Labas rytas
Terezza - gražu ir man dabar balta ♥, jau beveik subręsčiau iki baltų sienų, jeigu vaikų neturėčiau .
Man šiandien labai savęs gaila po kursų, net verkt norėjau. Netelpa galvoj daryti tokio didumo pokyčius...gamint nemokėsiu...nenoriu... aaaa... O lieknėt ir sveikėt noriu. Tai va. Ar nebus taip, kad žinosiu, kaip geriau, o darysiu, kaip visada... pasiekimai - 4,2 kg, rytais košes lengva valgyt ir skanu, viduriai susitvarkė, nebekietėja, visai normaliai galiu valgyti tik mėsą su daržovėm be garnyro kito, saldumynų nenoriu, be duonos galiu gyventi, einu miegot anksčiau ir gerai išsimiegu. Bet tai pradėt valgyti daug žuvies ar ankštinių ir dar šeimą pripratint - man kol kas misija sunki atrodo, galvoj kol kas netelpa...
Reikia eit kruopų užsimerkt ir ruoštis miegot . Gal prieš tai spėsiu kokį bepirščių modeliuką susirast.
Qqutė drakius prabangybes pamėgęs, labai skaniai ir jo kolegai nuskambėjo tas grobis .
Manau, reikia tik atrast tinkamus receptus
Ankštinius savo šeimai aš įsiūliau. Paeksperimentavom ir atradom kelis receptus, kurie įtinka daugmaž visiems. Vakar kaip tik gaminau tirštą aštrią raudonų lęšių sriubą, kaip tik rudeniui, šildanti, soti, 260 kcal didelis bliūdas Vyrui tinka žalių lęšių salotos, prigaminu kalną visada, imasi kelias dienas iš eilės į darbą. Avinžirniai įvairiais variantais mum patinka.
Žuvies didelis privalumas - ją galima pasigaminti labai greitai ir nereikia iš anksto atšildyti. Aš traukiu žuvį iš kameros tada, kai tingiu ar neturiu laiko gaminti. Ar tada, kai visa šeima kerta burgerius kokius, o man reikia dietiškiau. Must-have man - lašišos medalionai ir bet kokios žuvies filė. Medalionus pakepu ant elektrinio griliaus, kepa taip pat greitai, kaip karšti sumuštiakai O filę dedu į sausą keptuvę, įpilu vandens kad nepilnai apsemtų ir troškinu ~10 min. Akimirksniu gatava vakarienė Dauguma žuvų turi neutralų skonį, tad skanu su įv. padažais. Pastaruoju metu aš valgau viską su krienais, Curry arba čili padažu. Kokia nors beskonė menkės filė pats tas pagrindas tokiems padažams
Skaros smagios, iškart kyla noras įsisupti. Reikia jau gal savo žiemos aksesuarus traukt iš vakuuminių maišų
Nuoširdi, smagu vėl matyti temoje, kaip tik neseniai rašiau, kad pasigedau
Terezzos baldų restauracijos pribloškia
Mytininkėms smagaus vakaro
QQte, pavydžiu Šiandien ir aš turiu kažką gaut,vyras žada į Midarą nueit per pietus (šalia dirba).
Dėl swapo pastovėsiu pažiūrėsiu, kas tas yr