Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :)

 

Ir aš ir aš gavau mergatę  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

 

dabar laukiu kokiosnors menkos užuominos apie svajonę :)

 

 

 

Gadget :) praėjusiais metais buvo reklaminė kampanija - šiemet jau kaip profės latte darysim :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 09 spalio 2017 - 21:18

ŠiemeT darysim iš AAA THALIA arabikos. Žeurejj skani kava iš Kavos Banko. Niu ir pavadinimas tinkamas mūsų dosniems suneštiniams baliams. Ant ko drakių tupdysma? Maž ant VELNIO MAISTO?

Atsakyti

Šiandien apturėjau streso... Grįžtu namo, girdžiu upelis čiurlena....palei karnyzą sveitainėj....  :oh:  Omg, kaimynas radijatorių nusiorint bandė ir pramušė... Tikiuosi, neiškils didesnių pasekmių, nei dabar matosi...

Parodysiu pora banalybių numegztų  iš nežinojimo ką megzt.... 

IMG_2978_medium2.JPG

IMG_2991_medium2.JPG

IMG_2981_medium2.JPG

IMG_2966_medium2.JPG

IMG_2995_medium2.JPG

IMG_2959_medium2.JPG

Atsakyti

Gavau mergaitę ir apsidžiaugiau. Nors bijojau labai. Bet dabar rami. Nors ir nežinau ką dovanosiu.

Pernykščio norų sąrašo paieškosiu ryt darbe. Kažkur darbo knygoj rašiausi.

Šarange, jau pagyriau FB. Fotomenas ir banalybes paverčia menu :)

Olaiva, kaip gražiai uogini :)

Atsakyti

Šarange - tavo vaikis nerealus <3 o jau žaliasisi komplektas pakerėjo paprastumu ir mokėjimu tiesiog miksuoti siūlus :)

Nepatikėsit - aš ir pati negaliu patikėti - jau saugalvojau ką dovanoti :D :D

Atsakyti

Sveikos  :4u:  


jaučiu pareigą pasivaidenti, kad jau į swapą užsirašiau  :unsure: mergaitę gavau :wub:  kol kas idėjų - nulis  :hmm: o laiko joms įgyvendinti tai iš viso neigiamas skaičius.  :oh: Bet žinau, kad galiausiai viskas bus gerai  :mirksiukas: 


o šiaip tai esu papuolus į kažkokią žiaurią juodą skylę  :oh: gyvenimas visai nebemielas... ir kol kas šviesos tunelio gale nesimato.... (apie darbą aš čia, laimei, nors namie viskas gerai)


Atsakyti

Dabar jau galima mėtyti pėdas???

 

 

jei taip tai KGB:

 

1. Kokia jūsų pati pačiausia spalva drabužiam, smulkiem: pirštinės, kojinės, kepurės šalikai, riešinės, bepirštės ir pan.... (nu kad orientuotis į kurią pusę krypti - megztinio tikrai neistikėkit :D )

2. Koks 2-3 spalvų derinys jums labiausiai patinka arba kas labiausiai derėtų prie jūsų lauko drabužių-  čia iš serijos tikėkitės dvigubo mezgimo nu to dvipusio kaip prieš metus buvo :D (Gadget tai rozine su Balta ania????)

3. Kokio mezginio tikrai NEREIKIA - nu pvz žiauriai netinka kepurės ir net nesiruošiat nešioti...

4. Koks kandimo lygis???? sakysit yra senuose klausimynuose... bet gal kas per metus pagijo nuo kandimo ligos :D maža ką :)

5. Ar norėtumėte kokių saldžių priedų??? o gal sūrių??? o gal išvis nevalgyt norėsit? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 09 spalio 2017 - 23:16

na tai tuomet dar ir atsakau :)

1. Paskutiniu metu labai pradėjo traukti garstyčių geltona :) kakavinė ruda, nepršviesi smėlio slavos na ir aišku pelenų rožė :) bet Garstyčios on the top.

2. pelenų rožė su pilka arba kakava su pieno spalva :) Kažkaip pastebiu, adk pastelė traukia :) bet jei kas derinsit prie mano paltuko, tais jis sviesios rozines - pelenu rozes beveik salvos :) bet turiu ir smelinę kožytę, kuri labai nepyktų su kokiu megtu aseksuaru sudeirnta :)

3. iš esmės tai nėra nenešiotinų, tik kad pvz kepurės tinka tik apdribusio modelio, o riešinės gal labaiu bepirštės...snoodai ir šalikai visokie tinka ir labai pageidaujami :)

4.kandimo lygmuo vis dar aukštas, bet viskas, kas ne vilna, kas ne alpaka... tinka. merinai tinka, medvilnė tinka :) linas tinka, šilkas tinka :D :D

5. Saldumynai būdavo mano aistra - dabar stengiuosi juos riboti :) bet tikrai mielai valgau :) dar megztu riešutus - ypac anakardzius ir pirtacijas :) be suriu priedu :) va :D ir dar dziovinti vaisiai skanu :) 

tai tiek :) aš kaip visad konkreti ir be šešėlio :) schemos šiemet nedėsiu :D paliksiu laisvės kūrybai :D

Atsakyti

Labos

Pasirodau savo bordo slyvinę. Lauke lyja lyja, tai dirbtinoj šviesoj. Po skalbimo šiek tiek tįstelėjo, jei erzins per ilgos rankovės, nuardysiu. Bus įdomu kaip nešiosis, kol kas pūkuojas tik. Bet labai švelnus ir nei per karšta, nei per šalta.

A08B706A-7EAF-410E-B530-DC32217D10E5_med

Siūlas - Patons Silk Bamboo (https://www.lovecroc...paign=US+Patons)

Swap klausimai:

1. Visos iš vasaros tipo moteriškių spalvyno. Striukė - žalia, tarp "pear" ir "pickle" pagal šitą spalvyną https://i.pinimg.com...2dc9cccefa9.jpg. Oranžinė prie jos gerai atrodytų, bet man labai netinka, deja... 

2. Pasitikiu tobulu sektos skoniu :) Kažkoks derinys iš vasaros spalvų paletės. Iš mano mezginių žinot, kad jokių spalvų nesibaidau :)

3. Parodai liktų turbūt kumštinės pirštinės ir vilnonės kojinės. Tiesiog dėl klimato. Kepures, kakluošalus, riešines ir kt. nešioju.

4. Kandimo lygmuo, deja, labai aukštas :( Bet merinai tinka, kai kurios alpakos irgi. Medvilnė, linas, šilkas, bambukas, kai kuris akrilas ir t.t. nesikandžioja.

5. Priedai tinkami visokie :) Gal tik kartus prabangus šokoladas nelabai. Ir arbatos pasensta lentynoj nuo vienatvės. 

O šiaip man pats smagiausias faktas, kad gausiu dovanų. Kad nereikia pačiai sugalvoti, nusipirkti, užsisakyti ir pan. :wub: 

Atsakyti

Labas rytas

Atsakau kgb

1. Mano vis dar tos pacios rudi pilki , garstyciu, geltona.

2. Is isvardintu spalvu Manau galima dvi suderinti.

3. Kepuriu ir pirstiniu nenesioju.

4. Niekas nekanda :)

5. Parinka dziovintinti vaisii, riesutai.

 

Dabar jau galima mėtyti pėdas???     [b]jei taip tai KGB:[/b]   1. Kokia jūsų pati pačiausia spalva drabužiam, smulkiem: pirštinės, kojinės, kepurės šalikai, riešinės, bepirštės ir pan.... (nu kad orientuotis į kurią pusę krypti - megztinio tikrai neistikėkit :D ) 2. Koks 2-3 spalvų derinys jums labiausiai patinka arba kas labiausiai derėtų prie jūsų lauko drabužių-  čia iš serijos tikėkitės dvigubo mezgimo nu to dvipusio kaip prieš metus buvo :D (Gadget tai rozine su Balta ania????) 3. Kokio mezginio tikrai NEREIKIA - nu pvz žiauriai netinka kepurės ir net nesiruošiat nešioti... 4. Koks kandimo lygis???? sakysit yra senuose klausimynuose... bet gal kas per metus pagijo nuo kandimo ligos :D maža ką :) 5. Ar norėtumėte kokių saldžių priedų??? o gal sūrių??? o gal išvis nevalgyt norėsit? :)
Atsakyti

Labas rytas :)

1. Šiuo metu traukia ant baltos, tokios ne akinančios, bet pieno (ar kaip ten vadinas...), ir ryžkesnės tamsiai žalios, bet tinka ir kitos :)

2. Derinime pasitikiu sektančių skoniu ;) paltukas grafitiškai pilkas, striukikė tamsiai mėlyna, jei pagelbės :)

3. Tikrai nereikia kepurės. Turiu vieną, kai jau žiauriai žiauriai šalta. Kaklo šildytuvai labai mėgstami :) labai labai labai reikėtų rankoms šilumos. Idealiausia būtų pirštinikės numaunamais pirštais (pafotkinsiu vėliau ir įkelsiu pvz), bet tiks ir be toks kitas fėjos fantazijos rezultatas ;) rankelė siaura, jei reik,pamatuosiu :D

4. Kandimo lygmuo toks vidutinis. Dundaga kanda, bet nešiot galiu. Tai kaip ir visi nayūralūs pluoštai tinka. Aišku, mielai priglausčiau kašmyro ar šilko gabaliuką :D nes kol kas nieko tokio neturiu net pas drakių :)

5. Valgau viską, jei ten nėra jazminaičių ir anyžių :D galit dėt kilogramais :D galima ir kondensofkės (kap tik vakar vakarienei buvo makaronai su varške, šilauogėm ir kondensuotu :wub: ), galima ir pistacijų, ir sūrio, ir džiovintų pomidorų :D žodžiu, kas likę nuo praeitų kalėdų spintelėse galit atsikratyt :D

Atsakyti

Labas rytas,

 

Soliuk, kiek km ėjai aplink Nemuno kilpas - 15? Ar daug lietaus gavai? Ir kiek tai užtrunka? Ir kaip viskas vyksta? Papasakok plačiau. Mes su  draugute buvom užsidegę dalyvaut, bet oras išgąsdino..

Ir Restar, ir Šarangė esate superinės mamos. Gražiai apmegzti vaikai, suderinta viskas. Restar, kiek taviškei metų? Mano penktokė įkritus į juodą spalvą :unsure: Ružavos jau nei per kur neįkiši. Dar mėtinė jai patinka. O Šarangės mažasis pozuotojas :wub: Risitinos levelis labai išaugęs, ir dėl to labai džiaugiuosi :)

Na ir klausimynas:

 

1. Visada bus pataikyta su pilkais atspalviais ir kas tinka prie pilkų :D Striukės: pilka ir baklažanas, paltas - žaliai mėlynas

2. Pats kalėdiškiausias spalvų derinys - aišku raudona su balta :santa:  O šiaip tai, kad derėtų tarpusavyje..

3. Tokio daikto nėra. Bet pati sau pagailiu laiko ir kojinėms, ir skaroms, ir pirštinėms megzti (sufleruoju..)  :mirksiukas:

4. Kandimo tolerancija aukšiausio lygio. 

5. Priedai - fantazijos reikalas. Marinuotų agurkų nereikia :lol:

 

Katuk, dalyvauk ką susitikime :ax:  Pakalbėsime apie matematiką. Padėsi man spragas užlopyti  :ax:

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egloshke: 10 spalio 2017 - 07:48