helou,
nu tas savaitgalis tokio nenusakomo trumpumo
Dontstop visai gražutį megztuką nusimezgė spalvos super, aš gal dėl spalviškumo būčiau jau neberaštavusi, nu bet netrukdo. modelis toks labai tinkamas. aksesuarai man irgi netrukdė, kol kažkas nepakomentavo. šiaip kiekvienąkart aš truputuką susinepatoginu, nors ir ne mano išvaizdą komentuoja. Nes realiai taip viską nuo iki suderinti tai tikrai ne kiekviena sugeba, ir aš iš jų tarpo. tą dalį jau esame kažkada aptarinėję, nu kad negali turėti visiem gyvenimo atvejam tinkamų suderintų rūbų ir priedų. gerai jei kažkas sugeba naujus rūbus ir priedus derinti prie esamų, o aš tai spontaniškai- gražu ir imu. o tada tik galvoju, su kuo ir kaip
Rasyte pavėluotai su švente torčiukas super! nu ot gabumų turi kai kurios, tokius šedevrus kuria.
Olaiva net su dviem mezginiais. abu be jokių abejonių yra girtini be proto. viskas nuo iki apgalvota. tik vat pavydėt jau nebeišeina, kai suvoki, kad negali būti tokia pat, nu tiesiog. jeigu jau prie ko prikibti, tia prie moteriškojo megztuko rankovių išėmų, kažkotais biškį traukia iš priekio, bent jau fotkėj. nu o princo megztelis tai labai ypač veidukas moka ta Olaiva.... tik gal tvido nereik jam, nu argi reikia kaimietiško princo
mano savaitgalis.... nu biškį mezgiau. dar pirkau užuolaidas (vėl!). miegamaiss pajaukėjo. ir dar pagiriamąjį žodį tarti norisi skandinavam, o konkrečiai IKEA nu kažkaip viskas apgalvota iki smulkmenų. pvz užuolaidos yra pritaikytos bet kokiam kabinimo būdui, žiedais ant karnizo, kabliukais lubose ar tiesiog ant karnizo užmaunant. patys karnizai irgi, visa konstrukcija net ir arkliui aiški, gali susikomplektuot kaip norisi, montavimas paprasčiau nebūna. tai va.
dar sodinau aukštaūgius svogūnus. labai tokie įdomus, svogūnėlius užaugina ant stiebo atsparūs šalčiams. juos griečiausiai jau seniai reikėjo pasodinti, bet kolegė ižti kdabar atnešė sodinukų, tai sukaišiojau.
ir dar pirkau kūdikiui batus. nu čia irgi sėkmė sakyčiau, nupirkti odinukus už 20 eurukų.
nu tai va taip tas savaitgalis ir pralėkė....