klausimas ne į temą sodininkėms daržininkėms.kokias pirštinės naudojat ravėdamos? ar tas papigutes,ir dažnai keičiat,nes dažniausiai po pirmo įkišimo žemėn nusilupa ta gumuota dalis ant pirštų.ar kažkokias kokybiškesnes?
Saulėlydi, tu senbuvė, žinoma nuo senų laikų Privalai dalyvaut
Katuk, tai rašykis su priešašu "su sąlyga, kad gausiu riešines ar bepirštes" ir bus labai lengva su tavim
Olaiva, aš tai tas gumuotas, bet nlb jau jos papigutės, man nuo karto tikrai nesudyla, dažniausiai nagai prabado skyles su laiku Yra kažkokios iškart su nagais mačiau internete
Pvz. Swapassss
1. Abelo
2. Olaiva
3. Kerpena
4. Gadget3
5. Liniuka
6. Šarangė
7. Egloshke
8. Restar
9. Katuks (riešinės ar bepirštės! )
Olaiva, nu dovanotam bliūdui į skylę nežiūrėsiu
aš vatokias paprastas naudoju sode. nu nėra pačios patogiausio, bet gumos nenusilupo dar
pas mane zeme kai priemolis,ne puri,tai matyt ir nusidrozia greitai...
Pvz. Swapassss
1. Abelo
2. Olaiva
3. Kerpena
4. Gadget3
5. Liniuka
6. Šarangė
7. Egloshke
8. Restar
10. Šilingė
Labas rytas Atėjau į darbą su mintim, kaip ta vakarykštė bomba kitoj gatvės pusėj, gal dirbti nereikės šiandien
o swapo reikalaas juda
aš tai šitą...dalyvausiu, jeigu pasižadės swapo dalyvės man riešines numegzti. nu arba bepirštes o iš Olaivos bliūdas tiks
ką aš pati gaminčiau, tai tik drakius gali žinoti
labas rytas
Riešines pažadu
10. Šilingė
Labas rytas Atėjau į darbą su mintim, kaip ta vakarykštė bomba kitoj gatvės pusėj, gal dirbti nereikės šiandien
kur bomba kokia bomba?
delfis rašo tik apie tris trotilo pakuotes Pelesos g. bet šiandien!
kur bomba kokia bomba?
delfis rašo tik apie tris trotilo pakuotes Pelesos g. bet šiandien!
klausimas ne į temą sodininkėms daržininkėms.kokias pirštinės naudojat ravėdamos? ar tas papigutes,ir dažnai keičiat,nes dažniausiai po pirmo įkišimo žemėn nusilupa ta gumuota dalis ant pirštų.ar kažkokias kokybiškesnes?
Saulėlydi, tu senbuvė, žinoma nuo senų laikų Privalai dalyvaut
Katuk, tai rašykis su priešašu "su sąlyga, kad gausiu riešines ar bepirštes" ir bus labai lengva su tavim
Olaiva, aš tai tas gumuotas, bet nlb jau jos papigutės, man nuo karto tikrai nesudyla, dažniausiai nagai prabado skyles su laiku Yra kažkokios iškart su nagais mačiau internete
Pvz. Swapassss
1. Abelo
2. Olaiva
3. Kerpena
4. Gadget3
5. Liniuka
6. Šarangė
7. Egloshke
8. Restar
Olaiva, nu dovanotam bliūdui į skylę nežiūrėsiu
aš vatokias paprastas naudoju sode. nu nėra pačios patogiausio, bet gumos nenusilupo dar
Priešašas
Priešašas
aš niekaip negaliu apsispręst, turi momeny "priešas" ar "šašas"