Nite, iš to sąrašo retkarčiais tik kažką nusiperku. Bet gi tai tik keletas atsitiktinai parinktų produktų, kurie parodo bendrą tendenciją.
Koks lauke oras
Kad jau apie tuos kvepalus... Šiandien buvau Panoramoj. Dukrai kelnių ieškojom, kurios uniforminėm apsimes. Tai važiavau aš iš darbo, o ji iš namų ir atvažiavau pirma, tai kol laukiau, pamačiau Douglas parduotuvę ir pagalvojau užeisiu čia ties kvepalais pastovėti. Tai įėjau - o ten pardavėjų daugiau nei pirkėjų taip ir taikosi prie tavęs koks prikibti. Greit žvilgtelėjau į lentynas - kainų niekur nesimato, negaliu net orientuotis ar čia man į ką nors žiūrėti. Tai vos tik pirma pardavėja priėjo, aš ir dingau. Net jokio kvapo pauostyt nespėjau, o ne tik pamėginti.Labai nejaukiai pasijaučiau. Pagalvojau, kad be maisto parduotuvių iš vis retai kur nueinu, tai ir elgtis nemoku.
Sveikos,
numezgiau puse Manto megztinio, supratau, kad siulu pamazinau nusipirkt, pamatavau, isardziau. Ardymas su siulu trukumu nesusijes, tiesiog.. is sportinio intereso... Paemiau kita megztini, kurio irgi puse turiu, nu bet kaip nesimezga jis man...
vakar atskrido kekstai, kadangi jie atskrido, kol Mantas buvo mokykloj, tai siandien partyse giliu ir pripyle balkone, - vilios kekstus. Katinas duodasi balkone uch... giles net per uzdarytas duris girdisi kaip barska Tuoj eisiu skalbiniu dziaut jauciu klyksiuuuuu, kai ant ju uzlipsiu
Nertas
Oooojaaaaazau koks graaaažus
Kad jau apie tuos kvepalus... Šiandien buvau Panoramoj. Dukrai kelnių ieškojom, kurios uniforminėm apsimes. Tai važiavau aš iš darbo, o ji iš namų ir atvažiavau pirma, tai kol laukiau, pamačiau Douglas parduotuvę ir pagalvojau užeisiu čia ties kvepalais pastovėti. Tai įėjau - o ten pardavėjų daugiau nei pirkėjų taip ir taikosi prie tavęs koks prikibti. Greit žvilgtelėjau į lentynas - kainų niekur nesimato, negaliu net orientuotis ar čia man į ką nors žiūrėti. Tai vos tik pirma pardavėja priėjo, aš ir dingau. Net jokio kvapo pauostyt nespėjau, o ne tik pamėginti.Labai nejaukiai pasijaučiau. Pagalvojau, kad be maisto parduotuvių iš vis retai kur nueinu, tai ir elgtis nemoku.
Aš tai tokiais atvejais, nusišypsau ir sakau: "Ačiū, aš kol kas pati pažiūrėsiu" nusisuku ir žiūriu,kas man reikia. Paprastai nueina, tik jei neturiką veikt, tai stebi, kada čia vėl galės pasisūlyt
Oj Kerpena, ir aš panašiai... kažkiek jau pramokau tuos skėrius atitolinti gražiai nusišypsojus gi jos tokios pat kaip aš, darbas jų toks, o algos tai kažin ar leistų pačioms įpirkti tuos gaminius.
Douglas nėra labai pigi.kokiam Eurokose tokių masinio vartojimo galima rasti.
ir drąsiau reik: noriu naujų kvepalų. Kokių? Pati nežinau. Saldžių? Nu gal šiandien ir taip. Bet gal nelabai. Kasdienių tokių, kad aplinkinių neatbaidyt. Ir nebrangių. Galiu pasibandyt kelis? Kai nuspręsiu-ateisiu pirkt. Ir vsio. Pasipurški kelis, susidedi į atskiras kišenes, ačiū ir eini. Gi grįši ten greičiausiai ne.
maniškiai žinokit biškį nuvylė. Kvapas lyg ir tas pats, bet kažkoks įtartinai pigiai kvepia nu ir turiu įtarimą, kad laikosi trumpiau. Nu pigu yr pigu, dar neaišku ar Douglase nebūt panašiai.... reiks ateity prašyt ko nors iš užusienio. Nors beje, šita pardė irgi estų buvo. Taip kad...
šiandien tokia situacija buvo prie perėjos...matom su vaikais,kad atalakia greitoji.pasrido kažkas laisvės al ant dviračių tako guli.nejuda.jau ir policija ten.laukiam prie perėjos,jau tuoj mum žalia,bet greitoji artėja.mes stovim kaip įkalti,o užsidegus žaliai žmonės eina...tai greitoji stojo praleist.absurdas...viena ėjo iš lėto su ausinuku,nieko negirdėjo,jau Nojus jai mosikuoja,kad žiūrėk,kas šone.nu ir ką...abejingi ir be ausinukų žmonės...kartais kai kurie pėstukai elgiasi neatsakingai gatvėj.įtariu,kad nevairuojantys jie,nes nu elementoriškose situacijose taip keistai kvailokokai pasielgia...jų pirmumas visur ir visada.nei slidus kelias nerūpi,nei su švyturėliais...
Labas ryyts
Uuch kai pamiegojau
Lietuti nu jei tau lancome ant akiu neryskus tai nzn tada jau su patarimais sunku
Ar tu meginai kazkoki ten jautriom akim?
Nes tie hypnose pvz tai labai matosi man..bet neatsparus vandeniui jisai, mano jautriom akim negerai buvo
As maxfactor auksini naudodavau man ryskumo uztenka ir nebyra nieks
Paskui is gosh turejau kazka su kodel eys ar panasiai irgi neblogas
Daba mary kay lash intensity naudoju pamacius kaip ant sesers atrodo patiko ir man..ant manes tiesa tookio efekto kaip ant jos nera nes pas mane blakstienos ir siaip ilgesnes ir didesnes