Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

savaitgalis tikrai trumpas

Bet buvo jame aviečių skynimo ir virimo, pomidorų sunokusių, burokėlių verdamų kvapo, keptų obuolių....

Net nėrimo buvo

Nuostabus filmas

pasivaikščiojimas po Tautų mugę ir viskas buvo gerai taip ad dar noriu.

Olaiva labai dailu tikrai

Rasyte su tavo diena, tortas nuotabus

Atsakyti

Katuk, mergina mano ne mokslininke, na bet gal ka ides labiau i galva, o ir Kauno mokykla musu niekuo neypatinga, tiesiog mokykla, bet su bureliais, pamoku ruosimu ir t.t.

Atsakyti

Olaiva, turiu daugiau nei 10 metu popierine vairavimo patirti. Jei nuspresim su vaikais keliaut kaiman, imsiu si reikala uZ ragu butinai.

O kas smagiausia, kai savaitgaliais mosikuoju su grebliu ar einu apie plotus, galvodama, kaip ta sodyba paverst i padoria, galvoju, kad..... Ji tarp Vilniaus ir Kauno.... Susiekimas su auto gana patogus. Namas nemaZas.... Kavos yra visada. Nereiktu nuomotis jokiu sodybu.... Daug vejo sukelto grupiniu virbalu mosavimu, siulu kilimai.... Ir nesvarbu, gal jus ir nevaiZuotumet, ale pasvajot nieks nedraudzia.

tai tas popierines reiktų labai reabilituoti :D arba imt instruktorių papildomai...

Atsakyti

Olaiva, tikrai tai suvokiu.... tikrai tikrai... Ir vis turesiu kokius 4-5 metus patirciai igyt.

Atsakyti

kas cia yr, vis dubliuoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 18 rugsėjo 2017 - 09:23

Ramintas

Nors gyvenu mieste ir nelabai galiu ką pakomentuot, bet vistiek taksuoju...

Jei du vairuotojai tai ir dviejų mašinų reik būtinai, o jei sugestų...

Šiaip maža mokykla nebūtinai prasta, bet iš esmės pasirinkimo nebuvimas jau gasdina, nes ir būrelių klausimais bus minimalus pasirinkimas ir pan, o bet tačiau ne visiems visko gi reikia...Pvz, pradinukui reikia tik geros mokytojos :)

O privalumai tai kaip ir aiškūs: gamta, kiemas, plotas, čia tik klausimas kas jums atrodo svarbiau ir kas labiau nusvers....

Atsakyti

Tiesa, Dontstop, man visai gražiai susižiūrėjo tas žalias margumas, spalva skani, neperkrauta ir tas vijoklis per nugarą į temą :D Aksesuarai gal ir nesuderinti, bet gi megztinio nesugadina, nebent tik išlepusias mezgėjų akis :D

Atsakyti

Labas, rytas,

užsiregistruoju :).

savaitgalis sode. Šeštadienį tai buvo lauke nuostabu, o sekmadienį - prie židinio :). Vaikai 17 santuokinių metų proga koncertą surengė, makaronų išvirė, salotų padarė, puokštę pamerkė :).  Ale patys basi pasilinksmino, tai dabar 2 iš 4 kas su sloga, kas su gerkle. Nelaukiau šito...

Olaivos vyriškas megztinis - tobulai fabričnas. Moteriškas irgi fainas, tik kadangi nesusegamas, tai man ko tai atrodo, kad nesueina jis :). O nuostabiausiai ta spalvota juostelė atrodo ♥.

Donstop toliau žaliuoja :). Sorry, šįkart mano akims gal ir per marga jau. Bet kažkodėl sužadinai norą megzto paltuko.

 

Rasyte - ilgiausių metų, ilgiausių! Tortas baisiai skaniai atrodo ♥.

Kai Gadget rašo, kad liko skaros keli kilometrai, tai labai suprantu :). Aišku, baigti galiu bet kurioj eilėj, bet galvoju, kad kuo didesnė, taigi šiltesnė bus susisupt ir vis dar kantriai kilometrinu, nes siūlo tai užtektinai.

Šarange - virbaluoji staltiesę?

Ingriduk - skaniai perteikei savaitgalio nuotaiką ♥. O ką neri?

Saulėlydis toks melancholiškas...Pas mus tai nei tamsu, nei pliaupia, net nustebau, kad toks maloniai šiltas rytas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 rugsėjo 2017 - 09:46

Labas, rytas,


Saulėlydis toks melancholiškas...Pas mus tai nei tamsu, nei pliaupia, net nustebau, kad toks maloniai šiltas rytas.

 

nu atrodo, kad koks mažiausiai 100 km tarp mūsų :D  ryte nuo kiemo taip pliaupė, kad net sušlapau kol į mašiną įsitaisiau. na, link miesto tai apstojo, bet tamsuma tai išliko. gerai, kad nors nėra tokio didelio šalčio.

 

komentaras apie tamsumą. mano naujosios miegamojo naktinės užuolaidos yra nepraleidžiančios šviesos. tai aišku, biškį nervina, kai reikia apgraibom atsikelti, bet įdomiausia vakar ryte, vis laukiu laukiu to ryto, kol prašvis, o pasirodo jau seniai prašvitę už tų užuolaidų. pamiršau ir nesusivokiau :D
 

Atsakyti

labas..susigalvojau virtuvini kombaina pakeist :) tai daba galvosuki turiu....kokio mazdaug galingumo jei normalus buna?

Atsakyti

Sveikos,

Rasyte, su praėjusiu gimtadiniu!

Savaitgalį atšokau pusbrolio 50-metį. Dainos ne mano laikmečio, bet svarbiausia ritmas yra, o šokti aš labai mėgstu :D Tai va, kaip ir nelabai justi rudeniška depresija..

Apie mezginius tai nieko naujo nepasakysiu. Olaiva, to-bu-lai! Tvidas manau irgi gerai atrodytų tokiam fasonui. Kur buvot apsistoję? Donstop megztukas patiko :4u: 

Ramintui nieko patart negaliu. Labai daug kas kraustosi į periferiją. Kažką gal užknisa tas važinėjimas, nes tai užima papildomai laiko ir reikalauja daugiau lėšų. Kieno darbo grafikai laisvesni manau mažiau kenčia ir gali realiai pasidžiaugti gyvenimu kaime (gerąja prasme). Man asmeniškai toks varijantas netiktų, nes nebūtų kada džiaugtis. Nebent savaitgaliais, kurie man ir taip per trumpi, visko nespėju.. 

Atsakyti

Katuk, kėliausi prieš 7 - mačiau, kad šlapia, bet nebelijo, apie 10 val net saulė prie darbo švietė.

Gerai išsimiegosit su tamsiom užiuolaidom :). Ale man smagiau keltis, kai šviesiau, su natūralia šviesa. 10 metų išvis be užuolaidų gyvenom, nes buvo įgrisusi tamsa anksčiau nuomojamam bute. paksui pamažu įsitaisiau simboliškai a la naktines ant visų langų. Ale vaikų ir mūsų kambary, tai tiesiog mano apsiūti man patikusios medžiagos gabalai iš IKEA. Labiau naudojami, kad saulė nepliekstų.

Atsakyti