Kalbant apie kokteilius man visada atsistoja tas pats klausimas - kiek ilgai įmanoma taip maitintis ir kas po to?
po to gali būt ir labai žiauru...aš nuo marmalų draugę palaidojau,skrandžio vėžys...
Aš palaidojau pažįstamą nuo vėžio kuri ypatingai tvarkingai valgė, baltų miltų ne, o va daržovės mėsytė, žuvytė, tvarkingai
tiesa labai labai stresavo darbe, skrandžio vėžys, gydė Klaipėdoje koks tai pašauktas gyd,kuris Kernagį gydė ir stresas buvo tai kas skrandyje kažką sukėle
man norisi nieko nevalgyt arba nusispjaut ir ėst viską...
Šiaip nervina padidėjęs poreikis saldumynams šiuo metu
Dar nervina mažas hemoglobinas ir tai kad būtent tų produktų kurie neva turi geležies iki vėmimo nesinori: mesa, burokėliai, špinatai. Iki pykinimo veu
paltas.jpg 52,36KB 1 Parsiųsta kartųGeriau parodysiu savo nauja pirkinį. Paltuką, reikėjo.
gražus paltukas,
nu Ingriduska, nugis kažkaip sugebėjai nuritinti beveik 40 procentų buvusio svorio. tai negi nieko nevalgei?
gal tiesiog reikėtų perskirstyti tuos savo norus būti liekna. nu kokia gi čia siekimybė. kas bus su tuo lieknumu, tu gi būsi visai ta pati..
nesakau, kad reikai nusispjauti ir viską ryti iš eilės. ne. nu bet gyventi vien ta mintimi tai irgi nesveika.
valgyk lėtai, nevalgyk riebiai ir cukraus. nu ir baik savęs gailėt