Ne-są-mo-nė apie spalvas netinkančias pagal amžių. Kultūriniai ypatumai, Rytų Europa, taip. Skonio neturėjimas, beje, nuo amžiaus nelabai priklauso.
Pavyzdžių bus, kai susitarsiu su SM.
Sveikos, kiek daug prikalbėjot, vos suskaičiau popiet.
Taip norėjosi daug kur įsiterpt, pritart, nusijuokt, ale dabar jau visko neaprėpsiu.
Tai tik ką prisimenu:
-sužavėta Liniukos Miglės ir megztuko - labai labai. Primink siūlus?
-Ingridushkai tiesiog apkabinimas. Aš labai labai labai nelaukiu to momento, kai kažkas panašaus ištiks mus. Jau vien koks gedulas buvo, kai prieš 6 metus buvo pro langą iššokęs ir dingęs 2 paras... Kaip ir su žmogum panašiai, reikia išbūti paskutines dienas, mėnesius kartu, paskui laikas pamažu gydo. Nors iškilus prisiminimui apie tėtį bet kuriuo momentu vis dar apsibliaunu...
- Rasytės tvidinuko nebuvau pagyrusi - labai gražios spalvos. Norisi ir mergičką tavo paaugusią pamatyt .
-Lusasitos dryžiukas man visai būtų nešiotinas, labai forma gera. Aš savy turiu 2 linijas -mėgstu spalvas ir pilką.Neįmanoma apsispręst, ką labiau.
-Qqute aš mezgiau iš trijų šetlando siūlų. Storulis toks, bet man tokio labai reikėjo.
-Abelo mūsų perlas ♥. Kaip džiaugiuosi, kad atėjai pas mus ir likai. Visada taip paprastai ir aiškiai papasakoji viską ir netingi to daryti (kaip kad aš dažniausiai...).
-Olaivos pokalbis prajuokino. "Drops?" - "Lace" , geri slaptažodžiai alaus parduotuvėj .
Aš gal jau pagaliau paimsiu šį savaitgalį mezginį į rankas. Kokį nors. Nors reikėtų dar sagas į mažės megztuką susiūt. Ir visos savaitės serialo serijas sutaupiau. Į sodą tik ryt popiet, nes pasikeitė treniruočių grafikai,paskui ir panoms muzikos mokykla šeštadieniais prasidės. Keistoki metai laukia.
Vis dar kaifuoju nuo kramtymo atradimo. Atvirai - ne-ga-liu patikėti tokiu poveikiu. Nesuvalgiau šiandien porcijos valgykloje. Tampa visai aišku, kad galiu valgyti tik mėsą tada ir daržoves šalia, nes daugiau tiesiog netilps, daržovių labiau noriu. Ir MĖ dieta tampa daugiau negu reali. Be jokio ilgo ruošimosi, prisivertimo ir paskui badavimo. Nu tiesiog tobulas atradimas.
Dar vienas stebuklas įvyko, kurio nežinau ar labiau džiaugtis ar ką - mano dičkis vakar pareiškė, kad nori sporto klubą lankyt. jau LImit šią savaitę guodžiausi, kad nieko nenori ir - bac. Dabar atrodo, kad ramiau buvvo jį prie kompo visą laiką matyt . Šiaip džiaugiuosi, kad sportuos, tik reikės daugiau pinigų ir klubui, ir treneriui, ir viskam (maistui, aprangai, važinėjimui...). O kadangi dar su draugeliu lankys, tai bijau, kad kur abu paskui nenuklajotų, kur nereikia, paaugliukai visgi. Žodžiu, aišku, leisiu, bet man tai taip nauja... O jeigu mesti norės greit, taigi Lemon gym metinis mokestis, žodžiu.
Va, išsisakiau, reikia kažką gaminti tuoj.
kaip suintensyvėjo tema, užvedus tema apie mitybą .
Aš esu bevalė...daug ką žinau, bet iš kur tos valios gauti...
Ingriduškai ir Katukui.
Ingriduška, labai suprantu. Kas turi tokių draugelių, puikiai supranta. Dvi šunes per Marytės plauką išgelbėjom...o dabar...dabar....Dabar vėl apmirusia širdim vaikštau....Turim katiną, 3 metai...Žiemom-pavasariais bastosi, grįžta nudrąskytas, susivėlęs kaltūnais. Seniai sakiau, reikia kastruoti, vyras vis vyriško solidarumo laikėsi, gaila jam buvo to katino vyriškų atributų... Pagaliau, antradienį nuvežėm....Grįžo, atsigavo ir tos pat dienos pavakare nutaikęs progą, išėjo laukan. Ir VISKAS ...nėr katuko....Negrįžta, jau bijau, gal numirė kur, arba įsižeidė ir nebegrįš kaip Olaivos...
Katuk, mane vaikystėje buvo smarkiai dilgėliniu bėrimu išbėrę, kai smarkiai išsigandus buvau- pamačiau pilną dangų parašiutistų (netoli poligonas buvo), galvojau -karas prasidėjo
Sakė, kad gali kartotis nuo stresinių situacijų.Nesikartojo..Bet, kai labai susinervinu, labai niežti visą nugarą...
gal TB irgi stresas įtakojo? Kaip suprantu, baisus darboholikas, be atostogų vis dirbantis...
vyrui megztukss tiko idealiai valiooooooo
Olaiva kaip suprantu vyro gimtadienis?o siulu ta proga nusipirkai?
Olaiva kaip suprantu vyro gimtadienis?o siulu ta proga nusipirkai?
dar ne
Labos
jungiuos su tabletėm iš ryto prie sektos. Draugė Mėmė turi ateit, galvai nekas...
Skaniai jūs čia apie maistą ir tortus pridiskutavot, net pabudinot norą ką nors skanaus pasigamint
Labai dailus neombre Ir panelė
Olaiva Pokalbis alaus parduotuvėj
Ingridušką apkabinu
Raudona manajai irgi ne spalva. Buvo verksmo, kad mamos nagai negražiai raudoni
Ingriduska, baisiai gaila gyvūno... Ir jums tikiu širdis plyšta
Ačiū už neombre pastebėjimą Restar, čia plonybinė babininė pusvilnė iš Mados garažo. Prisiminiau, kaip Kerpena rašė apie papildomą padryžiavimą, bet kažkaip mane ripsas subalamutino, tai taip ir gavosi juostom:)
Nesugalvoju, ką megzt Noriu kokio megztelio. Iš drops alpakos. Kad būtų su receptu. Ir nereikėtų jokių Čepajevų. Kur tie visi gražūs, kuriuos Šarangė glėbiais deda, o kai ateina laikas megzt jų nelieka nei vieno tinkamo
Liniuka, koks ten tavo meilas? Inmesiu glėbiuką išsisaugotų, jei nori.
man labai daug katinukų yra gražių,net ir tie nabagiukai prieglaudiniai,jeigu gražiai nufotografuoti,tai laaabai gražūs
o šitas mūsų tai toks pliušius,meilus,labai ir mums jis patinka
Man šiaip irgi daug gražių, tik katino nenoriu namie, bet šitas jau toks mielas, kad jei kas į rankas paduotų, gal ir parsineščiau.
Į diskusijas dėl maisto nesileisiu, nes šiuo metu neturiu ką pasakyt, nebent pasigraužt save, tai tiek to.