Tai jis oficialiai nebus paruošiamukas, tik bus toj pačioj grupėj, nu ir ne aš čia sugalvojau, direktorė pati sakė, be to jis ne vienas toks grupėj, yra gal net 6vaikai kitų 2012m gimimo
Labas rytas, koks gražuolis Žuviuko vaikinas ir jo megztinis
Dar tokių čiūdų neteko patirti. Numezgiau arti 70 porų riešinių. Visos su precioca biseriu. Vakar vyras suvėrė gražaus mėlynumo karoliukus, galvoju kaip tik Lacei gal patiks. Sako - dažo. Rankos tikrai mėlynos. Pradėjau megzti - na kur tau . Per 10 eilių du kartus rankas ploviausi. Teks mesti lauk ir biserį, ir numegztą galiuką.
Jie toj paruošiamukų grupėj todėl, kad yra vietų Pvz., aš norėjau, kad mano bernas iš mišrios 3-5m. grupės eitų pas vyresnius (nes ėmė švepluot, būdamas vyriausias ir didžiausias grupėj ). Bet perpildytos paruošiamukų grupės, tad tenka degraduot su mažiukais
Taip, su mažiukais degradavimas.... O su vyresniais šustravimas
Labas rytas
Žuviuk, kokio grožio tavo sūnus ir kaip jį papuošė tavo megztukas
labas rytas
Žuviuko vaikinas su megztiniu tikrai gražuolis
ir spalva kaip jam tinka
nekarsta su tokiu storu?
Labryt,
vakar per žioplą galvą pavėlavau į namo vežantį autobusą, tai po beveik 20 min trypčiojimo visus kaulus persmelkiančioj drėgmėj (kuri man baisesnė už šaltį...) jaučiu, kad kažkas kimba. Eina į trasą ciberžolės su ceiloniniu cinamonu. Tik kai tiek nusivarius esu ir pikta, tai gali niekas nepadėt ir nežinau ar tik nenoriu pasirgt. Nors kokia prasmė, kai vis tiek viskuo pačiai teks rūpintis. Žodžiu, tokios dvejonės . Kaune gi jau gripo epidemija, klinikose sunkius ligonius lankyti leidžia, bet tai ne pačiu sergančius. Nors persiplėšk...
Vakar sutikau 2 švytinčias sektantes - viena auksinių rankų ir širdies, kita - pilna bagažinė siūlų ir pilna galva idėjų . Spėkit, kurios čia . O kai nori, tai pasirodo, nemažai visgi siūlų telpa į beveik pilną kuprinę . Gerai sakė, viena iš dveijų, kad ne siūlų mums trūksta, o proto .
Informacija, kam aktualu: į Kauną ne visada važiuoja modernūs traukiniai (nors pasitaikė tik kartą, bet kartais išpuola modernizuotas elektrinis); ne visuose moderniuose traukiniuose yra rozetės ir nemokamas wi-fi, pasirodo, čia tik eksperimentiniai, o man taip savaime suprantama ir žiauriai patogu. Norint tik turėti pramogą ir pasiekti tikslą, tai, aišku, ne taip svarbu, tik norint efektyviai išnaudoti laiką ir dar padirbėti.
Žuviuko berniukėlis su labai tinkančiu megztuku ir būsimas širdžių ėdikas .
Donstop - ale tu tobula sektantė, kiek tave skaitau . Greit ir gražiai mezgi , nors man tas modelis, kur po kaklu susieina reglanas su pynėm ar pan, tai nelabai. Bet kiek aš pati tokių primezgus, kur paskui nelabai pasirodo .
sveikos, nuejo moteriske nugtos skausmu ieskot, rado plauciu uzdegima, toki su kokiu liepe i ligonine eit laukiu kol Mantas iseis i mokykla nuo 13val ir bandysiu eit
Ligvita, nieko sau
Tai tu nieko nejautei? Juk nuo plaučių uždegimo žmogus baisų silpnumą jaučia.
Tai čia gal nugaros skausmas nuo to?
Ligvita
Labas visoms