O ir šiaip paskutinių dienų aktualijos apie rytų europos rinkai gaminamus produktus...
O tu ką nors iš to paskelbto sąrašo perki ir valgai? nes aš tai nieko
Nite, stengiuos, neatsilikt nuo mados tendencijų
Aš manau, kad tiek internetkėse, tiek kitose pardėse, kur kvepalai pigiau, tiesiog laiko kvapas trumpiau, arba visai nelaiko, bet kad skirtusi pats kvapas tai nesu girdėjus
Iš mados tendencijų, tai paskutinėj porcijoj tas pirmas įkrito akin, tiksliau jo spalva ir įstrižai prisiūtos kišenės.
Kaskart perku vis kitus kvepalus, tai sunku pasakyt, kad vienur pirkti geriau ar ilgiau laiko, o kitur tai blogesni.
Šiaip kvepalai skirtingi ir skirtingai "elgiasi" ant skirtingų žmonių
aš tai pasirodo sojų gėrimą Alpro bet tai nu ką, cukraus daugiau pridėta ir tiek
Aš tai nieko , gal ten kažkokį Milkos šokoladuką, bet aš pati tai jų nevalgau dabar išvis, o dar kai valgiau, tai neskanumu nieks Milkos pralenkt negalėtų.
Yra daugybė žymiai skanesnių šokoladų, net ir pieniškų
Labos
Romantiškai apie rudenį rašot Jau ir aš laukiu spalvotų medžių Po biškutį nedrąsiai prasideda.
Kvepalus konspektuoju, kaip tik artėja maniškiams pabaiga
Kad prekių kokybė skiriasi, tikiu Ant plaukų priežiūros priemonių pastebėjau, maisto skonis kitoks.
Patarkit kas nors blakstienų tušą gerą Nežinau jau kiek išbandžius ir vis savo nerandu. Dažniausiai perku waterproof, bet vistiek labai dažnai pasitaiko, kad paakius tepa. Atradau, kad lancome nenubyra per dieną, bet jo beveik ir ant blakstienų nesimato Blakstienų klijuot ir negalėt į pagalvę įsiraust nesiryžtu...
Mezgu. Skanią skanią bordo Marytės plaukas ilsisi, ripsinukas numestas laukia, kol trūkstamų porą kamuoliukų užsisakysiu.
Vaizdiniai įrodymai
IMG_2704.JPG 116,33KB 0 Parsiųsta kartų
Šarange , kas ten tos grazios margos babinaites- sudetis, storis ir kaina?
kvepalai.....Man ir tie gucci rush , ir CH 212 sexy, ir Tom Ford black orchid, ir Chloe chloe patinka, kaip kada kurie...bet paskutiniu metu retokai kvepinuose. turėjau kolegę, kurios kvepalų pakęsti negalėjau. Geri jos kvepalai, bet labai labai ne mano. O kvepindavosi ji negailėdama. tai pagalvojau, kad gal kažkam gali nepatikti mano kvepalai,
Su kvepalais, man rodos, saikas turi būt. Ir nesikvėpint darbo vietoj, galima juk iki damų kambariuko nueit... Prieš mane sėdi indė viena, kuri karts nuo karto prie stalo pasivėpina... kažkokiais "surūgusiais vaisiais ir iš prasmirdusio turgaus, kur ir indiškais prieskoniais prekiauja" Suprantu, kultūriniai skirtumai, bet vistiek. Jei ne prie stalo kvėpinasi, tai nesuka nosies man ji.
Sveikos,
kvėpinatės
Šiaip kvepalai skirtingi ir skirtingai "elgiasi" ant skirtingų žmonių
Su sese parduotuvėje pasipuškėm ant rankos vienodais, sakė labai gerai laiko. Aš po poros valandų nebejaučiau, o sesės ranka kvepėjo dar ilgai.
Pasidejau šalia ripsinukę ir galvoju ardyti ar palaukti pavasario niekaip neatitaikau kietumo