Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos gyvos

Mano vaikas grįžo iš gitaros pamokos kaip ant sparnų ,taigi jau užaugo Leonardo Coheno Hallelujah tai gražiajai versijai  :wub:  dabar tik klausosi per youtube ir į natas žiūri :D kasmet būna po tokį kurinį,kur groja su tokiu užsidegimu,kad net mokytojas stebisi :)

0 aš,ką aš,gana atostogauti,darbas žmogų puošia (už tai visi negražūs ir dirba :D  ). gavau krūvą brėžinių padaryt,tai bandau dar Luknę į kokį būrelę įkišti ketvirtadienį,kad abiems su broliu vienu metu baigtųsi ir aš turėčiau daugiau laiko savo reikalams.

twidinis savaitgalį verkė,bet ką padarysi,o kam dabar lengva...

Vakar buvo Nojaus buvusios klasės susibėgimas su auklėtoja,labai smagiai pasibuvom,oras liux.Su kai kuriais tikrai be galo smagu susimatyt ir apsikabint :wub:​ 

Atsakyti

Komedijos su tais vaikais :D Mano Luknė dabar iš kartono gamina baldelius kačiukams :D o tie kačiukai nuo pavasario jos pataupyti,nuo karklų :D

Atsakyti

būna ;) maniškė iki nusiaurėjimo 90 cm,o visas ilgis 120 cm

https://www.gerduva....compact-m-plius

Labai brangi. Ir kojos ne pačios stabiliausios.

Aš va šitą įsigijau, labai rekomenduoju: 

http://www.ebay.co.u...353.m2749.l2649

Atsakyti

Labos

Aktyvus savaitgalis ir pas mus buvo, Šeduikytės dainų klausėm  :wub: Mažajai labiausiai patiko plot  :D Nu ir šokiai į pabaigą. Užtat turiu dabar gražios muzikos mašinoj  :wub: 

Mezgiminiam fronte ūpo nėr, matau, kad siūlo truks. Reik užsakinėt, paskui ilgai laukt.

Patyrusios patarkit - ar normalu, kad virš mėn. vaikui niekas neįdomu daržely, kiekvieną rytą begalinis verksmas, draugų neturiu, mokytojai nepatinka  :oh: Pernai papasakodavo, kad tas ar anas patinka, elgesys ir prieš ir po daržo visai kitoks buvo, o dabar viskas blogai  :oh: Pertraukos lankyme nebuvo, bet nuo naujų mokslo metų perkėlė į kitą klasę pas kitą mokytoją (čia jos keičiasi kiekvienais metais, tik tų pačių vaikų būrys visada kartu lieka). Kaina kosminė, o aš jaučiuos, kad vaiką kankinu  :unsure: Aišku, mokytoja dainuoja, kad po 15 min. ji nusiramina ir linksma dalyvauja visoj veikloj. Nu gal. Bet kad teigiamų emocijų tai neparsineša  :unsure: 

Atsakyti

Patyrusios patarkit - ar normalu, kad virš mėn. vaikui niekas neįdomu daržely, kiekvieną rytą begalinis verksmas, draugų neturiu, mokytojai nepatinka  :oh: Pernai papasakodavo, kad tas ar anas patinka, elgesys ir prieš ir po daržo visai kitoks buvo, o dabar viskas blogai  :oh: Pertraukos lankyme nebuvo, bet nuo naujų mokslo metų perkėlė į kitą klasę pas kitą mokytoją (čia jos keičiasi kiekvienais metais, tik tų pačių vaikų būrys visada kartu lieka). Kaina kosminė, o aš jaučiuos, kad vaiką kankinu  :unsure: Aišku, mokytoja dainuoja, kad po 15 min. ji nusiramina ir linksma dalyvauja visoj veikloj. Nu gal. Bet kad teigiamų emocijų tai neparsineša  :unsure:

Pernai buvo mano mažajam :huh2: bet jau ir auklėtoja tą pastebėjo. Tad bendrom jėgom aptarėm, kad čia negerai. Ir kreipiausi į darželio psichologę. Nežinau ką ten psichologė su mano vaiku veikė, bet greit reikalai pasitaisė.

Aš spėjau, kad tuo metu tėvas namuos "sėdėjo ant biuletenio" ir vaikis jautė, kad protestuodamas, ašarodamas gali paveikti mus ir likti namuos. Tėtis vesdavo į daželį, tad labai gailėdavo vaiko. Perėmiau aš nuvedimą į darželį ir "pūsdavau jam miglą į akis", kaip vaikas turi būti darže, o tėvai dirbti savo darbus :B ir aš jo nepalieku, o tik nuvedu į įstagą, kur vaikai saugiai pabūna su auklėtojom-mokytojom be tėvų.

Tai likusį mokslo metų laiką ėjo į daržą pasišokinėdamas :yahoo:

Atsakyti

Lietuti, manau, kad ji tiesiog protestuoja prieš pokyčius, naują mokytoją. Pripras, ir viskas bus gerai. Gal tau reikėtų su mokytoja daugiau pabendrauti, taip parodant, kad ji tau patinka.

Ir Lt privačios mokyklos bando diegti tokią tvarką. Motyvuodamos, kad taip išvengiama simpatijų-antipatijų, o be to skirtingi mokytojai gali vaiką praturtinti skirtingose srityse. Nes kažkuriam mokytojui patinka menai, kažkam sportas ar dar kokia veikla, kuria sudominami  ir vaikai.Ir jei vaikas kelis metus mokosi pas vieną mokytoją, tai jis jau suprask praranda... Na ir dar ten buvo pateikta argumentų, pokyčiai ir prisitaikymas prie jų. 

Bet aš asmeniškai manau, kad be visų šios dienos aktualijų, svarbus emocinis ryšys, kurį vaikas užmezga su mokytoju. Ir prie tokios kaitos gauna papildomą streso dozę.

Atsakyti

Pažiūrėjau jūsų rekomenduojamų lentų kainas ir pagalvojau, kad jau kokių 20 metų turiu kažkokią visai elementarią, matyt iš tų pigių, nes sesuo tada padovanojo, o ji tikrai dar tada neturėjo už ką brangių pirkt ir vis dar lyginu. :)

Atsakyti

Pažiūrėjau jūsų rekomenduojamų lentų kainas ir pagalvojau, kad jau kokių 20 metų turiu kažkokią visai elementarią, matyt iš tų pigių, nes sesuo tada padovanojo, o ji tikrai dar tada neturėjo už ką brangių pirkt ir vis dar lyginu. :)

šiais laikais nebegamina niekas ilgaamžių daiktų.garantiniai neilgi,nes nespėtų priiminėti po poros metų susidėvėjusių daiktų...

Atsakyti

labas rytas,

22008351_1724680564208744_70649267625904

Atsakyti

Oi, Olaiva, negaliu, tiek pralinksminai iš pat ryto. Iš pradžių pamačiau nuotrauką, galvoju - mezgėjos, paskui galvoju - o ko be mezginių? O paskui perskaičiau užrašą...

Atsakyti

aš dabar taip pagalvojau,kad labai seniai jau kažkokių siūlų pirkau  :hmm:​  neblogai užsikodavusi :D

Atsakyti

labas rytas

vaikų temom nelabai turiu ką pasakyt

tikčiau visai į tą fotkės ratelį...... :cry2:

apie lyginimo lentas. nu tai turiu tokią ne visai paprastą, bet ir ne pačią pačiausią. VIledos kažkokią. pirkausi berods per Jamam kažkelintų metų, tai gavau 40 proc nuolaidą, visai neblogai pagal tuometines kainas gavosi. spėju kokius 6-7 metus jau turiu. man patinka, kad ji stabili, kad turi atskirą rozetę lygintuvui, o pati jungiasi su savo laidu. ir dar kad yra ta antena lygintuvo laidui pasikelti, nesipainioja tada niekur.

Atsakyti