Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žguts gražu. Bet koks.

Net karoliukus skaidrius ant margo šviesaus siūlo susivėrus esu, bet tie... patys nesineria...

Atsakyti

Soliuk, na, kad pradėjai pasakot, tai vat smalsu KAS BŪTENT ten tave taip užveža?

Žgutą pernai gavau ir vieną savo turiu. Tai gautą panešioju :). Nenusivilčiau ir dar gavusi, net nežinau kokios spalvos, bet kitokios, nes turiu sidabrinį ir naftinį :). Iš papuošalų, seniai noriu kokio ilgo pakabuko su kokiu stambesniu, gali būt keramikiniu svambalu ar pan :).

Atsakyti

O kur ten pildyti. Randu ten seną lentelę, bet , visi įrašai 2014 metų. Tai ar turima galvoje, kad atsidarius galima pataisyti, ar save įsirašyti? Ar nebuvo naujesnio varinato, juk pernai swapas irgi buvo. Aš kai naujokė facebook'e, tai sunkiai ten gaudausi.

Ir ar reikia ten pildyti, jei jau čia atsakinėjam visokius klausimus. Kam dabar reikia visų adresus matyti, kai man reikia tik vienos?

 

aš ten  komentaruose naują padariau, lyg ir turėtų per tą nuorodą leisti. tuoj gal pabandysiu įdėti kaip naują įrašą

 

lentelę galėsi bet kada koncentruotai rasti, nereiks per puslapius keliaut. nors iš kitos pusės,  tai tiesiog išsisaugai saviškės ats ir to užtenka :D

Atsakyti

Restar, net nežinau kaip apibūdinti :rolleyes: Pirmą kartą su dviračiais kai išsiruošėm buvo labai neramu, ar sugebėsiu nenukrist starto pradžioj per minią žmonių, ar kaip aš čia atrodysiu, koks tas mano dviratis nepritaikytas visai ar aš kažin ne paskutinė atvažiuosiu ir panašios kvailos mintys sukos :D . Bet kai išvažiavom atrodo viskas viskas dingo. Žmonės aplink tiek žygiavime tiek važiavime visi viens kitam padeda, jei tik nori gali užkalbinti, vyrui labai smalsu sužinot tarkim dvračių tech parametrus, galimybes, jis teiraujasi, šnekina, bendrauja. Būna išsisikirdami sakom iki kito susitikimo :D Aš žygio metu beveiki visus šunis nuniurkiau :D . Nežinau kaip tą jausmą apibūdint, bet jis kažkoks kitoks nei įprastai važiuotum ar eitum sau vienas. Jis tiesiog KITOKS :wub: Mindami su vyru sakom kad patys vieni sau gal net nesugalvotume ten ar ten nuvažiuoti, galvotume palekiam kur nors kaip visada savaitgalį po pietų ir psio :D o čia kažkodėl lauki tos kelionės, domiesi, smalsauji, seki, planuoji. Tai tiesiog kitoks jausmas. Kiekvieną savaitgalį to patirt nenoriu,( yra mūsų mieste ir žygeivių ir dviratininkų organizacijos, kurie kažką veikia kiekvieną savitgalį, va čia tai jau nenoo, gal dėl pažįstamų žmonių, nežinau, bet netraukia) bet kartą per kelis mėnesius su mielu noru :wub:. Mes paskui su vyru sugalvojam pravardes tiem žmonėm su kuriais daugiau pabendraujam kelionės metu tai karts nuo karto prisimenam, pasijuokiam kaip ten kas buvo :D

Atsakyti

Jūs turistaujat, o aš pietauju, ilga šiandien diena ir dar susirinkimas po darbo.

Aš kažkaip niekad nesupratau tų bendrų ėjimų, bėgimų ar kokių važiavimų, bet kadangi ir nebandžiau, tai gali būt, kad visai ne taip ir įsivaizduoju. Šiaip ir sportui niekad neturėjau kompanijos, jau beveik pripratau visur viena eit, aišku, yra savi privalumai, bet ir savi trūkumai...

Tiesa, Liniuka, aš jaučiu važiuočiau į kelionę, nes labai noriu ir visai neturiu patirties tai daryt savarankiškai, labai būtų įdomu patirt kaip viskas vyksta, turbūt ir kaina nesikandžiotų, jei iš anksto ir savarankiškai  planuojant.

Atsakyti

KGB klausimas: kokią knygą norėtumėt turėt, nusipirkt ar gaut dovanų, pageidautina ne iš grožinės literatūros, arba jei grožinės tai lietuvių autoriaus :)

Atsakyti

KGB Šarangės

Na nežinau aš lietuvių autorių.

ir knygas prakikuoju dabar Bibliotekines, perskaitei ir pridavei ir vel naujas jami.

Atsakyti

KGB klausimas: kokią knygą norėtumėt turėt, nusipirkt ar gaut dovanų, pageidautina ne iš grožinės literatūros, arba jei grožinės tai lietuvių autoriaus :)

 

nu :hmm:  net nežinau. kažkaip nebuvo kažko tokio ypatingo , ko norėčiau, ir negalėčiau turėt. o ką panorėjau tą momentą, tai ir nusipirkau :D

 

mezgimo knygų kiek turiu, tai net gėda, bet nesinaudoju. nu labai jau pro retą, kokios nors technikos prisireikia, tai atsiverčiu. gal jei turėčiau kokią nors su daug raštų, tai ir džiaugčiausi, bet kad nežinau ko norėti :D

 

dažniausiai užsimanau kokių nors maisto gamybos knygų, bet paskutiniu metu nesidomėjau, ko ten naujo prileido

 

nepadėjau :D  ale bet spėju, kad ne mano norų ir reikėjo :D

Atsakyti

[b]KGB[/b] klausimas: kokią knygą norėtumėt turėt, nusipirkt ar gaut dovanų, pageidautina ne iš grožinės literatūros, arba jei grožinės tai lietuvių autoriaus :)

 

 

Naujausią R. Vanagaitės knygą ( jau galima užsisakinėti išanksitinį) VIŠTA STRIMĖLĖS GALVA  :wub:

 

 

ir saulėlydžiuko knygą, tiesiog nes.

Atsakyti

oj, o taigi sektantės knyga :bigsmile:  žinoma kad taip !

Atsakyti

Aciu Katuk uz sukurta maldaknyge, smagu stebet, kaip ji pildosi :rolleyes:

KGB klausimas: kokią knygą norėtumėt turėt, nusipirkt ar gaut dovanų, pageidautina ne iš grožinės literatūros, arba jei grožinės tai lietuvių autoriaus :)

Uoj, lietuviu autoriu nemegstu, tiesiog.. durnas nusistatymas man pries juos :B O siaip tai lentyna virtuvej pildau kulinariniu receptu knygom, tiktu ir mezgimu, bet jau nebe i virtuve :D

Tiesa, Saulelydzio knyga priimciau, tiesiog, kad po kazkiek metu anukams galeciau sakyt, kad va su sita autore bendravau virtualiai :rolleyes:

Pietai pagaminti, vienas vaikas grizo, kitas i svecius po mokyklos isejo, trecias vercia namus aukstyn kojom.. o as noreciau ramybes su mezginiu ir serialu :D pasvajojau ir gana :angel_not:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 10 spalio 2017 - 14:45

Nite aš išmezginėjau kraštines akis gerom, gaunasi tokie kaip pumpurėliai...aš dažnai ripsiniams krašteliams taip darau :)

Tokį pumpurėlį aš ir nukeldama akį padarau, kai ripsą mezgu. Bet galvoju, gal krašto tamprumas kitoks gaunas :hmm: ir kad susigaudyt reik nemažai to krašto numegzt :huh2:

Atsakyti