Sveikutės,
o va DROGE pamatytas daiktas ingriduskai
20171007_210435.jpg 143,37KB 0 Parsiųsta kartų
Gamintojas fajnas, jo dušo geliai ir kremai lydi mane jau antri metai.
Pas Ugniu mikrobit tik koks tai nzn. Apie 12€ kainavo. Kur penktokams dalina, jei surenka pinigu
Labos. Oras tingejimui.vaziuosim iki Vilniaus.dar spesim parodoj prasieit.O mezginio kelioninio neturiu
Tinginių desertas nešamas.
Ant YPATINGOS lėkštutės 🐠🐠🐠🐠🐠
Freke, o kas pas jus užsidirbinėja iš kompiuteriukų? Jie juk visiškai nemokamai.
Abelo, kaip tavo tęstinis?
Sveikos
Tinginių desertas ;)
Freke, o kas pas jus užsidirbinėja iš kompiuteriukų? Jie juk visiškai nemokamai.
Ta prasme? Juos dovanoja is remeju lesu. Jei savivaldybeje yra suaukota tai juos nuperka ir padalina. Mes nemokejom nei euro. Bet kiti gi suaukojo. Privatus asmenys, firmos. Tinklalapyje parasyta kokia to kompiuteriuko kaina. Yra ir remeju sarasas.
Kaune turbūt rėmėjų nerasta
sveikos gyvos,
buvom kačių parodoje tik moterys,vyrus namie palikom dabar išleidau svečius,apsitvarkėm ir pamegzt reikia oras tai toks,kad net šuo turbūt į lauką nenori nosies kišti...
Labos
Gadget desertas ir lėkštutė
Pas mus po langais kažkoks apuokas atsikraustė, naktim dainuoja ir vis išgąsdina Prie ančių ir voverių rietenų jau buvau pripratus.
Pila ir pas mus, ruduo ateina. Ta proga į IKEA važiuosim, neturėtų kamščių keliuos būt ir pačioj IKEA gal lietaus neišsigandusių mažiau.
Mano bordinis jau džiūsta
Pradėjau Noro gerom akim. Pamėgau labai noro tokonatsu, gaila, kad jų spalvų nedaug ir dauguma šiltos.
Abelo, kaip tavo tęstinis?
Sveikos
Labas
Pabaigiau prieš kelias dienas. Laukia skalbimo ir džiovinimo. Niekaip nesusiruošiu, nes nėr kur patiest, gi pabiručiai siaučia visur bandysiu šianakt patiest, gal ryt, kol darže, bus pradžius bent kiek.