Katukui pilnatis vis dar?
Mano feja,
Suprantu kad esu siektiek paslaptinga. Tai rasau, tai nerasau.
Bet tu buk rami. Atsipalaiduok ir megaukis swapu 😘🌷🌻🌺🌹🏵
Per auditą vos viso smagumo nepraleidau Ech kaip smagu Jau žinau, ką swapinsiu
Pirtis man tik šeštadienis priimtina. Po darbo penktadienį nei ką pasigamint, o ir šiaip po savaitės darbų penktadieniais aš su vištom einu miegot
O dar galvoju, kad laikas pavasarį vėl kokią sektinę kelionę susiorganizuot. Milanas buvo totalus gėris Jei būtų norinčių, jau būtų galima pradėt medžiot pigius skrydžius.
Oi, Liniuka su kokia gera mintim atėjo ♥. kaip tik šiandien pagalvojau, kad visai gal subrendau lesti sau kur iškeliauti be šeimos nors trumpam, tik viena tikrai nenoriu, o kompanijos neturiu. Ai, mano galimybės priklausytų nuo darbinio laikotarpio. Bet širdis suspurdo pagalvojus apie kokį šiltą kraštą.
Ojei ojei ojei!!! kokios linksmos čia nuotaikos! tik dabar turėjau laiko paskaityt ir pažiūrėt, ką čia burtas lėmė mergaitė hm... išranki, sakyčiau.... vieną mintį turiu, bet kaži kaži.... reik apklausos, kad viskas išsigrynintų Pirtin norėčiau be pirtinimosi, bet kol kas nieko negaliu sakyt, nes vyras grafiko lapkričiui dar neturi ir jam reikia pribręst minčiai,kad su vaikais reiks pabūt
Ir net keliones šiltas planuojat ale, jei man kartais pirtis per toli, tai kur jau čia kokie šilti kraštai reik matyt, subręst kaip Restar
Labos
Ooooooo kokios kaledines dovanines nuotaikos sektoj .
Restar, megzteliai faini faini. Pirmasis toooks mano, tureciau maziuke dukraite namuos megzciau su mielu noru , antrasis ir man gryn fabricnas, liuks gavos. Daug primezgus. Ristinos stebuklo nemateu, reiks ryt darbuke per kompiuteri paziuret, nuoru ir as pasidziaugti.
Sestadieni Nemuno kilpom zygiavau ir atsidziaugt Lietuva negalejau Kaip sirdis dziauges rudeninias medziu lapu spalvas matydama, misko kvapus i save gerdama Nuostabu ir nepakartojama.
Mezgimo fronte tyyyyylu tyyyyyylu Kisenetos mezgu po eilute ir galvoju kuo viskas baigsis Svajoju apie riesines ir apie tai kaip veriu karoliukus Olaiv, tavuju ispudinga pradzia .
Liniuka, kaip siltai susiskaite tavieji gaudyti saules spinduliai ir vasaros pratesimas. Tai dabar kaip supratau sekanti kelione i Izraeli? Laaaabai viliojanciai skamba. Viena is mano svajoniu ten apsilankyti.