aciu
Liniuka kaip dailiai išformavusi savo megztuką, dailiai labai gula
Ristina bajeristė
dontstop o tai kaip tu apsisprendi kurį projektą kada megzt?man tai kelis iš karto neišeina, jei pradedu vieną ir užsimanau kito tai tą pirmą numetu..arba kuriam laikui arba būna ir ant visai
O, aš turiu visą sistemą, kokius pradėti ir kada kurį megzti
Visų pirmą turiu turėtį vieną paprastą, su daug lygaus rašto arba ripso arba stulpelių, tokį mezgu skaitydama. Pvz rytais jei pavyksta atsikelti anksčiau už dukrą, skaitau iš kompo kokią knygą ir mezgu. Bet taip aklai moku megzti tik paprastus raštus.
Sudėtingesnius imu prie filmų ir youtube, paprastai dieną, kai dukra miega dienos miegą. Va ir dabar žiūriu video ir mezgu. Taip pat kartais vakarais vaikams užmigus su vyru pažiūrim filmus, aš megzdama žiūriu.
Čia gali būti ir du analogiški megztiniai vienu metu pradėti, tik kol vieno tarkim nugarą ar rankoves megsiu paprastu raštu, tuo pat metu kito megsiu priekį sudėtingesniu raštu, kad būtų ir toks, ir toks pagal situaciją.
Nedidelį darbelį arba darbelį ant virbalų su valu imu su savim kai važiuojam kur nors mašina (aš aišku ne už vairo), tai ir tokį turiu būt užsivedus
Dar mėgstu nuo ilgų darbų ilsėtis prie trumpų, tarkim kojinių ar kepurių. Arba mėgstu pakaitalioti plonesnius ir storesnius virbalus, jei rankos pavargsta nuo vieno mezgimo stiliaus, pakeičiu į kitokį.
Taip racionaliau išnaudojamas visas nors kiek mezgimui tinkamas laikas
Šiandien pradėjau:
Mezgu mamai dovanų šaliką, turiu pabaigti iki vasario 13. Kadangi reikia nuolat žiūrėti į schemą, pradėjau taip iš anksto, manau, ilgai megsiu
Dontstop, tu dar viena turbo moteris-mezgėja
Tačiau šiaip man visai suprantama tavo logika, nors aš nemezgu tiek iš karto, ir neskaitau megzdama, bet bendrai visus darbus dėlioju panašiai, kada paskaityt, kada pamegzt rankomis, kada mašina, kada siūlus pasukt ir pan
o aš negaliu kelių mezginių turėti, kažkokia atmintis ar tai mąstimas pas mane vienakryptis, toks jausmas, kad nudingsta idėja to pradinio, pamirštu, kas ir kaip, ir kodėl išvis aš aną pradėjau.
DonStop fainas pasirinkimas, kažkada buvo ir mano noruose, et kiek tų norų, bet, kad sau megztinių beveik kaip ir nemezgu...
nu bet tai, Liniuka, nebloga lempa turi Respects
Nėr teisybės... visą savaitę bimbalą mušus, šiandien gavau padaryt 92 bandymus, kai jaučiuosi taip lyg vikšriniu pervažiuota.... Ir Kaip dar žmonės drįsta sakyt, kad sloga ne liga
nu bet tai, Liniuka, nebloga lempa turi
Respects
Gal stebuklinga lempa, pvz Aladino
tokius pasiėmiau pabandymui addi spalvotus, sakė naujiena