Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 10 spalio 2017 - 10:27

reiktų man patylėt :D  bo vėl ką nors tikslai iir nesuprantamai

funkcija - bele koks kringelis. kartais ir labai smarkiai nukringelintas. ir gali būti aprašomas formulėmis, iš kurių gali suskaičiuot bet kurį tos funkcijos tašką

turi momeny tą "d" raidę integralo formulėj? dažniausiai sutinkamą tokiu pavidalu "dx"? turėtų reikšti diifencialą, delta, pokytis? nu čia įeina į sudėtinį integralo žymėjimą.

spėju, kad vėl nesurpantamai :D

Tai Nitei aišku, kad suprantamai :D  Aš tai jaučiu, kad čia knaisaliojuosi, o viskas realiai daroma taip kaip Nitė, kad sako, suvedi duomenis/kintamuosius į programą ir pykšt tau suintegruoja ir pateikia atsakymą. Žodžiu, pagarba matematikams :first: 

Pas mane formulėse dt. Nes kalba eina apie laiką, dėvėjimąsi, gedimų tikimybę ir kaštus. Tai ten kur kaštai aš suprantu, o visa kita paukščių kalba man :wacko: 

Daugiau nekvaršinsiu galvos jums.

Atsakyti

Sveikos,

Aš tai kaip ir užpildyt iš ryto spėjau Katuko sukurtą lentelę... Gal mane Šarangė gavo ir nebereik atsakinėt? Man tinka viskas, kas gražu, miela, šilta. Patinka sodrios, gilios, bet prigesintos spalvos, kokios nors neapibūdinamos spalvos :). Patinka amžinai pilka su tamsiai mėlyna, bet karu vilioja kokios crazy ryškios spalvos, žinoma, ne neoninės. Tai dėl derinimo pasitikiu sekta. Žieminę striukę teturiu vieną, nei tai bordo nei tai baklažaninė, reikėtų kitos, gal net paltuko, bet ir ieškot tingiu, ir mokėt gaila, žodžiu, gal dar šią žiemą išgyvensiu. Kandimo nebijau. Valgau viską, tik saldainiai atitektų vaikams :). Virbalai kosmetinėj, pedantė nesu ir nebūsiu, vis tiek dalis kur nors kitur mėtysis.

Mokyklos, ką reikėjo apie matematiką, mokėjau tam kartui, dabar sėkmingai užmiršau, išskyrus daugybos lentelę.

Kažko pagedo nuotaika...

Atsakyti

Kokie debesys užplaukė, Restar?  :unsure: 

Olaiva, nuostabu  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Lietuti, kažkaip per tuos KGB ir tavo megztuko nepagyriau, man gražus, taviškas, o jei dar smagus tai visai vau vau.

Dabar pas jus be striukų dar ania?

nu nes ant LT lyja ir lyja....

Mano vaseliai, virbalai, žirklės gyvena mokykliniam penale :)))

Nu visia patogu :)

Atsakyti


Nite, aš sužavėta!!! 


Kuo ? :blink: Jei tuo, kad aš išmanau savo darbo įrankius, tai čia normalu. Kiekvienas savo darbe susigaudo, ką daro. Jei ne, tai patampa bedarbiu :D

Atsakyti

Pernykštis Swapas man jau atnešė labai geistą dalyką - tobulas Kerpenos veltas krepšelis mezginiui su priedais  :wub:  Myliu iki negaliu  :wub:

Kaip smagu girdėti... :blush-anim-cl:

 

Kalbant apie visokių virbalų laikymą - tai aš juos laikau vieno mezginių krepšio kišenėje. Kad būtų tvarkingiau kartais susirūšiuoju pagal numerius ir kiekvieną numerį sudedu į atskirą pakuotę (maišiukąa0, kur būna supakuoti nauji virbalai. Bet kai grąžinu panaudotus virbalus, tai tingiu paprastai ieškoti reikiamo pakiuko ir tik greitomis įkišu į kišenę. Todėl toje kišenėje vis pasidaro baisi betvarkė. Kai jau tampa neįmanoma ką nors ten rasti, vėl susitvarkau :) O metalinius vąšelius laikau sename tarybiniame parkerio dėkliuke, kuris jau baigia deja sulūžti.

Va netgi radau kokiame, tik mano pilkas, ne mėlynas. https://naftalinas.l...klas-parkeriui/

 

Žinokit nepatinka man Facebok'as. Neturiu supratimo, kodėl žmonės jį taip mėgsta. Man kažkoks kratinys, baisu ką ir paspausti, aks visam pasauliui neapskelbtų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 spalio 2017 - 10:55

KGB Merginos, o kaip su galvos apdangalais? Kas nešiojate, pasisakykite kokia forma pvz patinka :) 

Atsakyti

Tai Nitei aišku, kad suprantamai :D  Aš tai jaučiu, kad čia knaisaliojuosi, o viskas realiai daroma taip kaip Nitė, kad sako, suvedi duomenis/kintamuosius į programą ir pykšt tau suintegruoja ir pateikia atsakymą. Žodžiu, pagarba matematikams :first:

Pas mane formulėse dt. Nes kalba eina apie laiką, dėvėjimąsi, gedimų tikimybę ir kaštus. Tai ten kur kaštai aš suprantu, o visa kita paukščių kalba man :wacko:

Daugiau nekvaršinsiu galvos jums.

 

Taigi kaštai yra per tam tikrą laiką, nežinau tik per kokį - diena, savaitė, mėnuo. Tas laiko tarpas ir bus tavo dt. Tarkim kaštai per dieną. Jei kasdien vienodi tai tiesiog vienos dienos kaštus padaugini iš dienų skaičiaus ir viskas. O jei pavyzdžiui kaštai keičiasi, tai turi tam tikrą kaštų funkciją nuo laiko ir turi ją suintegruot pagal dt. Ūkiškai, tiesiog imi ir sumuoji į bendrą krūvą kiekvienos dienos kaštus. Ir vietoj visko, ką čia surašiau yra viena formulė su integralu :D pagal dt. O pointegralinė funkcija - kaštai per tam tikrą laiką, arba nusidėvėjimas, arba net ir gedimų tikimybę :rolleyes:

Vienžo, aš taip suprantu, kad buhalteriai-apskaitininkai dažnai integruoja, tik patys to nežino :D
 

Atsakyti

Oi, taigi per ilgus skaitymus pamiršau vaizdus - Šarangės iš neturėjimo ką veikti numegzti deriniai fantastiški! Labai gražios spalvos, ir bumbulai, ir vaikai. Man reikia pas tave ant kursų dėl kepurių, nu bijau net pagalvot.

Lietučio toks megztukas ir absoliučiai taviškas ir kažkoks kitoks truputį. gal dėl ilgio :). Graži spalva, ir tinka tau, siūlo sudėtis irgi maloniai nuteikia.

Olaivos gražios foto. karoliuotos riešinės man labai gražu ant kitų, gal net norėčiau turėti, tik pati nežinau kokių, kad ir nešiočiau, kažko modernaus, o ko nesugalvoju.

Dėl nuotaikos - nėra konkrečių priežasčių, neužfiksavau momento, kai vat ėmė ir pagedo. kažkokia niekam tikusi pasijutau, ir tiek. Gal prisiskaičiusi, kokios jūs visos fainos, gražiai rašot... Gal cheminių medžiagų balansas pakito :).

Tiesa, Egloshke - maniškei vienai 10, kitai 6 metai. Dičkė gavo juodą striukę ir buvo labai laiminga, nors aš nustebau. Šiaip neišlepę mano vaikai, mažiai dar dažnai dėvi tai, kas yra, ką gauna, nelabai gali rinktis. Pati nustebau, kai dičkė tuos siūlus išsirinko, bet man labai gerai - senas pirkis buvo sunaudotas.

Atsakyti

Tai rytoj pietūs PJAZZ, Savanorių prospekte.

Kviečiu prisijungti prie manęs ir Gadget :D

Atsakyti

Kgb, kai buvau jaunesnė, kepurių nenešiojau, o dabar jau kepures pamėgau, nesvarbu, kad gal ir nelabai tinka, bet galvos nebešąlu. Senatvėje tik apie kaulų šilumą ir patogumą galvoju, va :rolleyes: Kokia forma? Ką žinau, audime paprasčiausią nusipirkau netgi užpernai, tai tą pačią ir tąsau, net nežinau kokia forma tinka, nes turiu tik tą vieną.

Atsakyti