Olaiva, vitaminų A ir E. Tept galima ir paprastu vazelinu ir kokiu nors tepaliuku su tais pridėtais vit., ir valgyt burokėlių daug ir morkų
Labas rytas
Gavau kelias mezgimines smulkmes iš kiniečių:
Kepurės bumbulas kreivas šleivas supliuškęs, bet dar turiu vilties ištiesint, gal kas žino kaip?
Medinės etiketės neblogos, natūralios spalvos 100 vnt ėmiau, spalvotų gal 20 buvo.
3 metalinės sagės, didžiausia galvoju tiks net susiaučiamą kardiganą susegt, gan didelė realybėje.
Ir žiedas šaliui, čia mano mamai, neišpakuotas prastai matosi, toks: https://www.aliexpre...75-7723d3f3f354 Gan didelis, labiau megztam šaliui, koks šilkinis paskęs jame.
Ir raštų knygos:
500 raštų nebloga, yra ir paprastų ir gan sudėtingų. O 250 raštų knyga yra tiesiog lobynas, yra nepaprastų, labai sudėtingų, niekur nematytų raštų
Nepatikėsit, knygas man padovanojo vyras Ir kaip tik jam šovė tokia mintis, nei rodžiau, nei prašiau, nei ką
va tų knygų ir aš norėč irgi iš aliexpress? turiu kompe ,bet gyvai jas vartyti daug fainiau
labas rytas
aha knygų ir aš noriuuu..seniai seilę varvinu
Donstop, nu koks lobis geras net norą pasikuisti kiniečiuose sukėlei. nors aš kažkaip nieko gero ten nerandu
o vat žmonės net parsisiunčia. kaip čia taip yra
va tų knygų ir aš norėč
irgi iš aliexpress? turiu kompe ,bet gyvai jas vartyti daug fainiau
Taip, taip, irgi iš Ali
Katuk, čia kaip su humanom - vieni randa lobių nuolat, o kiti nei karto gyvenime
Aš jau laukiu swapo Reikia pradėt norus konspektuot
aha,swapas gerai...tiek gerų emocijų pakuojant svetimas dovanas,laukiant sau dovanos ir kaip asmeninė dovana pasieks gavėją ar tiks,patiks,įtiks
kas šiemet makaluos? jeigu pirmą gruodžio savaitę siunčiam,tai kada burtus traukiam? ir kiek norinčių bus? gal registruojamės? gi tuoj Kalėdos
bleeee, nu bent nukreipkit kokiose kategorijose ieškot.
pvz. tū medinukų, sagių....
bleeee, nu bent nukreipkit kokiose kategorijose ieškot.
pvz. tū medinukų, sagių....
wooden labels
https://www.aliexpre...t=wooden labels
ir dar broškių
ooooo, Nitę parsiviliojau
ooooo, Nitę parsiviliojau
Tai kad aš niekur išėjus nebuvau
Darbo daug, o ir pastaruoju metu aktualiom temom neturiu ką pasakyt O jei ir turiu, tai kartais geriau patylėt