Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Saulėlydi, aš teoriškai uspratua, tik juokingai nuskambėjo reklama: apsaugantis nuo sezoninių virusų ir bakterijų. ir vardijama visokiom žmogų puolančios ir bac: pelėsis. tai juokas suėmė, kuri ten vieta pelyja pas žmogų :D

bet jeigu rimtai, tai juk pelėsis labai alergizuoja žmogų, kvėpavimą ir panašiai, tai vat turbūt tas sporas pelėsio grybo neutralizuoja.

Atsakyti

Ingriduska, galakokie tikrai nustatyma itavo telefone :hmm: pažiūrėjau savo chrome, tai nieko kažko  tokio neradau, tik kai atidarytam lange atsidarau Nustatymai, tai yra punktas Slaptažodžių išsaugojimas ir jis įjungta pas mane

Atsakyti

Labas dienas,   

 

Grįžtu po tempo į gyvenimą. Tikiuos dabar jis sulėtės kiek  :)   

 

Rasytę pavėluotai dar sveikinu :4u: Tortas tai super wow!!  

 

Olaivos mezginiai tobulieji  :wub: Ir ypač vyro veidas sužavėjo  :D   

 

Ištekinom sesę šeštadienį. Viskas buvo tobula. Vieta šventimui nuostabi, dvaras nerealiai sužavėjo, Babtyno Žemaitkiemio netoli Kauno.  Tik viena maža smulkmenėlė, kad visažistė vėlavo 1,5 valandos... :B  Sesė buvo užsakius namo. Turėjo pamaliavot sesę, mane ir mamą. Nervų kainavo iki rankų ir širdies drebėjimo tiesiogine prasme. Sesę dar suspėjo padažyt, o aš vėlavau į ceremoniją.. Pikta buvo iki negaliu.. Vyras mano pasiuto irgi, nes manęs laukt reikėjo, Rusnė apsibliovė, nes tikėjosi dar suspėt plaukus susigarbanot, gerai, kad pusseserė dar atvažiavo pagelbėt, vėlavo paskui kartu su manim  :rolleyes:  Bet vienžo, paskui viskas nuslūgo, atsigavom ir buvo tobula :D Net oras buvo saulėtas, nors žadėjo lietų  :)   

 

Apie aliejus, turiu aš kažkokį mišinį mikrobų mušyklė. Kartais panaudoju vaikams. Va, buvau pamiršus, kai sloga praeitą sav. Rusnei prasidėjo :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 18 rugsėjo 2017 - 14:20

Dar klausimas Ingriduskai, ar kai prisijunginėji prie SM, uždedi varnelę ant "Prisiminit mane" ar kažkas panašaus?

Atsakyti

Mikrobų mušyklę iš KN irgi turiu ir naudoju (lašinu kartais ant drabužėlio išleisdama į darželį, ant pagalvės prieš miegą), bet tas anas daug skaniau kvepia, nebaisu delnus ištrynus išleisti į žmones :)

Atsakyti

Saulėlydi gal gali brukštelt į AŽ kur jį galima gaut  :ax: 

Atsakyti

Restar neriu merliukus, apnerinėju, nes dviem leliukam reikia.

Vienas berniukas kitas nežiniukas dar....

dar suknelę prieš 100 m pradėtą ištraukiau nerti.

Nusipirkau Aprangoje paltą, gal ir patenkinta, prieš savaitę praeinant mačiau, šiandiena nuėjau pasimatavau tą kur mačiau ir nusipirkau kitą. Panašų, jaučiu visas Vilniue vaikščios bet dzin. Šviesiai pilkas

IR DAR SVARBUS DALYKAS

prisiminiau kodėl taip lgai neužsukau, ogi todėl kad prie SM iš telefono aš turiu kas kart prisijungti iš naujo, ieškot temos ir dar neleidžia man nieko rašyti.

KODĖL

Telefonas Samsung S5, tai ko aš ten nepaspaudusi?

Telefone einu į seną versiją, ten ją įsidesu į favoritus, o tada vėl pereinu į naują versiją. 

Atsakyti

Noriu mezgėjų kavos.

Darom?

Atsakyti

Rasyte_,  užsilaukiau torto pjūvio. Ir užspaudžiau sveikinimus. Atspaudžiu!!!

Atsakyti

Gadget darrrom 

Atsakyti

Kavos ir aš norėčiau, ir ketvirtadieni gal net galėčiau jeigu vakare  :geda:

Ir reik iki ketvirtadienio rankoves susisiut  :oh:

Atsakyti

Indriduska, pas mani irgi S5, viskas veikia. Per chroma. Prisijungus atsidariau širdelę ir ten rodo visas mėgstamas temas. Tą puslapį išsaugojau į chromo favoritus ir visada jis atsidaro. Kai noriu skaityt, šone prie temos spaudžiu rodyklytę ir po ja atsiranda pasirinkimas - atverst paskutinį skaitytą ar visai paskutinį pranešimą. Taip ir skaitau :) rašyt langas apačioj irgi yra.

Saulėlydi, o aš nematau ką ten reklamini :( kažkokį aromatų skleidėją?

Ir kuo ten trini padus ir delnus, Restar? Reik ir man imtis kokių reikalų, nors tikiu jais tik pusiau :)

Atsakyti