Galiu tik tyliai pasigirti, kad turiu savo eilių knygą ir ruošiuosi kūrybiniam vakarui
.
Sveiknu !!!!!
Tikiuosi dar priimsit. Kazkaip nespeju paskui gyvenima, o atrodo tiek laiko turejo atsirast nuo rugsejo...
Pvz. Swapassss
1. Abelo
2. Olaiva
3. Kerpena
4. Gadget3
5. Liniuka
6. Šarangė
7. Egloshke
8. Restar
9. Katuks (riešinės ar bepirštės! )
10. Šilingė
11. Ingriduška
12. Saulėlydis
13.Ligvita
NU dalyausiu
šiaip labai man patinka, aš visada apsisprendusi ir visada noriu
nakomplimenty nenaprašyvajusi ))
Na Olaiva melskis kad tavęs neištraukčiau
Čia kaip anekdote
Moteris sako, aš labai labai prašiau Dievo gero vyro, meldžiausi kas vakarą, į bažnyčią ėjau, ten prašiau na ir gavau...
O jis , mano vyras matyt nesimeldė, todėl gavo ką gavo )))
tikiuosi makaluotojos lengva ranka ir mano maldos bus išklausytos
Ech, vėl laiškai į paštą neateina, kad naujų pranešimų yra temoje... Taip ir nesuprantu, pagal kokią logiką tie laiškai siunčiami. Eina eina, tada dingsta... Užeinu, paskaitau forumą - pradeda eiti vėl. O kartais iškart nepradeda, tik po kurio laiko.
Drakius atgijo iš komos. Nusipirko siūlų. Dabar lauks, kol Draugė atvažiuos į Vilnių Sakiau, kad megsiu!
Ingriduska, gi esi puikiausia swapininkė, kas čia dabar per panikos Aš kažkuriuos swapo metus praleidau, tai nagus norėjau nusigraužti TUO laikotarpiu, kaip buvo gaila ir liūdna...
Ir dabar pareigingai swapo proga pasižadu bent po vieną žinutę per dieną forume rašyti Puiki proga pareit į sektą
Labos kaip smagu skaityt sujudimą!
Restar, aš noriu kojinikių/kojinių/šlepečių! žodžiu, ko nors ant kojų bet nieko prieš ir kažką kito mielo gaut kad ir ingriduškos keptą pyragą ar caucainius net be mezginio
nu bet ir sausainiams mūsų temoj kartelė aukštai iškelta-būtinai dietiniai,būtinai kažkas su ankštiniais