Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukui pilnatis vis dar? :)

Mano feja,

Suprantu kad esu siektiek paslaptinga. Tai rasau, tai nerasau.

Bet tu buk rami. Atsipalaiduok ir megaukis swapu 😘🌷🌻🌺🌹🏵

Atsakyti

http://www.lenkukina...i/meiles-menas/

Atsakyti

Katukui pilnatis vis dar? :)

 

Iš šono žiūrint, tai ne Katukui :rolleyes:

Atsakyti

Baigsiu baktusą :bis  :bis  :bis  :bis  :bis  :bis​ 

Atsakyti

Pasitaisysiu:

Feja dar zinute tau viena :D

Ramiax, relax and take it easy 😉🙃🎈

Atsakyti

Labos

pradėjau rytą nuo el. pašto, kur burtais kvepia  :wub: Susijaukė galva, kas kur kaip. Bet mūzai pasimatymą jau paskyriau, tarsimės :) Pasidalinkit nuorodą į tą failiuką, aš jo nemačius. 

Saulėlydi, ar gali pernykščiais norais pasidalint?Smalsu  :rolleyes: 

Atsakyti

O naujesnių norų, pageidavimų sąrašo neturim, gal jau ten keitėsi kas nors, ar kursim ką nors šiemet, ar varysim iš širdies?

Visos mintys dabar tik apie mergaitę sukasi :wub:

Atsakyti

Lj

Pinta,  ar yra siemet poru :rolleyes: :D ?
Nea, porú nėra

bandysiu rytoj klausimynà kokį sugalvot, kad lengviau būtú dovanas galvot

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 09 spalio 2017 - 19:05

Per auditą vos viso smagumo nepraleidau :D  Ech kaip smagu :wub:  Jau žinau, ką swapinsiu :wub: 

Pirtis man tik šeštadienis priimtina. Po darbo penktadienį nei ką pasigamint, o ir šiaip po savaitės darbų penktadieniais aš su vištom einu miegot :D 

O dar galvoju, kad laikas pavasarį vėl kokią sektinę kelionę susiorganizuot. Milanas buvo totalus gėris :wub:  Jei būtų norinčių, jau būtų galima pradėt medžiot pigius skrydžius.

Atsakyti

Oi, Liniuka su kokia gera mintim atėjo ♥. kaip tik šiandien pagalvojau, kad visai gal subrendau lesti sau kur iškeliauti be šeimos nors trumpam, tik viena tikrai nenoriu, o kompanijos neturiu. Ai, mano galimybės priklausytų nuo darbinio laikotarpio. Bet širdis suspurdo pagalvojus apie kokį šiltą kraštą.

Atsakyti

Ojei ojei ojei!!! :D kokios linksmos čia nuotaikos! :) tik dabar turėjau laiko paskaityt ir pažiūrėt, ką čia burtas lėmė :) mergaitė hm... išranki, sakyčiau.... vieną mintį turiu, bet kaži kaži.... reik apklausos, kad viskas išsigrynintų :) Pirtin norėčiau be pirtinimosi, bet kol kas nieko negaliu sakyt, nes vyras grafiko lapkričiui dar neturi ir jam reikia pribręst minčiai,kad su vaikais reiks pabūt :)

Ir net keliones šiltas planuojat :) ale, jei man kartais pirtis per toli, tai kur jau čia kokie šilti kraštai :D reik matyt, subręst kaip Restar :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 09 spalio 2017 - 19:51

Labos :4u: 

Ooooooo kokios kaledines dovanines nuotaikos sektoj :wub: .

Restar, megzteliai faini faini. Pirmasis toooks mano, tureciau maziuke dukraite namuos megzciau su mielu noru :wub: , antrasis ir man gryn fabricnas, liuks gavos. Daug primezgus. Ristinos stebuklo nemateu, reiks ryt darbuke per kompiuteri paziuret, nuoru ir as pasidziaugti.

Sestadieni Nemuno kilpom zygiavau ir atsidziaugt Lietuva negalejau :wub: Kaip sirdis dziauges rudeninias medziu lapu spalvas matydama, misko kvapus i save gerdama :wub: Nuostabu ir nepakartojama. 

Mezgimo fronte tyyyyylu tyyyyyylu :D Kisenetos mezgu po eilute ir galvoju kuo viskas baigsis :D Svajoju apie riesines ir apie tai kaip veriu karoliukus :D Olaiv, tavuju ispudinga pradzia :wub: .

Liniuka, kaip siltai susiskaite tavieji gaudyti saules spinduliai ir vasaros pratesimas. Tai dabar kaip supratau sekanti kelione i Izraeli? Laaaabai viliojanciai skamba. Viena is mano svajoniu ten apsilankyti.

Atsakyti