Sveikos,
Darbe mano kompas jau kelinta diena durniuoja, tai šiandien sėdžiu prie šiuo metu laisvo, tai ir darbas toks pusiau, nes daug ko neturiu.O jau kaip keista tiek daug reklamų matyti, nes maniškėje moziloje uždėtas reklamų blokavimas.
Apie netikėtas mirtis - tai taip apsiprantam, kad lyg gyvenam ir nieko kaip ir negali nutikt, bet kai susiduri, tai labai gerai primena, kaip viskas trapu. Prieš kelis metus taip netikėtai mirė vyro kolega, gal 36 ar 37 metų. Linksmas gyvybingas, kūrybingas. Ir net ne tai kad kokia avarija ištiko o tiesiog mirė staiga namie dėl neaiškios priežasties. Žmona iš kelionės grįžo, dar telefonu grįždama kalbėjo, tarėsi kad pasitiks, o kai grįžo jau rado mirusį. Tai tada labai visus sukrėtė. Aš jo net mačiusi nebuvau nei karto, bet irgi buvau pritrenkta.
Apie alpakos pasitaikantį vėlimąsi priklausoamai nuo spalvos , ar dar nuo kažko man irgi teko girdėti. Liniuka, o kokia tavo susivėlusiosios spalva?
Tą mišinį arbatmedžių aliejus migdolų aliejuje aš pakankamai sėkmingai naudojau praeitą ir užpraeitą žiemą. Man pačiai tai labai gerai buvo ir sloga daug lengviau praeidavo ir šiaip nosiai man nuo to tepimo visai gerai, jokio blogo poveikio nepastebėjau