Labas rytas, kaip smagu
Lace nu kas dabar, nors ir suprantu...
Liniuk nereali buvo kelionė, kartočiau
1. Kokia jūsų pati pačiausia spalva drabužiam, smulkiem: pirštinės, kojinės, kepurės šalikai, riešinės, bepirštės ir pan.... (nu kad orientuotis į kurią pusę krypti - megztinio tikrai neistikėkit )
SLYVŲ, PIlkai rožinė, alyvinė skaisti, turiu Pilką paltą, juodus batus, tai va man tokie deriniai pačiausia.
2. Koks 2-3 spalvų derinys jums labiausiai patinka arba kas labiausiai derėtų prie jūsų lauko drabužių- čia iš serijos tikėkitės dvigubo mezgimo nu to dvipusio kaip prieš metus buvo (Gadget tai rozine su Balta ania????)
pelenų rožė su asfaltu, grafitu, slyva su asfalto ar grafito spalva,
Na nenešiojami yra tik šilti oranžiniai, morkiniai, geltoni spalvynai
3. Kokio mezginio tikrai NEREIKIA - nu pvz žiauriai netinka kepurės ir net nesiruošiat nešioti...
riešinių, kepurę turiu užtenka vienos.
4. Koks kandimo lygis???? sakysit yra senuose klausimynuose... bet gal kas per metus pagijo nuo kandimo ligos maža ką
Viskas kas nors kiek kanda tai kanda, bet mocherą mėgstu )
5. Ar norėtumėte kokių saldžių priedų??? o gal sūrių??? o gal išvis nevalgyt norėsit?
aš norėčiau priedų, na net labai. Šiuo etapu ant bangos macarons, na tiesiog ypač ALI sūrios karamelės, lazdyno riešutų su cinamonu, apskritai man patinka tokie sunkesni saldumynai su sūrumu. O sūrūs priedai figūrai kenkia mažiau, protas sako rinkis juos, o dūšia sako imk saldžius )) Bet viskas tinka ką mano mergaitė nori dovanoti.
Sekta yra mano geros nuotaikos užtaisas, džiaugsiuosi viskuom, sakau be jokio pataikavimo.
Ir nesu išranki dovanom, nes dovanos nuo jūsų yra labai jaukios lauktos ir brangios.
Visų swapų dovanas turiu.
Ingrigos puskare
Šarangiuko nuostabią movą kaklui
Olaivos, mano kelių metų topų viršūnėse karaliavusią spalvą kavą su pienu pavertė nuostabiu begalybės šaliku.
ir nuostabias kojinytes iš pernykštės Fėjos Waidav.
Mano pačios mergaitė kietas riešutėli, turėsiu rekalų