Sveikos
Yr mūsų tarpe pedagogių, tai su jūsų diena
Apie swapą. Nieko nebijau, bet geriau paskaitysiu ir pasidžiaugsiu kartu su visomis
Labos
Restar, a bulvikes pagal Beatą su lupyna virei? Kažin tinkama ji valgyt šiuo metu? Maniškiai šviežių bulvių su lupyna nebrokyja, bet tokiu laiku kažin įsiulyčiau .
Apie swapą. Šiais metais aš pasuoju. Jungiuos ristinai į draugiją ir mielai pasidžiaugsiu jūsų pasiekimais .
Ingriduska, nu pasakysiu tokį vieną dalyką.
lyginti save su kitais galima tik tuo atveju, jeigu tas tipo geresnis asmuo, jo asmenybė verčia tave pasitempti. o jeigu lyginiesi tam kad susimenkinti, tai... nu, tik depresiją gali įsitaisyt.
tai va, tu juk moki ir gali kažką, ko nemoka ir negali Olaiva beigi Šarangė. net jeigu tu to dar nežinai galbūt swapas ir būtų tas momentas, kuriuo ir sužinotum.
aš vat padejevau, gavau biškį galvon, ko čia dejuoju ir iškart užsirašiau nu ir dzin, tos kurios rašosi gi žino, kad gal įsirašyti bele kas, tame tarpe ir kokia nors "pradinukė" ir įvertina tą riziką gauti ne visai tai ko trokšti ar kas praktiškai panaudojama. svarbus yra jausmas, emocija. taip kad pasistengim sukurti tik pačias geriausias ir šilčiausias emocijas
Nereikia čia prasivardžiuot, gerai ką
Swapas ne koks konkursas ar užsakymų muziejus, jau šiaip gyvenime beveik nebegaunam dovanų staigmenų, visos tai užsisakytos, tai vokeliai tai šiaip nujaučiamos, o čia bus tikrai staigmena Metai iš metų kartojuosi, bet man būtent tas ir smagiausia, kad nežinai nei nuo ko nei ką gausi
Esu gavus dovaną nuo Ingriduškos ir nesijaučiau nuskriausta, o jau išradingumas pakuojant, siunčiant ir pan. tai išvis superinės...
Ingridushka prašydinasi . Aš tai suprantu, kad kartais to norisi. Nu šitokios širdies motera būtų smagu, kad dalyvautų ♥. Primenu, kad gi net nebūtina megzti daiktai . Aš norėčiau ir tave gauti , net žinau, ką dovanočiau (kai ką dar esu ir skolinga, tik karoliukų niekas nenuperka daugiau )
Labos
Restar, a bulvikes pagal Beatą su lupyna virei? Kažin tinkama ji valgyt šiuo metu? Maniškiai šviežių bulvių su lupyna nebrokyja, bet tokiu laiku kažin įsiulyčiau
Jo, per laidą pamačiau, kaip tik vyro brolis buvo raudonviršių pririnkęs, tai gatavai virtų pasiprašiau . O tai ko netinka? Jeigu kam nepatinka, gali nusilupt, o šiaip gerai nušveistos, ne pavasarinės gi dar. Nes virtos luptos traiškymui gal nelabai bus. Žodžiu, toks zababonas tik biškį, galima ir šiaip bulves su grybais valgyt.
Nudirbau grand darbą, liko smulkūs, kuriuos galėsiu ir atidėt, jeigu šiandien nebespėsiu...
NU dalyausiu
šiaip labai man patinka, aš visada apsisprendusi ir visada noriu
nakomplimenty nenaprašyvajusi ))
Na Olaiva melskis kad tavęs neištraukčiau
Čia kaip anekdote
Moteris sako, aš labai labai prašiau Dievo gero vyro, meldžiausi kas vakarą, į bažnyčią ėjau, ten prašiau na ir gavau...
O jis , mano vyras matyt nesimeldė, todėl gavo ką gavo )))