Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kaip atskiriam, kurie sausainiai "iš širdies ir su meile" , o kurie "iš reikalo" :hmm:

čia šiaip, daugiau retorinis klausimas. nu nes kartais negali priversti savęs tos meilės ten prigaminti, o reikia. tuščiom atvažiuot reiktų labai jau rimto pasiaiškinimo.

Atsakyti

pas mane sausainiai tik su meile gaunasi, nes jei nėr meiles ir negaminu.nuperku

Atsakyti

Man su Kalėdom paprasta visada - dovanoju tik keliems žmonėms. Vaikams, vyrui, mamai, močiutei. Neturim tradicijos apdovanot visus iš eilės, tai ir galvos nereikia sukt nei dėl didelių išlaidų, nei dėl laiko sąnaudų  :) 

Dovanom pradedu rūpintis dar rudenį. Iki gruodžio pradžios turi būt viskas paruošta, neduok D paskutinėm dienom kažkur blaškytis, stumdytis eilėse  :bijau2: 

Maisto produktus irgi susiperkam iš anksto, kai ką net mėnesį prieš, ir taip suplanuoju, kad paskutines kelias dienas visai neit į PC. Į svečius atvažiuoja tik mano mama.

Mokykloj, daržely paprastai tik pinigų reikia priduot  :)​ 

Atsakyti

na, kartais net patiems artimiausiems dovanų idėjoms reikai galvą pasukti.... vyru ir vaikasm sausainių neprikepsi :D  nors kartais kokiu saldainiu ir galima atsipirkti

vat pvz, ar jūs pačios žinot maždaug, ko norėtumėte gauti per kalėdines šventes? aš tai nelabai.... o tie mano norai, kuriuos žinau,  labai jau nekuklūs

Atsakyti

nu vaikas pas mus tvarkingai laiškus rašo kaledu seniui ir šiaip labai gerai žino jau du metus į prieki ko jis nores (lego lego lego ir dar koki viena lego)

su vyru dovanom nesikeiciam

sunkiausia sugalvot buna teciui

man visada visom progom tinka siulai ir knygos :) 

Atsakyti

Olaiva, ne visi gi tokie tobuli kaip tu :). Ilgas galvojimas ar gaminimas bet kuriuo atveju ištikti gali, užsienietės čia ne prie ko. Faktas, kad kuo greičiau išsimakaluosim, tai niekam neliks preteksto skųstis, kad per mažai laiko.

Pradėjo šildyti. Keista, nes tik vakar bambalį karšto vandens į lovą dėjausi, pamenu, kad ankstesniais metais ilgiau tą tekdavo daryti. O atsikėlus išvis dar nė karto nebuvo šalta.

 

Donstop - sveikinu su darbu! Ar daug darbo pokalbių dalyvavai? Ar patenkinta tuo, ką radai? Kokioj maždaug srity? O mezginių kuriam laikui prisimezgusi, gera proga pakeisti šiek tiek veiklą :).

Ką tu šiemet savo dičkiui planuoji Kalėdoms iš anksto pirkti?

 

Vakar sutikau kaimynę kitaip apsirengusią, nustebau net - pasirodo, irgi iš darbo grįžta. O nedirbo dabar nonstop kokius minimum 8 metus, prieš tai irgi ilgokai vaikus augino. Jau nebetikėjau, kad kur nors išvis bedirbs. Smalsu labai, bet neišduoda, kur  kol kas :).

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 spalio 2017 - 13:32

Per visas metines šventes mano gyvenime būna beprotnamis :B bet mano toks darbas.

Kalėdoms dovanas perku tik vaikams. Aš jau senai išaugau iš dovanų. Ir net nesvajoju, ir neplanuoju jų. Nei gimtadieniui, nei Kalėdoms.

Vyrui irgi tai yra apreikšta. Šiemet planas buvo numegzt megztinį, bet matau, kad be šansų. Galiu siūlų babiną padovanot :D tegu pats mezgasi :lol:

Kadangi per šventes būnu su vyro giminėm, o jie man kaip ir ne giminės  :D  tai nesuku labai galvos dėl jų dovanų :ax: vaikams saldainiai - suaugėliams pvz., marinuoti burokėliai  :D t.y. kas nors paprasto ir suvalgomo.

Atsakyti

Dontstop, aš neatsižaviu tavo visko suplanavimu, o svarbiausia įgyvendinimu  :blink:  :4u: tai tada tikrai šventės ne stresas :) mes tai keičiamės visi dovanom ir kartais būna sunkoka. Nors man dažniau laiko trūksta įdėjoms įgyvendint :D tiesa, rašykis swapan ;)

Dėl swapo. Ar yra kur nors koks klausimynas senas su batų ir rankų dydžiais, spalvom ir t.t.? Ar pildom kokį iš naujo, kad tiek daug čia šįmet prisirinko/prisirinks? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 06 spalio 2017 - 13:42

vaikai solfedyje,o aš planavau eiti į Pegasą "Netobulos mamos užrašus " nusipirkti.Bet kaip lyja...tai tupiu,mezgu riešinę :)

Atsakyti

 

 

Donstop - sveikinu su darbu! Ar daug darbo pokalbių dalyvavai? Ar patenkinta tuo, ką radai? Kokioj maždaug srity? O mezginių kuriam laikui prisimezgusi, gera proga pakeisti šiek tiek veiklą :).

Ką tu šiemet savo dičkiui planuoji Kalėdoms iš anksto pirkti?

 

 

 

 

Ačiū  :4u:  Darbą radau akimirksniu - per maždaug 2 sav. Mano zuika tik šią savaitę pradėjo eiti daugmaž pilną dieną į darželį ir aš galvojau, kad aš tik pradėjau ieškot darbo, o va jau ir turiu  :) Sudalyvaut tespėjau 3 pokalbiuose. Darbas logistikos srityje. Ar būsiu patenkinta, parodys laikas, dabar rinkausi pagal atstumą nuo namų, darbo valandas, tas buvo svarbiausia, kad spėčiau su darželiu.  

Dičkis mano kasmet rašo laišką seniui  :D , bet prašo nerealių dalykų. Pastaruosius 2 metus deja į jo norus nebuvo atsižvelgta  :B Dovanot planuoju ką nors iš šitos parduotuvės: http://www.smartworld.lt. Jau pirkom čia kelis tyrinėjimo rinkinius, labai patiko jam  :)​ 

Atsakyti

 tiesa, rašykis swapan ;)

Ačiū už pasiūlymą, bet nemanau, kad turėsiu laiko ryšium su darbu. Gal kaip pirmam kartui pastovėsiu pažiūrėsiu iš šalies, kas tas swapas yra, kad ateičiai žinočiau, ar verta į tai veltis  :D​  

Atsakyti

aš Kalėdinėm dovanom irgi nesišvaistau.vaikams ir vyrui.ir sau :D ir dar kam nors,su kuo per šventes susieinam,kažką sumeistrauto ir mielo. neturim familijoj tradicijos keistis dovanom ar kažkas pan. šiemet bus kažkas kuklaus,nes turim ir taip kur tuos pinigus dėti...o apsirūpinu dovanėlėm iš anksto.va swapo dovaną irgi manau jau spalį pasigaminsiu,pasidėsiu ir tykiai lauksiu švenčių :)

Atsakyti