Tai aišku bus
Soliuk iki kokio ankštumo ta kiseneta?gal kam nors is sektos ir ne ankšta būt...
Apie mezgima namie milijonas nebaigtuku..o as kazka nauja megzt nuoru...
Qqsk, cia mane drasini vis tik pabaigt musiau taip ir padarysiu, gal tuo paciu ir muza namo pareis, o gal po skalbimo ateis i prota man tai tooookia braskanti per sikniuka .
Qqt, o ka tu su liemene darysi? Pasirodysi gal vis tik
20170922_181451-COLLAGE.jpg 210,9KB 0 Parsiųsta kartų Nu nesiosiu turbut
qqte, gražu, ypač iš nugaros.... o dar kokias rankoves darysi?
Nea nedarysiu, liemene gi cia..ten jau krastukas perliuku apmegztas
Qqsk, spalviskai labai graziai susispalvinus Aga is peciuku turbut mazoka atrodo, jei siulu liko mazu rankoves numegzt iseitu, tada gal liuks butu . O ka pati mislyji daryti? Prie sios palaidines labai tinka.
Aaaa Qqsk daba jau suskaiciau, kad paliksi taip kaip yr
Ne is peciu nemazoka ten visks gerai. Per uzpakali daugiau akiu reikejo
Ingriduska, tiksliai nepamenu apie suaugusius ir baltymų skaičiukus, naujagimių tai žinau bet va, biški pagooglinau ir šitas staripsniukas visai nieko
http://www.kulturizm...tymu-mitas/267/
Dar apie tuos kokteilius sojos pagrindu. Tai šiais laikais kažkokių visai natūralių ar nepurkštų, nemodifikuotų daržovių apskritai labai mažai yra (jei iš viso yra). Nes maisto pramonei reikia derliaus, vadinasi, kad nenuėstų kenkėjai, nepultų ligos. Vienas būdas tai pasiekti - chemikalai, kitas - stiprinti ir vystyti gynybines augalo savybes, atrenkant tuos augalus, kurie išgyvena, geriau prisitaiko ir jų savybes perkeliant kitiems. Paprasčiausias genetinio modifikavimo pavyzdys - vaismedžių skiepijimas kitomis rūšimis tai jis gyvuoja jau šimtus metų. O dar pridėjus vabzdžius ir vėją, tai viskas pas mus jau seniai susikryžminę Aišku, yra ir sudėtingų, specialių būdų pakeisti tą genetinę medžiagą kitokia. Tai šitų tikriausiai visi ir bijom. Sojos yra greitai besiadaptuojančios, lengvai dauginamos, gana atsparios pupos. Todėl jų derliui didinti ir buvo plačiai naudojami visokie būdai. Kadangi tikslas skatinti augimą, pradėjo kilti teorijos, kad prisivalgius tokių produktų, kyla vėžio pavojus (nes tas gi irgi dauginasi, kol nesunaikina savo šeimininko). Detaliau į šitą teoriją nesigilinau, tai negaliu atsakyti, kiek ji reali su tom sojos pupom. Bet žinau, kad daug daugiau vėžio sukelia rūkymas (net ir pasyvus), smogas, chemikalai - tai, kuo kvėpuojam. Tai norint apsisaugot nuo vėžio, žymiai geriau nekvėpuot, nei nevalgyt dar būt gerai nepatirt moteriškų hormonų kaitos, nesirgt kai kuriomis virusinėmis ligomis ir pan.
Žodžiu, laikinumas yra mūsų gyvenimo kasdienybė. Ir žymiai geriau yra prancūziškai mėgautis gyvenimu, nei lietuviškai baimintis, kad kažkada numirsi nuo vėžio aišku, rūpintis savimi reikia, būt budriai taip pat, nes medicina tikrai daug gali pradinėse stadijose, bet nepersiimt paranoja.
Ai, dar apie tuoa baltymus. Jei vartojama labai daug, organizmas tiesiog nepajėgia jų apdoroti ir pašalina. Tik pakeliui prigamina begales dujų (pučia pilvą) ir apsunkina inkstų veiklą (persisportavusiems kultūriatams paaugliams net echoskopu galima matyti "baltus inkstus", gali trikti inkstų veikla, kilti spaudimas). Taip kad viskas su saiku yra sveika, o kraštutinumai kenkia.
Qqte, man tai labai dailu ir spalvos, ir užpakalis
SoliSol, megzk kišenėtą, yra čia siaurais užpakaliais ne viena
Restar, labai labai džiaugiuos skaitydama tavo postus tai ir yra teisinga savimotyvacija, savistaba ir sąmoningumas, atnešantys laukiamus rezultatus