Labas rytas
Katukui ir Terezai abiem stiprybės ir laiko užgydyti liūdesį.
Aš nepasakojau bet 15 rugpjūčio, visa šeima grįžinėjom iš Klaipėdos, puikiai nusiteikę lėkėm į Kelmę, mama virė cepelinus, laukė anūko ir mūsų visų.
Ir mes laimingi visi trys, Saulius užmigo gale, Ugnius su manim kalbėjojosi, aš vairavau, važiavau 140 km/h, Sauliaus džipu. Ir ta geritesne juosta, staga ant kelio pamatau lavoną gyvūno, ne briedžio bet ir ne voveriuko, toki didesnį gal kokio bebro. Pasukau vaira į dešnę ir mašiną ėmė mėtyti, autostrada pilna, šalia fūra , aš taip šaukiau ir sakė Ugnius kad šaukiau mama ir vis bandžiau atstatyt mašiną, visas laikas buvo labai lėtas, labai daug pagalvojau, labai daug baimės ir labai viskas atrodė sulėtintai..... spėjau suprast kad visi galim žūti. Ir bejegiškumą ir viską jauti, tai trunka sekundes o rodosi pusvalandį.
Nežinau, ko gero tokia Dievo valia, fūra pristabdė aš stabdžiau kažką dariau ir pagaliau kažkaip mes atsistojom vėl į savo kelią....va taip per vieną sekundę galėjo nelikt iš kart visos šeimos
Kvailiausia mirtis būtų dėl jau negyvo žvėriuko, bet taip padariau nesamoningai, Sauliaus džipas galiniais varomais, labiau mėto nei mano...
bet aiškiai suvokiau, kad gyvenimas labai labai trapus....
Abelo nežinau, kiek man aktualu apie vaikus, neaktualu kol anūkų neturiu, bet labai esi mano dūšios žmogus, tokia kuri visada yra svarbi, nuo pasisakymų iki pasimatymų. Ir apie tas ląsteles vis dar galvoju, kaip įdomu, kaip mįslinga ir kaip paslaptinga, va praskleidei šydą.
Dar Abelo noriu paklausti ką manai apie maisto papildus, vitaminus, o ypač apie Baltyminius kokteilius, kurie sojos baltymų pagrindu. Esu daug skaičius ir nesuprantu vienur rašo kad jų nė nėmoka organizmas pasisavinti, kitur kad jie sukelia vėžį na ir aišku trečia kad žiauriai reikalingi, teisingi, pakeičiantys valgymus, subalansuoti ir nuostabūs.
Vakar mūsų Kenzo irgi šventė savo 12 gimtadienį
tortas iš faršo ir dešrelių bokšteliais ))
Viešnia buvo Milka.
apie kainas ir emigraciją nesiplėsiu, bet maistas ištiesų pigesnis ir geresnis, o va transportas ir būsto nuoma labai kanda, tad tas ant to išeina.