Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

maisto tema valgau ką noriu kada noriu. Pilvo apimtis keičias tik nuo mm, minėjau kažkada, kad suminkštėju 2-3 kg. Bet jei bus įdomesnių receptų tam mitybos plane, tikiuos, kad Restar pasidalins  :4u: 

Sportuojančiomis žaviuosi  :wub: Reiktų ir man tobulumo dėlei, bet vis dar su savo nemokšos kompleksu kovoju. Užtat į jogą vėl grįžau.

Iš namų mes dirbam 2 dienas per savaitę, tipo dėl eismo kamščių. Bet realiai galiu bet kada dirbt iš namų, mano vadovas sakė, kad daryčiau kaip man patogiau šeima pasirūpint  :wub: Dabartinio darbo pliusas, kad vardas jau užsidirbtas, daugiau nuolaidų nei kiti turiu.

Meeto pavydu :) Vis tiek kada nors ir aš dar sudalyvausiu. Dukra sniego prašo jau kelinta savaitė, reiks gal kada mūsų norus sujungt ir įgyvendint. 

Oras vėsta ir pas mus. Gražu krentantys lapai, po truputį raustantys medžiai, dangus kažkoks žymiai žydresnis patapo. Laukiu, kol medžiai visai spalvoti taps, pas mane už lango turėtų būt labai gražu. Ir savaitgaliais į parkus važiuot pasifotografuot  :wub: 

Garbanas irgi auginu kaip Katukas. Dabartinis ilgis šiek tiek nervina, bet dar palaukus turėsiu ilgas kasas vėl  :flirt2: 

Sugriešijau vakar - kepurę ir pirštines vaikui nupirkau... Pasiteisinimas, kad kepurę pirkt pigiau nei siūlus :) Reik tik baktusą kokį sukonstruot ir pasiruošus. O vat suaugusiems nėr normalių kepurių. Pernykštę išskalbiau... Niekaip neišsirenku, kokios dabar noriu. Siūlų jau turiu gražių (Malabrigo pilki atspalviai)  :wub: 

Atsakyti

ai maniškiui vėl viskas kanda tai aš nebemegsiu jam nieko, nervina, tegu pirktinius nešioja, nepasius, laiko daugiau sau megzt turėsiu

Atsakyti

Dar iš lieknėjimo temos anekdotą papasakosiu :) Grįžau vakar diržų nusipirkus ir skundžiuos vyrui, kad labai sunku XS dydžio rast, kuičiaus ilgai. Tai žmogus liko visiškai nustebęs, kad aš XS nešioju, buvo pilnai įsitikinęs, kad M. Gerai, kad nesugalvojo niekad kokios suknelės padovanot :D

Atsakyti

Labas, oras lietingas - gyvenu lekime  :oh: Bet pauostau eterinių aliejų, užsiturbinu ir pirmyn  :lol:  :lol:  :lol:

:yahoo:  :wub:  jei pasakytum , kada vakaras, jei būtų galima, labai norėčiau sudalyvauti... :)

Atsakyti

Labos :4u: 

Saulelydi sveikinimai dideliausi :4u:  :4u:  :4u:

Restar, tu tik rasyk :mirksiukas: Man labai smalsu kaip ir Qqskai viska suskaityt, pasiklausyt. Laukiu tavo zinuciu su dideliu malonumu :wub: .

Atsakyti

Ai, kad man nefaina daug eterio užimt. Ne visoms aktualu. Aš pati anksčiau neatsistebėdavau, kiek šita tema gali kalbėt, tai ir kitas suprantu :). bet, aišku, kai įvyksta koks atradimas, tai sunku patylėt. jaučiu, kad iš mitybos plano turėsiu kuom pasidalinti, kokiais receptais ar produktais. pačiai smalsu, nors dar neskaičiau :).

Tiesa, Saulėlydžio knyga jau pirmiau apsidžiaugiau, ir, atrodo, kad net pačiupinėti gausiu :) ♥. Kokių fainų ir įdomių žmonių čia pas mus esama ♥.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 spalio 2017 - 17:58

Ai, kad man nefaina daug eterio užimt. Ne visoms aktualu. 

Pas mus tik viena tema visoms aktuali - drakiaus šėrimas ir jo pašaro vartojimas savo reikmėms  :D 

Betgi pliurpiam ir visokiom kitom temom  :ax: 

Atsakyti

Aha, pliurpiam :)

Pvz. Swapassss  :mirksiukas: 

1. Abelo

2. ....

Atsakyti

Aha, pliurpiam :)

Pvz. Swapassss  :mirksiukas:

1. Abelo

2. Olaiva

 

 

gal per šią savaitę susiregistruokim visos norinčios? nes laikas kažkur tirpsta...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 04 spalio 2017 - 21:45

Pvz. Swapassss  :mirksiukas:

1. Abelo

2. Olaiva

3. Kerpena

Atsakyti

Pvz. Swapassss   :mirksiukas:

1. Abelo

2. Olaiva

3. Kerpena

4. Gadget3

Atsakyti

Pvz. Swapassss   :mirksiukas:

1. Abelo

2. Olaiva

3. Kerpena

4. Gadget3

5. Liniuka

Atsakyti