gimtadieniai
Rasytės man regis rytoj?kazkaip uzsifiksave kad porinem menesio dienom lyg ir
liniukos kuriniai grazus
tortu nenoriu, citramono irgi nea. kava geriu .
vakar atlaikiau sveciu fronta . rytoj vel nusimato kiti sveciai sode . reik siandien apie puodus pasokt. gal net koki tingini sulipdyt reiktu
sarangel, bet raudono setlando puskilio visai noreciau . vaikeu ar durneju, kad ant raudono traukia
Dontstop, nu kažkaip tikrai žiaurokai nuskambėjo tavo baimės ta uman rodos reiktų kokio rimto darbo, kad neliktų laiko galvoti, ką ten valgai, ir apskritai, kokio to storumo.
aina peklon visos tos dietos, apskritai tie stereotipai, kokio sudėjimo žmogus turi būti, tai erzina ir pykdo.
Tai aš jau išsigydžiau, prieš metus atradau intuityvią mitybą ir ji man sustatė smegenis į vietas
Rimtas darbas nepamaišytų, kaip tik ieškau Nuo skelbimų peržiūros galva kvadratinė, atsitraukiau minutėlei pamegzt ir paskaityt pliurpalus
Jungiuos su pietine kava
Šarange, mano vaikai, reiškia yra anomalijų anomalijos nes raudona jiems kaip ir būtina spalva
garderobe. Mezgiau kelis kartus raudonus, vyšninius megztinius.
Kai aš maža buvau, tai man raudonas rūbas = gražus Dabar kažkokia tai "apgedusi" esu. TIk juoda ir pilka spalvos.
Mano vyro t-shirt'ai dauguma raudoni (aišku, ne be mano "pagalbos" ).
Net mano tėvas, tarybiniais laikais, visad turėjo po kelis raudonus marškinius.
Spėju, pas mane nėr spalvų fobijos. Arba aš beskonybė ir tiek
Sveikos,
Vėl įdomiai čia prisiskaičiau.. Kokia įvairiapusiai apsišvietusi sekta.
Liniukos mergaitė atrodo labai laiminga su nauju rūbu. Nepaisant pavyko nepavyko ombre, megztukas gražiai žiūrisi. Man patinka kad tamsi spalva apačioje susilieja su kelnių spalva.
Olaivos katukas Stoju į niurkymo eilę.
Vakar papirkau BB kremą. Efektas minimalus, bet su rimtesnėmis priemonėmis nedrąsu, nes nelabai turiu įgūdžių. Bijau žmogaus su kauke efekto. Reikėtų man patekt į kokius veido priežiūros ir gražinimo kursus. Ateina laikas..
Gerai, kad aš tortų nemėgėja. Nelabai mane jie jaudina
Šiai dienai, norėčiau tokio šaliko iš kokių giminingų spalvų Heirloom_Chevron_blanket-square_medium2.jpg 286,68KB 0 Parsiųsta kartų
Labas
Citramona ir aš šiandiena ėmiau, galvą skauda, gal dar jamt
Liniu labai dailus, kad ir ne toks koks tikėtasi vistiek labai Miglei tinkantis ir Miglė kas kart vis taip žymiai papanelėjusi atrodo <3
Darbe visi nervingi iki apsiš.....
Vadovai ant šluotų......
NT rinka stovi....pinigų nėra ir nervai iš karto.
Mūsų Šuniui vėžys, labai sudėtinga......jis neatsistoja, bet guli su kamuoliuku dantyse ir ..... davėm sau laiko ....žiūrėsim
Vyras gris sekmadienį, dabar vienai tikrai sudėtinga viskas
Katuk, dėl vaisių, sako kad jie tiek dabar modifikuoti ir pakeisti, kad valgom ne Trešnes o ledinikus nuo medžio