Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, tą trumpą, susiaučiamą pyniuoti ir aš Ravelry akimis nuglosčiau :wub:

Tok aišku nesvietiškai daug laiko surytų. Bet vakar mačiau tokį ilgą, paraštuotą, papyniuotą, baisiai gražaus, giedro dangaus mėlynumo, iš storo siūlo ir palaidai sumegztą, kainavo 170 pinigo. tai gerai pagalvojus reiktų tik per save perlipti ir pabandyti megzti gerokai didesniais virbalais ir laisviau nei įpratusi ir turėčiau visai puikų daiktą, gal net ne už penkmečio :rolleyes:.

O dabar apie duonelę, vakar vakare, susirenkam namo, vaikai alkani, kaip vilkai, nes tiesiai iš po mokyklų ir darželių  nutempiau ant kalniuko, su rogutėmis (gi prognozės nugąsdino, kad ryt jau sniegui ate).Taigi, čiumpa už kepaliuko, atsiriekia viena galiuką, dar pilna burna, bet jau riekiasi antrą, baru, neprisikiškit, tuoj plovą kaisiu, o jie - tu ką, kokį plovą, kai tokia skani duona :wub:  taip ir pavakarieniavom. skonis labai geras, toks turtingas, bet jei labai sąžiningai spėju šiek tiek trūko kilimo ar tai pakrito kepant, ir pluta padegusi, žodžiu iki lubų dar yra šiek tiek vietos, bet visumoj labai smagu...

Atsakyti

labas rytas

Kapseika nu smagu, po truputį atsirinksi kas kiek kada ir kaip, svarbu ūpas nepraeitų

man paskutiniu metu per sausa gaunasi, aš drėgnesnę mėgstu, bet aš į šaltą orkaitę dedu gal dėl to :hmm: arba reikia skystesnę tešlą daryt tiesiog

megztukas man itartinai mažas atrodo, nu gal kol ant virbalu, akiu tai tiek kiek orginale išskyrus po pažastim mažinau nes rankovės bais plačios gaunasi del tu papildomu eiliu nugaroj

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 sausio 2017 - 08:15

susiradau is savo guolio twida,soft donegal,labai grazus,siuksletas,bet 1 gijos jo mazai,is dvieju mezgant jau neuzteks siulo.o merino kaip tycia neturiu tinkamos spalvos rudai pilkai kazkokios,ech.....

Atsakyti

Sveikos

Olaiva, o is taves  tas tvidas skersuoja sakei, ar maisau :hmm: o kas oranzini nutvere :ax:

Pirkai aprasyma :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 19 sausio 2017 - 09:10

Paltukas BT nerealus, man dar vyriškas kardiganas labai į akis krito, ir mano vyriškiui tikrai patiktų, jam kuo daugiau pynių, tuo gražiau  :happy:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Olaiva, parodyk tvidą, gal aš ko nors turiu dadėjimui :D

Šiaip tai esu piktas keksas  :huh2:

Dontstop, tavo vyras kažkoks nesektiškas, jei patinka pynės, kažkada kalbėjom, kad daugumai nepatinka :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 19 sausio 2017 - 09:23

man skersuoja Olaivos tvidas tik mezgant, išskalbus mėginuką nebeskersuoja :) nu bet aš dėjau dvigubą ir nedidelį mėginuką tik mezgiau nežinau kaip su dideliu daigtu būtų

Atsakyti

Nu jau pyniuojant tai neturėtų niekas skersuot :D 

Atsakyti

Dontstop, tavo vyras kažkoks nesektiškas, jei patinka pynės, kažkada kalbėjom, kad daugumai nepatinka :D

Ane?  :D  Geriau, kai NEpatinka, nes su tom pynėm kai dar ir dydis maždaug XXL, tai ir siūlų reikia nuo kilogramo ir daugiau, ir mezgasi amžinybę... :karsta:​ 

Atsakyti

Labas rytas labas rytas :4u:

Norisi kuo greičiau kūną pabaigti ir imtis rankovių, tik galvoju, gal rankovių visų nedryžuot, daryti lygias?

3 kartus siaurinau, paskui 3 kartus platinau, mezgu nesimatavusi, iš akies :)

Kur sagų pasirinkimas didžiausias? Jau reikia dairytis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 19 sausio 2017 - 10:12

Labas rytas,

Jau šita tema sumušė rekordus, net stebuklingą swapo temą puslapių skaičiumi pralenkė.

Mano vyras irgi nieko prieš pynes neturi. Esu ne kartą su pynėm mezgus, nors ne tiek jų daug kaip šituose pavyzdžiuose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 sausio 2017 - 10:12

Labas rytas,

Jau šita tema sumušė rekordus, net stebuklingą swapo temą puslapių skaičiumi pralenkė.

Tai temos dabar begalybinės bus. Nebent specialiai prašyt moderatorių šitą užrakinti ir sukurti naują.

Atsakyti