Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, kepurės, kai neturiu/nerandu, tai nenešioju, kai turiu - nešioju. Tokia biškį pasmukusi labiau patinka, ar tinka, nežinau. Jaunystėj esu iš durnumo ausis nušalus, tai dabar jau to stengiuosi nedaryt :).

Atsakyti

O dabar klausimas į temą :D

Qqute ir kitos kas mezgėt Nurmilintu, ką darėt su kraštinėm akim? Rašo, kad reikia išmegzt, bet ... :angel_not:

Atsakyti

Nu gi metos belenkir ir belenkaip mano virbalai... vaselius tai i penala susidejau, o virbalai tai nabagai. Vis neprisituosiu jiems ko protingo sumeistraut

Atsakyti

Mano virbalai sudeti i dekla tvarkingai. Vaseliai i dezute. Zirkles ir t.t. mazmoziai penale. 

Kepuriu nenesioju. Nezinau net kokios tinka.

Atsakyti

MB kaip tik ryte sakė, kad man visai tikt turėtų skrybėlė :D

o šiaip esu įsitikinusi beveik šventai, kad man jokios kepurės netinka :B  bet kai jau bezbožnai šalta būtų, tai turbūt nežiūrėčiau į grožį :D

Atsakyti

Labos :4u:

Egloshke, dalyvaut žygyje buvo nesunku, ėjom 15 km. Labai norėjau 28 eit, bet nebuvo palaikymo komandos. Pernai žygiavom su vyru pajūriu tuos 28 tai ten sunkiau buvo, viską laiką viena koja žemiau :D palei krantą, paskui sušlapo kojos, pradėjo graužt, tai buvo neočen :D . Jausmas tiek prasiėjus kaip po dievų dienų plaukimo baidare. Bet grįžę pamiegojom posmą ir vėl gyvi. Dar šią varasą pas mus buvo kajerų žygis, tai irgi ėjau, tik 15 km. nes vyras sako, suprantu,palaikau bet nepasiršau :D O draugutė kuri su manim žygiavo irgi tiem 28 nepasirašė. Tai kai grįžusios visiem papasakojom kad buvo labai lengva ir gera prasivaikščios ir nėr ko lygin su pajūriu, tai vyras su dukra pareiškė norą Nemunu prasieit. Tai tą ir padarėm su 10 draugų kompanija. Nebuvo sunku, ėjo net moteris kuri turi problemų su nugara. Į trasos galą jau jai nelabai kaip buvo. Bet ištvėrė. Lietaus gavom labai mažai. Kitą dieną tik mano vyrui ir kitai moteriai blauzdas skaudėjo. bet šiap paėmus visi buvo euforijoj :wub: . Kitiems metams keli vyrai tik pasuoja :D . Aš tai pasirašau vėl vėl ir vėl. Organozavimas super. Aura ir nuotaikos nenupasakojamos kai vienoj vietoj pamatai šitiek bendraminčių. Mes kai išeidinėjom skalbė kad yra išėję 7000 dalyvių :blink: . Daug sutikom šeimų su mažiais vaikais, šunimis, pagyvenusių. O taip tai eini eini eini, užsimanai pavalyt stoji, pailsėt stoji, pasigrožėt ir nusifotografuot stoji. Žodžiu turėjom labai gerą laiką, tikrai rekomenduoju :wub: .

Atsakyti

Nite aš išmezginėjau kraštines akis gerom, gaunasi tokie kaip pumpurėliai...aš dažnai ripsiniams krašteliams taip darau :)

Atsakyti

nu tai kaip ir galėčiau turbūt kokią dieną į darbą pėsčiom ateit :hmm:  vaizdai gal ir neočen, bet kas ten žino, jei eičiau tiesiai per laukus. pas Nitę į svečius galėčiau net užsukt. bet tada geriau iš darbo namo. :D  nors jei eisu į namus ir pro Nitę, tai spėju, kad galiu ir nepatempt iki namų :D

Atsakyti

Žaviuosi visais vaikščiojančiais, bet va man to bendrumo jausmo, atrodo, kad visai ir nereikia. Galiu vaikščioti kada noriu, kur noriu, o to masiškumo bet kur vengiu.... Intravertinė natūra. Nors pirtys su mezgėjom man patinka :).

Atsakyti

Buvo laikai kai mes su vyru (tada dar nebuvo vyras) vaikščiodavom iš Saulėtekio į Naugarduko g. pėsčiomis. Nežinau kiek ten km. išeidavo.

 

Galvos apdangalus nešioju, bet labai man sunku atrasti tinkamą. Man kerpurė ar kas ten būtų turi uždengti ausis visiškai, nes jei galiukai kyšo, tai man dar šalčiau, toks jausmas, kad per ausis skersvėjis traukia. :) Pati daug metų bandau nusimegzti savo svajonių kepurę, bet vis ko nors pritrūksta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 spalio 2017 - 12:22

Registruojuosi apklausoj :B

Spalvos patinka visokios. Išskyrus grindų skuduro, geltoną ir neonines visokias:) Paltai raudonas ir pilkas, striukės tamsiai mėlyna ir mėlynai žalia.

Kepurių, pirštinių ir riešinių nenešioju, nebent į muziejų :) Dar nenešioju megztų rankinukų ir baibokų :) Esmi rimta muotera :D

Kandimui vidutiniškai jautri.

Valgau viską.

Virbalai išmėtyti belenkur. Kiekvieną kartą ieškau ir nervuojuosi. Bet net jei ir turėčiau dėklą (iš tikrųjų tai turiu šiokį tokį) vis tiek su laiku išmėtyčiau. Tiesiog:)

O šiaip tai galiu pasakyt, kad visos mano fėjos iki šiol labai pataikydavo, viską turiu, nešioju ir naudoju :wub: Taip kad ir dabartinė fėja tegul atsipalaiduoja :)

Atsakyti

Restar vat pritariu man irgi patinka eit vienai, aš per piet net Mb į kompaniją nenoriu imt, nes jis eina lėčiau, nori nusimuliuot :) 

ir net po parduotuves mėgstu eit viena...bet vat sudalyvaut kokiam pėsčiųjų žygy norėčiau..nedidele kompanija :)

Atsakyti