Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o čia kokia technika :hmm: IMG_0245_medium2.JPG

Atsakyti

Aš net pavadinimą pamiršau šitos technikos, ar ne tinginių žakardas primityviai? O oficialiai - nepamenu, MZ ją populiarino, mokino.

Kol kas tai esu bei ničvienos idėjos - nei siūlų, nei daikto, tuo labiau modelio... Kažkas kirba, bet nesikonkretizuoja niekaip.

Atsakyti

jei gerai įžiūriu tai tas  mozaikinis žakardas berods

Atsakyti

As ir neturiu nei vienos idejos kolkas.

Siaubas😁

Sia savaite pasibaigs mokslai ir tada jau galvosiu 😉

Atsakyti

Man irgi to bendrumo nelabai reik, aš kaip ir Qqška mėgstu viena vaikščiot, bet va kai kompanijoj sako aš no, kitas ir aš gal nooo tadu renkamės visi kartu ir sakom nooo :D . O paprastai gyvenime tai aš grynų gryniausia intravertė :)  Bet jūs pabandykit kokį kartą , nes aš irgi tą patį kategoriškai sakiau kad man to nereik, aš pati, aš ik tada kada noriu.....o va po tokio pabandymo save atradau MTB maratonuose :wub: nuo kurių abu su vyru svaigstam :D o  MB pas mus irgi SIMULIANTAS :D tame kur jam neočen kas patinka.

Qqšk kiek km, žingsnių per pietus suvaikštai, kiek laiko užgaišti?

Atsakyti

Tatechnika anliškai vadinasi mosaic knitting - kai mezgi vienos spalvos siūlu dvi eilutes ir tas akis kur kita spalva pagal raštą nukeli. Paskui imi kitos spalvos siūlą ir mezgi kitas dvi eilutes.

Šitas įkeltas variantas megztas ripsu.

 

Netgi yra raštų šiai technikai generatorius, nes ne visus raštus gali šiuo būdu išmegzti  http://laurakogler.n...MosaicKnitting/

Kai kas labai džiaugiasi šiuo būdu, kam nepatinka megzti dviem siūlais. Bet man pačiai pasirodė lėtokas procesas. Aš mezgiau tik ripsą, bet mačiau pamokas ir lygaus mezgimo, tai tiesą sakant man pasirodė dvigubas darbas. Arba dar kažkokio esminio skirtumo nepagaunu.

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 spalio 2017 - 13:00

Soliuk nu kaip išeina, paprastai apie 30-40 minučių einu :) apie 6000 į tą laiką nueinu gal, tiksliai nesuskaičiavau nes pas mane apyrankė stebi paros žingsnius, neskirsto kiek ten kada

daba apie 10 000 esu nuėjus šiandien

Atsakyti

ai, man toks klausimas pasistojo begalvojant, idėjų beieškant:

o kai psu papuošlais? nu pvz, žgutai. kuri swapininkė no no, kuriai daugiau mažiau patiktų, o kuri labai labai norėtų.

aš tai gal visai net ir nebrokyčiau. tos pačios pvz bordo :D

Atsakyti

Man žgutai irgi visai patinka. Pora turiu, bet jei kas nors nunertų, nieko prieš neturiu.

Atsakyti

Nepamirškit fb užpildyt apklausos lentelės su adresais ir norais. Kurios nedraugauja su fb, rašykit man 🙂

Atsakyti

O kur ten pildyti. Randu ten seną lentelę, bet , visi įrašai 2014 metų. Tai ar turima galvoje, kad atsidarius galima pataisyti, ar save įsirašyti? Ar nebuvo naujesnio varinato, juk pernai swapas irgi buvo. Aš kai naujokė facebook'e, tai sunkiai ten gaudausi.

Ir ar reikia ten pildyti, jei jau čia atsakinėjam visokius klausimus. Kam dabar reikia visų adresus matyti, kai man reikia tik vienos?

Atsakyti

Anketos man neleidzia pildyti per tel. Reiks jauciu kompa pasijungti.

Zguto tai ir as noreciau. Kokio juodo rudo ar raudono. Grazu man jie.

Atsakyti