Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip nepasiusiojus kodel nepasiusiojus?as jei galeciau pries sverimasi dar ir rimtesni reikala atlikciau gi maziau rodys kaip mums moteroms ir norisi 😁

Atsakyti

Kaip nepasiusiojus kodel nepasiusiojus?as jei galeciau pries sverimasi dar ir rimtesni reikala atlikciau gi maziau rodys kaip mums moteroms ir norisi 😁

:D nu kad būtų visas gyvas svoris :) nes šlapimo kiekis kasnakt gali truputį skirtis :) bet taip, jei norim kad kuo mažiau svertume, galima ir taip :) tik kitąkart, kai rodys daugiau reik prisimint, gal didelis reikalas laukia :D

Atsakyti

Kaip nepasiusiojus kodel nepasiusiojus   

 

 

Nu nu Priedas  20170921_180233.jpg   857,69KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

O beje, įžengiau į paskutinį kilometrą. Juhooooo!!

 

 

Atsakyti

Labos

Ristina, gražu kaip visad  :wub:

Nesilaukiu :) Sėdžiu su megzta suknele :)

Aš tai manau, kad tie proteininiai kokteiliai - mada iš Vakarų. Pas mus jie čia itin populiarūs, parduotuvėj lentynos nemažesnės nei saldainių. Kartais nusiperku, kai užsinoriu ko nors pieniško, bet ne pieno :)

Vienkartiniai-nevienkartiniai puodeliai irgi labai populiarūs. Bet pas mus vienkartiniai pagrinde iš šlykštaus putoplasto  :unsure: Girgžda baisiau iš prasčiausią akrilą. Pasiilgau šiltų rankose europietiškų kartoninių puodelių  :rolleyes:

Kvyyy apie svėrimąsi :)

Atsakyti

Svertis rekomenduojama ryte, net nepasisiojus, kad kuo mažiau įtakos turėtų vakarienės skirtumai :)

tai vat ryte ir buna dziuginantys rezultatai :) vakare jau nebe :))

Atsakyti

Ingridushka, nustok stresuoti. Prisipažink, kad pastaruoju metu daug stresuoji. Tu nerūkai? Alkoholio nevartoji? Narkotinių medžiagų taip pat? Tai stresą malšini saldumynais. Išmoksi susitvarkyti su stresu kvėpuodama, medituodama, užsiimdama hobiu, praeis ir noras valgyti saldžiai.

Atsakyti

Pavydolės net siusiot neleidžia :). Gi svertis reikia tuo pat metu. Vakare, aišku daugiau. Bet guliu lovoj ir nesisversiu :). Man patinka gražesni skaičiai, tada geresnė nuitaika ir saldumynų nenoriu, va :).

Nekilometrinau šiandien, o daug nudirbau.

Namus vyras primirdino, puodą pridegindamas, o aš tik dūmus pamačiau. Ničnieko neužuodžiu, skonio nejaučiu, o kai valgau - neišeina kvėpuot :). Ryt dantų patikrinimui užsirašius.

Atsakyti

Vakare užlipus ant svarstyklių, :bijau2: mane ištiktų infarktas :D O ir pirmą kart išgirdau, kad reik vakare svorį mieruot  :D 

Atsakyti

o aš vis skaitau ir tai tikiu tai netikiu

 Baltymai, tai yra proteinai, būtini visoms gyvybinėms organizmo sistemoms – ne tik sportininkams, bet ir visiems, besirūpinantiems savo sveikata! Jie turi įtakos kraujo sudėčiai ir kokybei, normalizuoja hemoglobino lygį, reguliuoja hormonų foną ir aktyvina smegenų veiklą. Ir, žinoma, jie nepakeičiami per treniruotes. Aminorūgštys, kurių yra proteinuose, itin svarbios nuolatiniam ląstelių atsinaujinimui – todėl audinių regeneracija ! Puikiu proteino šaltiniu taps mūsų produktas – kokteikiai...

Marketinginis bullshit'as.

Viską, ką reikia, gauti gali su maistu.

Nesakau, kad kokteiliai yra kažkokia baisi blogybė. Pati geriu juos. Kartais. Kai labai norisi saldaus - susiplaku su šaldytom uogom ir skanauju a la šerbetą. Arba tada, kai labai noriu užvalgyt, bet nieko tinkamo po ranka nėra. Tai taip gaunasi kokie 2-3 kartai per mėnesį. Būna ir nė karto. Tačiau juos vartoti pastoviai, vietoj normalaus maisto, tikrai yra visiška nesąmonė.

Atsakyti

Pavydolės net siusiot neleidžia 

Jos tokios, tos pavidooooolėz.

Labai linksmai nemezgu.

Vakarienei nutiko silkė su kanapėmis. Su ekologiškais burokėliais (skanuuu ir supjaustyti), kepintais svogūnais ir pomidorais. IKI ruginių rupinių duona niammmmmm ir ommmmmm

Atsakyti

Labos :4u: 

Restar, kaip dziaugiuos tavo pasiekimais :4u: Palaikau visom keturiom ir kaip suprantu svarstykliu skaiciukus, pati kas ryta lipu :D tiesa, pasisiojus :D .

Ingriduka, paltuks super, gera tau tinkanti spalva :wub: . Man irgi kaip Ristinai, atrodo kad veide truksta sypsenos, bet cia gal tik momentinis blykstelejimas, tikiu kad jos pas tave daug, be sypsenos taves neisivaizduoju. Tiesa, vis noriu ir pamirstu paklaust ar beini sportuot i sale? As vietoj taves mesciau tuos kokteilius i sali, bet cia tik mano nuomone :ax: tu tooooookia vaiksciojanti receptu enciklopedija kad kas tau ter susimakaluot koki baltymu pilna patiekala :bigsmile: 

Ristin, pavarei :wub: Kokios liemeniu spalvos, kokie rastai ir koks nepriekaistingas atlikimas, zaviuos zaviuos zaviuos.

Kerpen, kaip sekas tavo vaikiui gyvenimas atskirai? Ar uzbega namo? Ka sako? Ar patinka? 

O as, ka as, turim svecia  is Vokietijos, pas dukra atvaziavo 15 metu mergina pagal mainu programa, tai galvos skausmas ka valgyt paduot :oh: mesos nevalgo, zuvies nevalgo..... Sakau ka valgai tai sako bulves su duona :blink: ir pica ir makaronus :oh: Meniu trim dienom yr o kas po to :oh: . Galvos skausmas ne kitaip :oh: .

Atsakyti

ommmmm...silkės noriu...ir burokėlių...negi lipt žemyn ir papuotaut? :)

ar jau galvojat apie kalėdas,dovanas...? :) aš jau sau kai ką pasidovanojau,kai atsiųs,pasislėpsiu nuo savęs :))

Atsakyti