si kart ir as prie sektos, t.y. prie dryziuku . vakar vakare jau TIK 38,2 tesukilo, tai pradejau dryzuot kazka. ( nors juodas su juodu dryzuolamas tai guli... kazkaip nesinorejo to juodulio dar test. kita karta juoduosiu) margus su nemargais. tik jau akiu uzdejimus tai skaiciuotis vis reik .
Tai temos dabar begalybinės bus. Nebent specialiai prašyt moderatorių šitą užrakinti ir sukurti naują.
Čia taip parašė kažkur, kad naujoj versijoj jau taip bus?
Čia taip parašė kažkur, kad naujoj versijoj jau taip bus?
Aga. Su viena iš administratorių kitoj temoj bendraujam. Tai sakė, kad automatiškai temos neužsirakins.
Nu va o tai ką dabar su ta gydomaja tema darysim
teks tiesiog pasveikt
Tai matai, kaip laiku ir taikliai pavadinom temą "Metų mezginiai" Gerai Nitė atspėjo, kad ir bus metų tema
Aga. Su viena iš administratorių kitoj temoj bendraujam. Tai sakė, kad automatiškai temos neužsirakins.
Kažkada senais laikais per savaitę prikalbėdavom 50 puslapių. Tai 52 savaitės x50 rimtai tiek puslapių bus? Labas
Jaučiuos totaliai pavargus.
sveikos,
tai ramu, įsidėjai temą į favoritus ir visad seki nereik naujos kurt
tik jei norėsi ką surast, tai metų pabaigoj teks pavargt per puslapius einant
Sprendžiu dilemą megzt ar nert pasidėjau abu VIPus ir svarstau
Mano vyras tai turbūt irgi nieko prieš pynes neturi, ir megztukus, tik kas jam megs tai nežinau aš tokio dydžio nepasiruošus dar... o ir kokybės kontrolę neblogą turi, tai tiek to.. vėliau kažkada...
nu bet aš dėjau dvigubą ir nedidelį mėginuką tik mezgiau nežinau kaip su dideliu daigtu būtų
tai ta ryza tu priglaudei, ar is seniau turi
Nu jau pyniuojant tai neturėtų niekas skersuot
Planas kitas buvo
Grožis paprastume? Visai neblogas.
Pridėta:
Štai pabaigtukas, modelis iš r, bet turėjau ir rusišką nemokamą aprašymą, tiesa, ten trūksta rankogalių schemų, tai iš akies kažką panašaus pramezgiau:
https://ok.ru/profil.../65256994671379
Siūlai Emmebi Parka. Pirmą kartą mezgiau ratu visą mezginį ir pirmą kartą iš viršaus. Kai ką pakeičiau pagal save: rankoves dariau ilgas ir gerokai platesnias (aprašyme laaabai jau kūdom rankom ), apačioje ripso kraštelyje mažinau akių skaičių, nes kitaip užsiraitoja, kaklo apdailą ir rankogalius mezgiau atskirai ir primezginėjau vąšeliu, kai kartu bandžiau mezgant prijungt, kaip aprašyme siūlo, labai negraži sujungimo vieta gavosi. Dabar irgi neideali
, perdarinėjau 4 ar 5 kartus, nes prijungiant reikia patį kūną kiek suraukt. Šiaip modelis labai patiko, mezgėsi smagiai, siūlų spalva labai patiko, norėčiau tokio tvido
Reali spalva
Ingriga ne aš žalią ėmiau
Dontstop gražu
aš irgi šitą kažkur planuose turiu tik vis dar nedaeinu
Pietūs
galima pamegzt