Ingridushka, nejuokink svieto... Ar aš tave ko nors galėčiau pamokyti. Tu žinai viską ir žyyyymiai daugiau už mane. Aš tik pradinukė, ir tiesą sakant, nes nesiruošiu labai gilintis, tik keletą principų taikyti. Tikrai žinau, kad noriu daug visko valgyti susinervinus, ypač saldumynų, ar kai šiaip nelaiminga esu. Tai va tokių būsenų reikia vengti, arba alternatyvą rasti.
Kam buvo įdomu, tai vakare svėriau 800 g daugiau
.
Šiaip tai nesiruošiu tapti svėrimosi maniake
, kol kas tik azartas toks. Net vaikai pastebi, kad sulieknėjau, o aš pastebiu, kad, susisegus džinsus, ant jų neužvirsta gelbėjimosi ratas
.
Ristinos liemenės puikios, jaučiu, pražiūrėjau, kaip interneto vaizdelius.
Soliuk - ar tau bereik svertis dar? Tu gi sveikuolė, sportininkė pas mus. Dažniau pasirodyk, pasipasakok. Kur svajoji būt per Kalėdas? Aš dar negalvoju. Tik vaikai pradeda įkyriai užsimint apie Kalėdų dvasią... Kiek pamenu, tai esu sau pernai pasižadėjus, kad nebebambėsiu prieš Kalėdas ir pasistengsiu tą dvasią kurti ir džiaugtis (dėl to, kad pernai inerciškai bambėjau ir nesidžiaugiau, o kai atsitiko nelaimė tėčiui ir kalėdos buvo tragiškos, tai visus savo žodžius būčiau atsiėmusi, kad tik niekas nebūtų įvykę).
Jeigu kas turite kalėdinių dovanų idėjų mažesniems ir didesniems vaikams - prašom dalintis. Nes jeigu iš kur nors užsakinėti, tai būtų pats laikas.
Ligvita - mįslingai kalbi -ar teisingai suprantu, kad kažkur nuolatinai įsidarbinai ir dėl to mažai laiko mezgimui?
Gadget - vis pasigėriu tavo šukuosena. Kiek esu mačiusi, tai šita mano akim tau labai labai tinka.
Šarange, kas per baliai-festivaliai kasdien ir ne savaitgalį?
Svarbu, kad linksma ir valgyt duoda (jeigu ne pati gamini).
Aš tai šiandien atradau jėgų išsisiurbimui ir išsimaudymui bei mankštai. Silpnoka, bet jau net kažkiek kvėpuoju
. Nežinau, net tokioj būsenoj mane kažkokia pozityvumo banga apėmus.
Katuk - kaip su vyru? Ar dar kažkokie tyrimai daryti/numatyti?