Pas mus irgi šalta, va iš po savaitės namuose, atėjus į darbą toks šokas kūnui, gerai, kad pečiukas kažkiek gelbsti
Sušalusio žmogaus mintimis, užsisakiau alpakos, megsiu gal kokią užmetamą liemenę šaltoms dienoms, gal tokią 3 spalvų dryžę.
O dar vaiko megztukui nusimezgiau mėginuką, ir tą jaučiu reiks megzt STAIGIAI, nors langus mokykloj šią vsarą pakeitė ir dabar nieks nežino bus šalta ten ar ne
Šian beveik valandą važiavau į darbą, bet taip ir nesugalvojau, kaip geriau mokykloj megztinis - per galvą maunamas, ar su sagom, kurias mano mažius vis dar sunkiai sugrabalioja
Vienareikšmiškai - per galvą maunamas. Užtenka jiems ir taip streso.. Dar vieno nereikia
Kvepalai sektiškai Chanel Chance. Turėjau rožinį, dabar - gelsvą. Kiek sunkokas man dienai. Va labai knieti išbandyti Lancome kvepalus. Nes nusipirkau BB kremą šios firmos ir toookas geras, atpalaiduojantis kvapas Norėtųsi kvepalų jų pauostinėt O kas čia sakė, kad skiriasi kvapas ant odos. Aš buvau labai nustebusi, kai kvepalų parduotuvėje pardavėja man pareiškė, jog kvepalus reikia purkšti tik ant rūbų Ot.
Vienareikšmiškai - per galvą maunamas. Užtenka jiems ir taip streso.. Dar vieno nereikia
Kvepalai sektiškai Chanel Chance. Turėjau rožinį, dabar - gelsvą. Kiek sunkokas man dienai. Va labai knieti išbandyti Lancome kvepalus. Nes nusipirkau BB kremą šios firmos ir toookas geras, atpalaiduojantis kvapas Norėtųsi kvepalų jų pauostinėt O kas čia sakė, kad skiriasi kvapas ant odos. Aš buvau labai nustebusi, kai kvepalų parduotuvėje pardavėja man pareiškė, jog kvepalus reikia purkšti tik ant rūbų Ot.
2:0 sagos pralaimi
Kur purkšti kvepalus yra kiekvieno asmeninis reikalas
Aš Lancome turiu Cyclades, jau eina į pabaigą, bet kažkaip taip ir nesupratau patiko man ar ne neerzina, galvos skausmo nesukelia, bet kažkoks neįspūdingas ... praisdeda gražiai ir išnyksta
aš šiandien darbe ne tik skaros bet ir kojinių vilnonių norėčiau ir dar kokias bepirštes užsimaučiau...ale nieks nenumezga
Nurmilintu per maža reikia kokios įsivyniojamos kojinė tik viena gatava...o bepirštėms reikia susikaupt išsirinkt pačias gražiausias
nu vat prie tų bėdų apie siūlų sukimą ir idėjas..per mažai laiko mezgimui
oj, qqte, aš tai su šita bėda niekaip negaliu suprasti, iš kur anksčiau to laiko būdavo. ir vaikai maži buvo....
ai, kur purkšti kvepalus. tai vat labiausiai laikosi žinokit kailiniuose, todėl aš purškiu į plaukus nu vienintelis kailiukas, kurį pas save randu.
bet ant rūbų tai nepatarčiau. vistik tai chemija, o audiniams tai visai nenaudinga tokia chemija. gali palikti dėmes.