Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O man šiandien naujų patyrimų diena buvo. Užsukau kvepalų pauostyt sektos įtakota :) galvoju, gal kas pasikeitė :) visos parduotuvės neišuosčiau, bet keletą pabandžius parainešiau ir ant rankos papurkštus. Nu ir niekaip nelimpa man tie papildomi kvapai  :huh2: dieną dar dar buvo, bet dabar vakare  :blink: negaliu pakęst, einu šveist :D

Dar gi buvo susirinkimas darže, deja, išėjimas su bilietu :( bet labiausiai maloniai nustebino mane ir nelabai maloniai mano vyrą, kad pasirodo, vaikai rytais prieš pusryčius kalba maldą, nes Montesoris grįstas krikščionybės pagrindais. Bent jau bando kalbėt. Paaiškino, kad čia vienas iš būdų mokyt susikaupt ir padėkot. Kažkaip kai skaičiau apie Montesorius, praslydo šitas. Gal ir gerai, nes vyras būtų pasipriešinęs garantuotai :D šiaip vaikams lyg ir patinka, tik pasakoja nedaug :) eina jau noriai visai, rūpinasi ateinančiais renginiais (rudenėlio šventė bus ir saugaus eismo savaitė) ir pan. :)

Atsakyti

baigiau megztuką  :yahoo:  reiks kokiam vijoklių fone pasifotkinti sekmadienį :rolleyes:​ 

Atsakyti

ką apart riešinių imtis megzt  :hmm:  :hmm:​ 

Atsakyti

baigiau megztuką  :yahoo:  reiks kokiam vijoklių fone pasifotkinti sekmadienį :rolleyes:​ 

Su lapų karūna  :D 

Atsakyti

Su lapų karūna  :D

aga,apsižergus kokį klevą :)

Atsakyti

Labos

Montesori ir pas mus daug, bet aš kažkaip ir neišdrįsau. Keistokai atrodo tie darželiai man. Nors gal be reikalo. Normaliam išmoko rėkt visa gerkle vietoj to, kad šnekėtų  :oh: Vis tildau namie, kad aš tave puikiai girdžiu, rėkt nereikia  :oh: 

Swape gal norėčiau, bet irgi kaip Rasytei nesinori papildomų rūpesčių užkraut ir šiaip visokių dvejonių daug. Nu bet faina būtų... Iki kada galima dvejot?  :unsure: 

Kultūrinių skirtumų bajeriai: naktį kažkokie baisūs garsai iš kondicionieriaus spintos pradėjo eit, miegot negalėjau. Vyras ryte užregistravo gedimą, bet per dieną nieks neatėjo. O garsas lyg elektra trumpintų, bet taip gerokai. Pakėlėm vajų į vakarą, kad dar meistro nebuvo. Ateina meistras, sako, kad turbūt vandens šildymo katilas sugedo. Atsuka apsauginį skydelį, o ten vanduo pilasi per laidus ir traška braška  :oh: Meistras taip ramiai pažiūrėjo ir labai mandagiai "That's not good..." Išlūžom :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Kaip pavyzdingai šiemet visos susirašė į sąrašą, kai verkšlenimas uždraustas :super: 

Man mezgimo zonoj irgi krizė, mesčiau į šoną tą staltiesę, jei trenktų žaibas, bet oras minkštas ir ramus :D o prie mašinos tingisi vakarais, nors ir būtų reikalų.... :oh: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: Neplanuotai anksti atsidūriau darbe.

Vakar vakare vykdžiau planą - išsitraukiau nuo pavasario numestą mezginį, kuriam buvo belikę įstatyti ir susiūti rankoves. Dabar belikę įstatyti ir susiūti tik vieną rankovę  :bigsmile: Ai, na ir dar kelis siūlgalius sukaišioti, gryna smulkmė  :ax:  Ir dar kitą pradėtuką kelias eilutes pamezgiau. Ir tuo pačiu tris Velvet serijas pažiūrėjau. Jėga. 

Atsakyti

Šilinge, grįžti iš apkasų į doros kelią  :super:

 

Kas mezgėt dvigubu perliuku, ar jums neskersavo?  :hmm:

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 06 spalio 2017 - 07:03

Šarange, stengiuosi  :angel2:  Nes ir pasiilgau visų, ir ramaus pasimezgimo pasiilgau. Ir šviesą tunelio gale matau  :P Spalį dar pratempt intensyvesniu gyvenimo tempu, tada viskas turėtų aprimti ir stoti į vėžes. 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

 

Jau jeigu nuosirdi į swapą užsirašė, tai tikrai visos drąsiai galit ;) O užsirašiau todėl, kad noras nugalėjo baimę, va pernai buvau pradingus, pavėlavau į swapą, visas seiles išvarvinau, tai šiemet neliko abejonių :)

Pagaliau nelyja pas mus, ir dar penktadienis :wub: Gavau vakar siūlus, jau sunkiai įtalpinau, norisi daug ką išbandyti, išmokti, ai, nu tas darbas daug laiko suvalgo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 06 spalio 2017 - 07:40

Labas lėtas rytas iš namų :)

Šarange, stengiuosi  :angel2:  Nes ir pasiilgau visų, ir ramaus pasimezgimo pasiilgau. Ir šviesą tunelio gale matau  :P Spalį dar pratempt intensyvesniu gyvenimo tempu, tada viskas turėtų aprimti ir stoti į vėžes. 

Aha, stos į Kalėdinio nerimo ir šurmulio vėžes :D sveika sugrįžus  :mirksiukas: 

Vasaros lietau, jooo, "not good.." :lol:  :lol: Dėl daržo, tai mes irgi kažkaip nenorėjom jokių tų specifinių ugdymų, bet pernai lopšelio auklėtoja pasiūlė, nes vis tiek būt reikėję keisti grupę, padvejojom, bet pasirašėm. Kol kas nesigailim :) šiaip kai pasakei, tai lyg mažiau šūkauja nei anksčiau  :hmm: pradėjo prieit arčiau ir pasakyt. Jaučiu mūsų tėtį reiktų paleist į Montesori, nes jis baisiai linkęs iš kito kambario šūkalot  :lol: o dėl swapo lyg iki pirmadienio gali dvejot, bet geriau nedvejok  :mirksiukas:​ 

Atsakyti