Labas, šilto rudens mėgėjos!!!
Prisiskaičiau jūsų vakar, tai ta proga pietums avinžirnių troškinys
priskaiciau uz kelias dienas jus tai ta proga susiradau maisa dideliu pupu, maisa pupeliu ... ir i puoda sumeciau skaldytus zirnius su rukyto kumpio trupinukais bus vakarui sriubyte
sildymo sezonas sode atidarytas, gerai kai yra peciukas o namie sildausi konservavimais . pomidoru kecupus verdu , pomidorus dziovinu orkaite praverus. vakarais obuoliu pyraga kepu ( labai jis pas mane "sveikuoliskas", su labai daug obuoliu ir trupuciu biskvituko). vakar varskes pyraga kepiau, tai irgi i sveikuolisko puse, nes daug varskes mazai cukraus ir vos vos trupiniu virsuj ir apacioj
mezgu KOJINES sunui 44 dydzio . keturias kojines iskart. . nu nes pamirsus buvau kaip kulna megzt ( labai labai retai kojines mezgu, tai vis spargalekes man reik) o sode neturejau . tai keturias iki kulno pavariau. dabar jau kulnus dviem ismezgiau . siulai regia, graziai marginasi
o čia kaži rankytėm toks raštas
Olaiva, kokiu adresu siųsti Lourdes?
Labas, oras lietingas - gyvenu lekime Bet pauostau eterinių aliejų, užsiturbinu ir pirmyn Jau nepamenu kada taip bebuvo, kad 23 val eičiau grindų plaut ar mišrainės pjaustyt. Kažkoks energijos pliūpsnis.
Bet va - mezgimas irgi šone.
Galiu tik tyliai pasigirti, kad turiu savo eilių knygą ir ruošiuosi kūrybiniam vakarui
Linkėjimai. Beja, šiemet tendencijos kitokios - visad ruduo ir pavasaris anksčiau ateidavo į Kauną nei pas mus. Šeštadienį buvom Kaune - ten dar žalia. Pas mus pilnai krinta lapai, klevai raudonuoja, geltonuoja... Labai rudeniška.
oho kokia odega
Saulėlydi, poete Tu mūsų
ohoho Saulėlydi
nugis faina labai, sveikinu. o įsigyt bus galima, ar tik pagal inviddualius užsakymus
ohoho Saulėlydi
nugis faina labai, sveikinu. o įsigyt bus galima, ar tik pagal inviddualius užsakymus
Ačiū ačiū... Nežinau net kaip jaučiuosi.. Po renginio pasijausiu turbūt.
Pagal individualius