nu jau užtenka, kad mūsų kūdikiai kvepinasi, tai gal jau man reiktų kažkaip išsiskirti iš minios
O ką, visai gi šeimyniškai
Man tai po nėštumo kaip Restar,jokių kvepalų nebesinori. Gal irgi kažkada praeis
Maniau, aš kažkokia "nesveika" pasirodo ir daugiau tokių yra. Jau šešti metai, jokio pašalinio kvapo arti manęs negali būti vyrs jei nori susipykt - gali pasikvepint
o natur kvapas neerzina? ar tai ne pašalinis
suprantu, kad reikia praustis. bet visi mes skirtingai "gaminam" ir "auginam" bakterijas. aš pvz. prausiuosi pora kartų per dieną, bet į dienos pabaigą nu būnu "prigaminus" ten kažkotais, t.y .pati sau ne visai kvepiu švara ypač jei šiltesnė diena
Kvepalų tema aktuali. Likau su vienais ir net nepasakyčiau, kad labai patinkančiais. Čia iš tų atvejų, kai ant popieriuko kvepia labiau nei ant kūno.
Na bet neužilgo turėčiau atsidurt Stambulo oro uoste, tai bandysiu kokius naujus išsirinkt. Turiu paranoją internetinėms kvepalų pardėms
o natur kvapas neerzina? ar tai ne pašalinis
suprantu, kad reikia praustis. bet visi mes skirtingai "gaminam" ir "auginam" bakterijas. aš pvz. prausiuosi pora kartų per dieną, bet į dienos pabaigą nu būnu "prigaminus" ten kažkotais, t.y .pati sau ne visai kvepiu švara ypač jei šiltesnė diena
Jau geriau natur kvapas, nei koks šlykštus kvepalas
Na bet neužilgo turėčiau atsidurt Stambulo oro uoste, tai bandysiu kokius naujus išsirinkt. Turiu paranoją internetinėms kvepalų pardėms
kodėl? nuvylė kada nors?
nu palyginsiu namie atsipakavusi, ar bent jau į tą pusę tie kvepalai pati pakuotė tai tokia kokybiška pasirodė.
bet aš tai turiu tokią nuomonę susidariusią iš patirties. ir kvapas, ir jo laikymosi laikas skiriasi, kai pirkau RF ir LT. net ne dutyfree, tiesiog parduotuvėj.
kodėl? nuvylė kada nors?
nu palyginsiu namie atsipakavusi, ar bent jau į tą pusę tie kvepalai pati pakuotė tai tokia kokybiška pasirodė.
bet aš tai turiu tokią nuomonę susidariusią iš patirties. ir kvapas, ir jo laikymosi laikas skiriasi, kai pirkau RF ir LT. net ne dutyfree, tiesiog parduotuvėj.
Kažkada seniai pirkau, tai labai trumpai laikydavosi kvapas. O ir šiaip paskutinių dienų aktualijos apie rytų europos rinkai gaminamus produktus...