Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip atsibodo diskutuot ir ginčytis...

Ateinu tyliai pamegzt su kava :)

IMG_20161212_183247_medium2.jpg

IMG_20170929_153214_1506693516198_medium

IMG_3718_medium2.JPG

IMG_0432_medium2.JPG

brenna3_medium.JPG

DSCN1137_medium2.JPG

25542456544_2beaa58b5b_z.jpg

IMG_7970_medium2.JPG

Atsakyti

o čia kaži rankytėm toks raštas :hmm:

Rankytėm :D tikrai tikrai rankytėm :D

https://www.purlsoho...22/floats-cowl/

Aišku, tokiam pratempto siūlo lygumui pasiekt gali prireikt laiko :ax: ir gal net ne kiekvienas siūlas duos konkrečiai tokį vaizdelį  :mirksiukas: 

Atsakyti

Rankytėm :D tikrai tikrai rankytėm :D

https://www.purlsoho...22/floats-cowl/

Aišku, tokiam pratempto siūlo lygumui pasiekt gali prireikt laiko :ax: ir gal net ne kiekvienas siūlas duos konkrečiai tokį vaizdelį  :mirksiukas: 

o :bigsmile:  ačiū :4u:

Atsakyti

Vakar kirpausi.

Ir nuo šeštadienio mezgu vienspalvį mezginį. Rowan denim + 1 plaukas merino.

Atsakyti

Vėl kol suskaičiau jumi, šnekutės :), tai ir pamiršau, ką pasakyt norėjau. Kas nenori girdėti apie lieknėjimą - praleiskit, ką rašysiu :).

Šiandien po 2 sav sirgimo nuėjau į savo mankštą. Tai gavau nerealų juokingą komplimentą :D, kad gal Rotu sirgau, kad tokia sulieknėjus, išgražėjus :).  Pati tai sau įsivaizduoju, kad nebereikia kasdien tampyti su savim 5 l bambalio - va tiek ir jaučiuosi palengvėjusi :). Ale po valandinės mankštos alkana visą dieną kaip 9 vilkai, tai valgau, valgau... Pratęsiant/pabaigiant temą, tai aš nieko nežinau, kas mitai ne mitai apie mitybą, nes niekada nuosekliai nesigilinau, bet akivaizdu, kad kai kurie žmonės gali valgyti bet kada bet ką, ir jiems nieko (pati tokia buvau), tai galima spjaudyti ant visų patarimų. O jeigu dar sportuoji normaliai, tai ir pavalgyt turbūt gali daugiau :). Bet man gana logiškai skamba angliavandeniai iki pietų, nes juos galia "išvaikščioti", o prieš miegą - lyg ir logiška, kad ant leškų lengviau jiems nugult. Bet nesiginčysiu. Šiaip VK sako tą patį, ką ir Donstop. Tom 2 savaitėm, kai sirgdama griešyjau su bulvėm vakarienei - svoris nustojo kristi. Beje, jeigu išprotėt, tai iki galo - užsisakiau mėnesiui mitybos planą už palankią kainą, dar tik akį užmečiau, bet skaniai ir įvairiai skamba. Jeigu kam labai smalsu...

Tema baigta :).

parėjo mano drakiaus grobis iš Žalių avių. Tiesa, eigoj paaiškėjo, kad vienų siūlų nebeturi, nors kai pirkau 20 vnt likutį rodė... Tai 3 mėlyni, 2 ne. Vieni iš jų - pilki :). Bet užtat kokia abrikosinė mohera graži ♥. Dariau kažkokias durnas foto ant lovos, greitai greitai, kad niekas nematytų, tai įmesiu kambariukan. Visos mėlynos nenufotkijamos, bet realiai labai gražios.

Atsakyti

Quatrefoil_by_Janina_Kallio_6_medium2.jp

Wildheart_by_Janina_Kallio_18_medium2.jp

DSC05713_medium2.JPG

freia_frost_15_medium2.jpg

lala29_medium2.jpg

P1120780_medium2.jpg

IMG_0008_medium2.JPG

IMG_3967_medium2.JPG

Beeswax-hat_medium2.jpg

danser_medium.JPG

Atsakyti

labadiena  :rolleyes:

 

Kadangi maisto ir lieknėjimo temas skaitau tik atrankiniu būdu, tai ir nesakysiu ta kryptimi nieko  :P

 

Užtat virtualūs Šarangės mezginiai kelia reikėjimą ir pirštų niežėjimą. Tas džiugina  :wub: Ryt gal net pamezgėsiu kelias akeles  :D

 

O šiaip labai susimąsčiau apie Niumą. Dingo iš čia, dingo ir iš FB. Gal kas ką girdėjot, rimtai?  :unsure:

Atsakyti

Restar tu rašyk rašyk..man tai įdomu, nors pati nelieknėju bet vistiek va traukia visokie tokie reikalai :) 

pasakok kaip su planu seksis, iš kur užsisakei?iš VK?

Atsakyti

O aš žaliųjų atšaukiau visą užsakymą, nes poruotų siūlų ne poras tik turėjo, gi dar 6 gijelės belekooo prilipo. Aj, bus tų siūlų.

Atsakyti

Restar, aš tai nelieknėju, nu bet mitybos planas man tai įdomu :bigsmile:  nu šiaip, įdomu, kokius dalykus siūlo tokiais atvejais, tai viens,  ir dėl savo meniu paįvairinimo, tai du, nes kartais tiesiog pritrūksta fantazijos, o tokie dalykai ją sužadina

Atsakyti

Labas,

Nera snd paskaitu tai namus kuopiu ir eisiu virti lesiu ir pimidoru sriubos.

Netgi gal kokia eilute pamegsiu.

Restar man ir idomus tavo pkanas. Ka ten siulo.

Atsakyti

Skani ta sriuba :) aš kai katukas užrodė vis pasiverdu...

bele dontstop tu minėjai kad vakare angliavandeniai netinka, tai žinok ankštiniuose angliavandenių daugiau nei baltymų :) čia šiaip informacijai :)

Atsakyti