šeštadienio pirtis 260 tai manau bent velnio tuzino alkanų drakių išjodinėtojų rrreikia
šeštadienio pirtis 260 tai manau bent velnio tuzino alkanų drakių išjodinėtojų rrreikia
nu matematika šiek tiek kitokia mano manymu.
260 viso pastato su pirtimi nuoma parai.
230 viso pastato be pirties nuoma parai.
ir jeigu yra norinčių be pirties ir norinčių su pirtimi, tai 230 dalinam ant visų, o tuos 30 tik ant pirtininkių. nu.
ne nu o jei kazkas negales but visa para o tik kelias valandas tai irgi likusi laika atminusuosim ar kaip?
Rašiau, rašiau ir nepaspaudžiau, paskui refrešinau ir ... .
Tai tiesiog, kas nori čia dar rašosi į pirtį: https://doodle.com/p...ph7e8qwrncen9fh.
Kapseika - Drops lace -1 su trupučiu, Brushed alpaca silk 3 su trupučiu. Gražiai susiskaitė vaikščiojimas su žibintais ♥.
Rašiau, rašiau ir nepaspaudžiau, paskui refrešinau ir ... .
Tai tiesiog, kas nori čia dar rašosi į pirtį: https://doodle.com/p...ph7e8qwrncen9fh.
Kapseika - Drops lace -1 su trupučiu, Brushed alpaca silk 3 su trupučiu. Gražiai susiskaitė vaikščiojimas su žibintais ♥.
gadget, nedirbu. Ryt būsiu
ne nu o jei kazkas negales but visa para o tik kelias valandas tai irgi likusi laika atminusuosim ar kaip?
jiegu skaičiuotų kainą miegamomis vietomis, tai galėtume ir atminusuoti. o dabar jau per daug sudėtinga gaunasi valandomis skaičiuoti.
bet šiaip ne aš organizatorė. kaip sudiriguos, taip ir susimokėsiu
Bet tai jau tikrai - gal nesismulkinam ten eis kas į pirtį ,ar neis ir valandų neskaičiuojam...
Nebent niekas pirtintis nenori, tada imam be pirties. Man gali pirties ir nebūti, nors pernai visai smagu buvo, tai gali ir būti
aš tai mislinu kam čia smulkintis
teoriškai pvz lyg noriu pirtin
o praktiškai nė nežinau ar galėsiu, mokėsiu normaliai ir nemanau kad problema didelė
gal tikrai labiau esmė skaičiuje dalyvaujančių, nes tas 30 labai esmės nekeičia
Gal ir nėra teisybės, ale kur ta teisybė ant svieto... Nebūtų pirties - nepasiilgčiau, bus - naudosiuosi, o ir šiaip, jeigu jau ištrūkt, tai dalyvaut pagal pilną programą man norisi. Jau galvojau šįryt į darbą važiuodama, ką gaminsiu vežimuisi .
Na va, kiek daug yra ko laukti Swapas, pirtis, Kalėdos, pavasaris Aš tai galvoju pirtintis
Nu kur ta mūsų makaluotoja prašapo? Jokio normalaus darbo. Greičiau viskas paaiškėtų..
na, o aš kaip ir nemėgstu pirties.... ir suvalkietiško kraujo turiu