Freke, kur tu rašais? Į swapą? Tai tu Nr.22 tada? Kaži, o nemakaluoja dar Pinta? P.S. Kam tau Olaiva, gi tu siūt moki
Na jei speju rasaus. Jei ka Olaiva sake darys uz mane😂🤣
ypač jeigu Frekė gauna Olaivą
Dėl pirties - aš irgi pažymėjau, kad galiu abi dienas, bet šiaip pagalvojus, tai kas iš toliau važiuoja, tai penktadienį gali būt labai sudėtinga. Kol susirinksim, kol ką bus jau ir naktis, o šeštadienį turbūt iki 12 turėsim išsinešdint? Nebus kada ir pirtintis, tik mezginius ir siūlus vos spėsim pakedent.
Spėjai Freke, dar iš poliklinikos važiuoju 👍
Oi jau ir man įdomu kuri kuriai atiteks 😀
Koks vis dėl to stebuklas yra ripsas, kaip paprasta ir gražu.
Aš mezgu vėl dvigubu perliuku tik iš kitų siūlų ir man vėl nori skersuot, nors kai patampau lyg ir viskas gerai, nesuprantu, neramina, nors siūlas tikrai nėr sukrus, o ir ne ratu mezgu galų gale...
Aš mezgu vėl dvigubu perliuku tik iš kitų siūlų ir man vėl nori skersuot, nors kai patampau lyg ir viskas gerai, nesuprantu, neramina, nors siūlas tikrai nėr sukrus, o ir ne ratu mezgu galų gale...
bandau spėti, kad tai gali būti dėl to mezgimo stiliaus - bobutiško nebobutiško. t.y. iš kurios pusės akį kabini.
Koks fainas raštelis
Freke, kur tu rašais? Į swapą? Tai tu Nr.22 tada? Kaži, o nemakaluoja dar Pinta? P.S. Kam tau Olaiva, gi tu siūt moki
Nu tipo i swapa 😊😊😊Olaiva irgi moka
Katuk, tai super. As jai ceki ji pasidaro ka nori 🤣😂🤣😂🤣😂
bandau spėti, kad tai gali būti dėl to mezgimo stiliaus - bobutiško nebobutiško. t.y. iš kurios pusės akį kabini.
Nežinau kaip vadinasi mano stilius, bet akys nepersuktos, visos tiesios
Mežinau kaip vadinasi mano stilius, bet akys nepersuktos, visos tiesios
tai ne nuo persukimo, o tiesiog nuo užkabinimo. nes gali kabint už akies priekinio siūlo arba už galinio, bet nepersukti nei vienu atveju. bet nuo to jų pasisuskimo priekiu ar užpakaliu gali priklausyti šioks toks pokrypis bet čia tik spėju, reiktų pabandyti
čia toks palyginimas prieš akis iškilo
nu kai rikiuojasi žmonių pulkas nuotraukai tai gali susirikiuoti pasisukę kairėn arba pasisukę dešinėn. nors bet kuriuo atveju bus gi visi sustoję veidu į fotiką