiimu plastikinį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 spalio 2017 - 19:01

Sveikos, parsivilkau pagaliau namo...  :oh:

 

Bandysiu ir aš prie chebros pabūti, bent į klausimus atsakysiu.

 

Dabar jau galima mėtyti pėdas???

 

 

jei taip tai KGB:

 

1. Kokia jūsų pati pačiausia spalva drabužiam, smulkiem: pirštinės, kojinės, kepurės šalikai, riešinės, bepirštės ir pan.... (nu kad orientuotis į kurią pusę krypti - megztinio tikrai neistikėkit :D )

2. Koks 2-3 spalvų derinys jums labiausiai patinka arba kas labiausiai derėtų prie jūsų lauko drabužių-  čia iš serijos tikėkitės dvigubo mezgimo nu to dvipusio kaip prieš metus buvo :D (Gadget tai rozine su Balta ania????)

3. Kokio mezginio tikrai NEREIKIA - nu pvz žiauriai netinka kepurės ir net nesiruošiat nešioti...

4. Koks kandimo lygis???? sakysit yra senuose klausimynuose... bet gal kas per metus pagijo nuo kandimo ligos :D maža ką :)

5. Ar norėtumėte kokių saldžių priedų??? o gal sūrių??? o gal išvis nevalgyt norėsit? :)

 

1. Turbūt niekam ne paslaptis, kad pati pačiausia spalva Lacei yra mėlyna  :mirksiukas: Pažiūrėkit į mano R portfolio ir viską suprasit.  :ax: Rūbuose bazinė spalva dominuoja navy mėlyna, o aksesuarai jau gali būti visų kitų mėlynų atmainų - žibuokliniai, turkio, žydri, šiemet pradėjo patikti aqua spalva -  tokia vandeninė, nei žydra, nei žalia.

 

2. Puspaltis tamsiai mėlynas, lengva striukelė tamsiai mėlyna, žieminė striukė tamsiai mėlyna, miškinė pūkinė striukė tamsiai mėlyna.  :bigsmile: Aš tokia labai apsisprendusi motera  :flirt2: O prie tokios mėlynos labai tinka visokių spalvų aksesuarai. Beje, pernykštis Žuviuko kakluošalas buvo nuostabus, tokį tai net ir rožinį nešiočiau  :mirksiukas: Nemėgstu grynos baltos, nebent raštuose, visai visai nedraugauju su geltona, violetine ir skaisčia raudona (o pvz vyšninė spalva labai gerai žiūrisi su tamsia mėlyna ir net man visai tinka).

 

3. Tikrai nereikia kepurės ir pirštinių - kepurę deduosi tik į mišką ir tam turiu pirktinę neperpučiamą, o pirštines pripažįstu tik odines. Vat kokias elegantiškas riešines ar bepirštes mielai nešiočiau  :wub:

 

4. Kandimui visai nesu jautri, man net savotiškai patinka tikros kaimiškos vilnos jausmas prie kaklo  :rolleyes: Bet dažniausiai save palepinu prabangios sudėties siūlais - su šilku, kašmyru, alpaka ar bent jau merino vilnele.

 

5. Valgyti iš viso nenorėsiu  :D Cukraus jau daugiau kaip mėnesį nenaudoju visai, angliavandenius kitais pavidalais stengiuosi riboti. Taip kad man nebent mėsos šmotelį įdėt galima  :P

Atsakyti

Ai, mezgimo diržo tai nesupratau :D

O papuošalų vartoju labai labai mažai, tik auskarus ir tuos retokai keičiu :) ant kaklo išvis nelabai mėgstu, nes ištisai kabo stetoskopas (tas, kur klausyt pacientam) ;) ir papildomi daiktai atrodo, dar labiau lenkia prie žemės. Tiesiog toks kažkoks jausmas.... :) nors pažiūrėt ant kitų tai labai daug gražių daigtų matau :)

Atsakyti

Jaaaazau!!! Negi siūlų swapui radau!!!  :yahoo: bereik apsispręst dėl galutinio rezultato ir meeeegzt  :yahoo:​ 

Atsakyti

Žgutai man gražu, vis ruošiuosi kada nusinerti ilgą žibuoklinį ar pilkai sidabrinį, kad ant tamsiai mėlynų įdarbinių suknelių gerai žiūrėtųsi. :wub: 

Mano virbalai namuose per kelias vieta gyvena - krūvelė susikaupia pintame krepšyje šalia mano mezgimo vietos ant sofos, dalis bando tvarkingai gulėti mezgiminiame stalčiuje, einamiausi visur keliauja kartu mano kelioniniame mezgimo krepšyje. Bet akivaizdu, kad virbalų turiu gerokai per daug.  :rolleyes: 

Drobiniai krepšeliai man nelabai - teplūs ir užima per daug vietos, turiu kelis, bet retai naudoju. Turiu nusipirkusi tokį daugkartinį iš "bolononės" medžiagos, tas labai kompaktiškai susilanksto ir visada mano rankinuke gyvena...

Apie knygas nieko dabar nepasakysiu... Neturiu jokių konkrečių norų. Mėgstu turėti gražiai išleistas mezgimo knygas. Nelabai jomis naudojuosi, bet kartais būna labai malonu pavartyti  :wub: 

Atsakyti

Aš irgi KGB turiu - ar mėgstat auskarus, jei taip, tai kokius?

Atsakyti

aš į senatvę negaliu jau ne tik paprastų bižuterinių,bet ir sidabrinių auskarų įsiverti.pradeda raudonuoti,kaisti,niežtėti.tik auksinius.bet ir jų beveik nenešioju :)

Atsakyti