Labas rytas,
Ačiū dar kartą visoms
Katuk.... baisu...
Lietuti, nesu smalsi ir į kitų pinigines niekad nelendu, bet dabar man realiai pasidarė idomu, kiek tu ten gaudavai LT, kad vis akcentuoji, kad mažai, gal ir nuo įmonės priklauso kartais, o ne nuo LT? Mano sesė dirba IT srity, nors nei vadovė, nei programuotoja, bet mano akim žiūrint, kur jau kur, bet IT srity atlyginimai tikrai geri... Ir šiaip LT IT srity, man regis nėra atsilikus, palyginus pagal šalį. Suprantu, kad ne tik finansai lemia išvažiavimą, viskas suprantama ir viskas yra gerai, tiesiog, kad jau diskutuojam....
Vakar dar kolega pasakojo tokį juoką apie LT kainas, labai užstrigo man Sako emigrantai grįžta ir vis pasibaisi LT kainom, kaip čia viskas brangu, kaip čia įmanoma gyvent ir tt, tai sako, užkniso, aš jiems ir pasakiau, čia ne ubagų šalis, varykit iš kur atvažiavot
Nors aš nesiginčiju nei dėl kainų, nei dėl atlyginimų, yra kas tikrai skursta, bet aš asmeniškai negalėčiau drįst skustis, visada norisi daugiau uždirbt, norisi nežiūrėt parduotuvėj į kainas, norisi atostogaut egzotiškose šalyse ir tt, bet ar tikrai taip blogai gyvenam?