Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rusiska spargalke radau ir as.bet mano siulu storis kitas,tai pagal originalu recepta butu lengviau pataikyt dydi.

Apie Montesori.Darzelyje buvo grupe kur ne visai sausa Montesori,bet kaip jie sako su elementais tos sitemos.Mergaitei puikiai tiko.bet ji pas mane aplamai stebuklas,manau jai labiau tiko aukletoja nei visa kita.o vat kai brolis(kitos rusies stebuklas ) priaugo darzeli ir is lopselio grupes ji perkele pas sese tai iskart pasimate kad ne velnio jam tai netinka.jis nestos i eilute nuskambejus varpeliui ir netyles vien todel,kad dabar tylos valandele,jeigu jam norisi kalbet.Siaip ne taip istempem apie pora men ir rudeni vaikas ejo i eiline grupe.Atsigavo is karto.
Siaip jeigu butu balsavimas biggrin.gif tai as uz paprasta. 4u.gif
Ka dar atsiminiau-ten lyg ir labiau akcentuoja individualia veikla.tipo pasieme vaikas ten koki puodeli ir turi jis sau vienas su savim uzsiimt.Cia zinoma kiek perdetai sakau,na bet principas aiskus.o tokiu daugiau judriu zaidimu,selimo,gaujos siautejimu tai nelabai leisdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 19 sausio 2017 - 19:13

Aš kaip supratau, mums vistiek reiks keist auklėtoja :( o ji tokia faina ir vaikams patinka akivaizdziai matosi, tai kazkaip nustebom ir truputi nusivylem, kad cia jau priprato ir teks vel nuo pradziu visko pratintis svetimoj aplinkoj :( 

Va, man kazkaip is gandu visokiu irgi uzkliuve, kad labai akcentuoja individualuma ir labai tinkama elgesio problemu turintiems ar siaip keistesniems vaikams. O tai koks ten pliusas eit paprastiems mirtingiesiems? :hmm:  O jeigu musu vaikai vienodai "valgyt daro" ir gal net berniukas labiau, tai ka, sakys, kad valgyt daryt nevyriska?  :hmm: nu idomu pamatyt is vidaus butu  bet kazin ar isileis kaip stebetoja koki  :hmm: nebent ateit su kokiais konkreciais klausimais, tik kad nelabai zinau, ko klaust.... Nu, ryt turiu laisva ryta, gal reiks eit pasnekint ka nors...

Atsakyti

ai, apie žaislus, grupėje buvo viena lėlė, bet ir ta pati ne tam, kad mergaitės ar tai berniukai žaistų su ja mamas ir tėčius ir pan. ji griežtai turėjo savo kertelę, prie jos galėdavo prieiti po vieną vaiką, pasiimti dubenį, savarankiškai prileisti į jį vandens, nurengti lėlę, ją išprausti, nusausinti, papudruoti užpakaliuką, uždėti pamperį, sušukuoti, aprėdyti, išpilti vandenį, ir užleisti vietą kitam vaikui, žodžiu ugdyti įgūdžius.

Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2017 01 19, 19:09)
<p>ai, apie žaislus, grupėje buvo viena lėlė, bet ir ta pati ne tam, kad mergaitės ar tai berniukai žaistų su ja mamas ir tėčius ir pan. ji griežtai turėjo savo kertelę, prie jos galėdavo prieiti po vieną vaiką, pasiimti dubenį, savarankiškai prileisti į jį vandens, nurengti lėlę, ją išprausti, nusausinti, papudruoti užpakaliuką, uždėti pamperį, sušukuoti, aprėdyti, išpilti vandenį, ir užleisti vietą kitam vaikui, žodžiu ugdyti įgūdžius.
</p>

va va.labai taikliai.
Papildyta:
As gal jau paskutine likus senoj versijoj unsure.gif

kepsim sausainius.mesmale jau paruosta.beliko eile surikiuot kas pirmas darys,kas antras suks cool.gif
Atsakyti

Abelo jie neskaido į vyriška ne vyriška, verda ir vaikus vysto visi kam tik norisi.

Bet, būtinai nueik, šiaip paaiškinus situaciją tikrai turėtų įsileisti, taigi kaip jums apsispręsti, nežinant apie ką kalba eina.

Keik man teko darželių keisti, o tikrai šiek tiek teko, visada eidavau apsidairyti.

Atsakyti

Abelo, mano žinios apie Montesori gana vadovėlinės. Bet kažkodėl Valdorfo ugdymo sistema atrodė baisesnė :D

O šiaip, mano sesė lankė Montesori grupę darželyje. Nu nieko. Užaugo tokia visai normali motera  :D 

Atsakyti

Tai is tikro nu kiek tas darzelis uzima...4 metai viso labo,vistiek toki darzelini vaika labiau namai  nei darzelis itakoja manaj..bent maniskis taip..o beje maniskis ir taip indivudualistas, tai as kaip tik norejau kad kuo daugiau su kitais vaikais bendrautu, kad igudzius susidarytu, nes iki darzelio tai jis vaiku bijojo

Nu o paskui jau mokykla didesne itaka padaro,va i tokia mokykla neleisciau tikrai

Atsakyti

Nu lyg nereiks ardyt, prisimatavau, dar gi uzsegimo juostele bus

Atsakyti

Labas

Baigiau beveik dar viena pleduka

Kas toliau :)

Atsakyti

O toliau fotkinimas

Atsakyti

Tai is tikro nu kiek tas darzelis uzima...4 metai viso labo,

Nu tikrai :blink:  tik šiek tiek daugiau nei pusė pirmokiuko gyvenimo  :rolleyes: 

Atsakyti

Nite ziurekim is platesniu perspektyvu  :D  Dabar taip daugiau nei puae gyvenimo po keliu metu ir visai pamirs kad darzeli lanke

O siaip tai cia reakcija i Ristinos komentara kad nepaisant darzelio jos sesuo visai normali motera uzaugo  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 sausio 2017 - 20:45