Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kuo kvepėsi?

 

tai tuo pačiu. niekaip neatradau kuo pakeisti :D

agent-provocateur-fatale-for-women-kvepa

Atsakyti

Mėlynas - tai čia merinas? tas su elestanu, ar su kašmyru? Nors man nei to, nei to nereikia :lol:

Pilkas :wub: patikslink dar kartą sudėtį ?

Jo, čia merinas su elastanu...

Pilkas tai čia tas pats, 100% medvilnė, jei gerai pamenu arti 900g. babinaitė, vat kainos tai nepaklausiau, bijau pameluot dabar.  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas,

 

Bobutiškas ar nebobutiškas? Štai kur klausimas. :)​  Aš nežinau.. Jeigu pasakyčiau, kad mane kartais žavi ir bobutiški.. Kažkaip dažniausiai vertinu visumą: figūrą, veido bruožus, kitus rūbus, netgi aplinką.. Tai kartais galiu užsimanyti ir bobutiško, bet su sąlyga kad šalia būtų ir Škotijos ar skandinaviški vaizdai su avimis. Nežinau, aš taip nemoku griežtais suskirstyt.. Faktas tas, kad pavyzdžiui į darbą mažai rūbų ir nusimezgu, nu nes mane traukia visokie ten tvidai, natūralios vilnos - siūlai, iš kurių greičiau numegsi laisvalaikio rūbą.. Štai tokie vidiniai paprieštaravimai gaunasi..

Savaitgalio ir aš laukiu. Labai norėčiau, kad dar išsilaikytų toks gražus oras, nors delfis ir gąsdina  :)

Olaiva, ar matei lietuvišką filmą Aurora? Turbūt vienas iš tų, kuris lėtas, bet jam tiko tas lėtumas..

nea,Aurora nematytas,reiks pasiziureti kada nors

 

ryte turejau tokia puikia proga valanda pamegzt.masinoj...langai praviri,vejas koki geltona lapa vidun ipucia,nu pasakiskas oras :wub:​ baigiau rankove,muzikalkej jau montuosiu :D

 

pasidariau kavutes,pasisildziau pusryciams cepelinu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 29 rugsėjo 2017 - 09:16

O :bigsmile: ar čia tie patys kaip ir Šarangės fotkėj?

Mes su drakium jų norim :D

Taip taip :D

Atsakyti

Oj Olaiva taip skaniai aprašei kad norėčiau pamegzti mašinoj su krentančiais lapais per langą ir cepelinų norėčiau :D

Atsakyti

tai tuo pačiu. niekaip neatradau kuo pakeisti :D

Koks įdomus :D su šokoladu :D gal ir man reikia :hmm:

Atsakyti

Pilkas tai čia tas pats, 100% medvilnė, jei gerai pamenu arti 900g. babinaitė, vat kainos tai nepaklausiau, bijau pameluot dabar.  :hmm:

Reikia mum su drakium to pilko labai labai :D Imsiu tą babinikę ir gali per sesę perduot, ir kubikus kartu gali pridėt.

Aišku, su mano gebėjimas viską užmiršt gali užtrukt :oh: Bet kai išgyvensiu sekančią savaitę, tikiuosi, kad atsiras vietos ir laike, ir galvoj :lol:

Atsakyti

Oj Olaiva taip skaniai aprašei kad norėčiau pamegzti mašinoj su krentančiais lapais per langą ir cepelinų norėčiau :D

:D  tokie va dabar Olaiviški rytai :D

ketvirtadienio rytais lipdysiu,taip kad per swapą pėdų mįtyti neplanuoju :D galva pilna idėjų ir norų.glazūrų spalvų daug pas keramikę,taip kad Olaiva džiaugiasi :)

 

labai paprastas saločikes rekomenduoju: smulkiai supjaustyti krabų lazdeles,luptą obuolį ir agurką.kam alergija manojezui,tai dėkit ką nors kita,aš tai manojezo pora šaukštų,pipiriukų ir niam niam :)

Atsakyti

22008227_869042039912482_277696539667785

:D

Atsakyti

Olaiva, nu kaip noriu cepelinų :wub:

Atsakyti

Kvepalų pirkimas yra vienas iš sudėtingiausių reikalų. Jei ir pasitaiko gyvenime, kad atrandu visai patinkančius, tai žiūrėk jau jų nebegamina. Kažkada iš Dzintars buvau radus sau malonų kvapą ir vis Latvijoj nusipirkdavau, bet nustojo gaminti. Dar ir dabar po keleto metu radau buteliuką, pauosčiau atsisukus, supratau, kad vis dar patiktų tas kvapas.

O išsirinkti naujus iš kvapų gausybės neįmanoma misija.

Kažkada kai Dzintars nustojo gaminti mano kvapą, vienoje jų firminių parduotuvių Latvijoje, pardavėja norėdama padėti  ką nors išsirinkti, manęs paklausė - koks buvo tas kvapas - ir pradėjo vardinti:saldus, gaivus, sunkus, rytietiškas, dar kažkoks.... Aš stovėjau ir žiūrėjau kaip ožys į naujus vartus, net neturėdama supratimo, kaip galėčiau apibūdinti kvapą. Net ir dabar gerai pagalvojus, negalėčiau.

Keletą kartų Droge apuosčius kelis buteliukus pasipurškiau iš mėginio ant riešo pabandymui. Ir tuos kartus kvapai, lyg atrodę visai nieko, pasirodė turį tokį vieną šlykštų komponentą, kurio negaliu pakęst. neturėjau kur kišt savo rankos pora dienų.  O paskutinį kartą pasipurškiau vieną, ir iš karto pasirodė, kad visai netikęs kvapas, tai net neužfiksavau, ką ten buvau paėmus. Paskui parėjau namo ir jaučiu, kad visai geras tas kvapas, bet dabar nežinau kas ten buvo. :)

O su tuo šlykščiu komponentu buvo dar tokia istorija. Vienoje mezgėjų pirty niuma dalino dovanų kvepalų mėginukus. Ir mano gauto mėginuko kvapas man pakankamai patiko, kad nusprendžiau  nusipirkti.  Kvepalai vadinosi Amber Elixir. Kaip tik tuo metu kolegės draugė platino ir aš užsisakiau. Kai atnešė, užkliuvo kad dėžutė lyg tamsensė, bet tiesiog pagalvojau, kad atsinaujino pakuotė. Išsipakavau, pasipurškiau... ir tiesiog uždusau nuo šlykštumo. Pirmiausia pagalvojau, kad padauginau ir reikia plaukti kol prasisklaidys. Bet net po kiek laiko vis buvo šlykštus kvapas. Galvoju, kaip čia gali taip skirtis. Po kiek laiko ėmiau nagrinėtis ir atradau, kad man atnešė Amber elixir night. Tai taip ir prastovėjo pas mane darbe stalčiuj, o gal po poros metų atidavaiu vienai moteriai, kuriai patiko tas kvapas.

Atsakyti

prisiminiau,kaip vakar lipdom su dar viena  jau truputį pažengusia lipdytoja.o už sienos moteriškų rūbų krautuvėlė,siūti Lietuvoje.ji greit savo vazą nuglazūravo,liko dar geras pusvalandis ir...nuėjo matuotis suknelių,paltukų,liemenių.mes tik vis pakomentuojam,tinka,netinka.ir viskas baigėsi tuom,kad...atėjau glazūruoti ir išėjau su nauju paltu :D bet kalėdų vakarėliui jau ir aš ten vieną nusižiūrėjau,dar nesimatavau,bet...gal ketvirtadienį :D

Atsakyti