Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Abelo dar atsiprintinsiu ir paskaitysiu apie tą baltymą

Dar Abelo pasakyk kiek suaugusiai moteriai reikia to Baltymo ir riebalų parai?

Olaiva va tu moki mylėt save ir vertint, dovanos Kalėdom rugsėjy yra cool

Graži diena, saulytė...

Restar džiaugiuosi už tave iki dangaus, ateik ir mokyk mane, man labai reikia įkvėpimo :)

Atsakyti

Sveikos,

Jūs vėl sveikatinatės, tai aš tyliu ir tupiu po lapais, nes esu visa ne į temą, vakar tokiam rimtam baliuj buvau... Visko buvo daug ir skanu ir linksma, ir idomu...  :angel_not:  

Atsakyti

soliuk aha liemenę :) 

Atsakyti

Šarange ramiai,

manau kad ner nieko sveikiau nei baliavot.

Buvau filme Paryžius gali palaukti

Nu va ten žmonės taip prancūziškai viską darė, tai yra su malonumu

Valgė gėrė važiavo žiūrėjo

Galvoju kad Donstop teisi, man maistas yra baimė...

Vienareikšmiškai, tik kaip dabar susidraugauti tai va nežinau...

Ramiai, rodyk ką mezgi, pasakok kaip gyveni ir po jkiais lapais nebūk

Atsakyti

Kaip įdomiai užbaigia mezginį :bigsmile:  https://www.instagra...-by=knittedbird

Atsakyti

Ingriduska, kad aš šia sav.tik dirbu ir baliavoju.... Kasdien! Ner kada megzt... Bet jei pavyks nufotkinsiu staltieses uzuomazgas.... 

Atsakyti

Lauksiu baliavotoja :)

Atsakyti

Ingridushka, nejuokink svieto... Ar aš tave ko nors galėčiau pamokyti. Tu žinai viską ir žyyyymiai daugiau už mane. Aš tik pradinukė, ir tiesą sakant, nes nesiruošiu labai gilintis, tik keletą principų taikyti. Tikrai žinau, kad noriu daug visko valgyti susinervinus, ypač saldumynų, ar kai šiaip nelaiminga esu. Tai va tokių būsenų reikia vengti, arba alternatyvą rasti.

Kam buvo įdomu, tai vakare svėriau 800 g daugiau :).

Šiaip tai nesiruošiu tapti svėrimosi maniake :), kol kas tik azartas toks. Net vaikai pastebi, kad sulieknėjau, o aš pastebiu, kad, susisegus džinsus, ant jų neužvirsta gelbėjimosi ratas :).

Ristinos liemenės puikios, jaučiu, pražiūrėjau, kaip interneto vaizdelius.

Soliuk - ar tau bereik svertis dar? Tu gi sveikuolė, sportininkė pas mus. Dažniau pasirodyk, pasipasakok. Kur svajoji būt per Kalėdas?   Aš dar negalvoju. Tik vaikai pradeda įkyriai užsimint apie Kalėdų dvasią... Kiek pamenu, tai esu sau pernai pasižadėjus, kad nebebambėsiu prieš Kalėdas ir pasistengsiu tą dvasią kurti ir džiaugtis (dėl to, kad pernai inerciškai bambėjau ir nesidžiaugiau, o kai atsitiko nelaimė tėčiui ir kalėdos buvo tragiškos, tai visus savo žodžius būčiau atsiėmusi, kad tik niekas nebūtų įvykę).

Jeigu kas turite kalėdinių dovanų idėjų mažesniems ir didesniems vaikams - prašom dalintis. Nes jeigu iš kur nors užsakinėti, tai būtų pats laikas.

Ligvita - mįslingai kalbi -ar teisingai suprantu, kad kažkur nuolatinai įsidarbinai ir dėl to mažai laiko mezgimui?

Gadget - vis pasigėriu tavo šukuosena. Kiek esu mačiusi, tai šita mano akim tau labai labai tinka.

Šarange, kas per baliai-festivaliai kasdien ir ne savaitgalį? :D Svarbu, kad linksma ir valgyt duoda (jeigu ne pati gamini).

Aš tai šiandien atradau jėgų išsisiurbimui ir išsimaudymui bei mankštai. Silpnoka, bet jau net kažkiek kvėpuoju :). Nežinau, net tokioj būsenoj mane kažkokia pozityvumo banga apėmus.

Katuk - kaip su vyru? Ar dar kažkokie tyrimai daryti/numatyti?

Atsakyti

Restar, ačiū už šukuosenos pastebėjimą. Man irgi labai patinka būti pasišiaušusia, plius gerai išdžiūna (=greitai) po baseino. Manau, esmė mano plaukams - kokius 2/3 voliūūūmo iškarpyti, tada viskas gerai. Dabartės esu  mėnesius nesikirpusi, tai net naudoju plaukų pastą. Įprastai jos nereikia, pasipurtai ir eini vadinasi šukuosena. Šiaip tai ėjau savęs dėt kiton temon, o čia atbėgau visa nemegzta (niu, po striuke kašmyrinis megztelis laabai gražiai mėlynas slepiasi, o jei normaliai matytųsi, tai  lietutis atiminėtų tą margintą palaidinę. ŽEUREJ gražios ten gėlytės).

 

Soliuk, nerealistiniai optimistiška mirštanti iš smalsumo blond_žvirbliuke tu :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ką, sakei, mezgi?

 

 

Ristina, labai gražios liemenės, o ko ties kaklo įima toks tyympt įvyko?

 

Ingriduska, skaitau tave ir galvoju, kodėl tu sakai "noriu būti liekna" lyg dabar ne liekna būtum. Normalybėje 38/40 dydis yra visiškai normalus normalios gražios moters dydis. Pagalvok, nafiga tau dar pvz.  - 5 kg. Svarbiausia, kad talija mažiau 80 cm būtų, nes moksliškai įrodyta, kad nuo platesnės jau kyla tų baisialigių rizika KARTAIS.

 

Aj, apie Kalėdas galvoju. Turiu dukrai ir draugei dovanas, ir pusę dovanos vyrui.

 

Baliai kaip Šarangei man ryt prasidės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 22 rugsėjo 2017 - 12:41

Labas.

paėmus šiandien laisvą dieną, visa veikloj.

po vakar dar sunkoka.... buvau gi šermenyse...eina sau. Vyrukui vis tik buvo pilvo aortos aneurizma.. nu kaip ir vis tik su šitdim ir kraujagyslėm tas reikalas. Sunku žiūrėt į šeimą...

Soli-sol, labas pradingusioji. 

Restar  :4u:  tavo sveikatai. Vyriškiui kol kas nieko nedarė, pirmadienį eis. Bet va, pamažino hormonų dozę ir vėl lenda bėrimai, o aš jau slapta vyliausi, kad nneneišlys...

Ingriduskai reik gero diržo. Baik gyvent pagal kažkieno taisykles, vadovautis kažkokiom bendrai taikomom nuostatom. Tu esi tokia vienintelė ir nepakartojama, pradėk save mylėt ir džiaukis gyvenimu. Džiaugsmas tai ne tik maistas ir figūra.meilė sau ne pyragėliais matuojama. Ir sakyčiau tau ne dietologo, o gero psichologo reik.

Apie baltymų ir riebalų kiekį. Tu nesi robotas, nesi mašina, kurios degalų bako talpa tokia, tepalų tokia. Nors net ir mašinos skirtingomis aplinkybėmis skirtingus kiekius tų skysčių naudoja. Taip ir tu. Viskas priklauso nuo tavo kasdienės veiklos, nuo tavo sveikatos būklės, kuri net kiekvieną dieną kažkiek vis kitokia. 

Ristinos liemenės tai tiesiog meno kūriniai

Atsakyti

Aga, Ingruduką aš irgi bart norėčiau :D.

Restar, apie dovanas kol kas nelabai galvoju, va tik dukra užsiminė lyg tarp kitko ar per naujus būsim namuos :D užuominą supratau :D reiks kažkaip suktis :D .Mums Ryga labai labai visom prasmėm nuo atstumo iki pačio miesto davsios, tai manau kad ir šie Naujieji bus ten. Jau treti iš eilės ir vis nepabosta :wub: . Sau tokią šventę pasidarydami su vyru tarsi apsikeičiam dovanom, jis viešbutį aš vakrienę kokiam restorane dovanoju arba atvirkščiai. Va čia galvos jau sukt neberiekės. Tik keista kad jau tokiulaiku viskas tai datai labai subrngę. Vaikams greičiausiai po eglute bus auksiniai ir okia nors smulkmena. Sūnus musiau prašys kokios detalės mašinai, ūkiškai taip :D o dukra turbūt kokio blizgučio, ji tokia pat kaip aš, gryna šarka :D tik man da karoliukų reik :D. Mūsų ratas siauras, kitiem kokios smulkmenos sueis. Anais metais per darbų gausą nieko savo gaminto nedovanojau, tai manau šiais metais draugus tokiom dovanom palepint. Dar labai svajoju riešines dovaines kam numegzt, o jau tada būsiu pasiruošus :D.

Gadget, mezgu kišenėtą, bet ištiko nesekmė :( , tad sakau mezgiau :D. Atskyriau kišenes ir pasirodo ankštoka, siūlai ant ribos vat mislyju ardyt ar palikt ir pažiūrėt kas bus po skalbimo. Siūlai Dropsų šilkalpakė. Jei pirksiu da, gali būt kita partija, bijau kad spalva neatitiks, žodžiu mezgime šiuo momentu esu nelaimių nelaimė :oh:.

Atsakyti

O šiemet kalėdinis swapas bus? :hmm:

Atsakyti