Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na tas twidas graziai po laiptais guli,laukia :D

Atsakyti

Nu sake mergaite ta kad ryt gausiu..tai pati paciupinesiu..idomu man kaip su kandesiu ir skersumu

Atsakyti

Ristinai :)

 

 

Priedas  shopcade.jpg   89,4KB   0 Parsiųsta kartų

 

Informaaaacija

 

Priedas  download_20170914_173525.jpg   133,14KB   0 Parsiųsta kartų

 

Kačiukas širdžių smaugikas  :wub:

 

 

Mano drakelaitis turi General ombré kamuoliuką. Šviežių žuvų spalvos. Tai gal jissss jūrų drakonas???

Atsakyti

noid-Sea_Dragon_sm.jpg

Atsakyti

Dar vienas gražus paprastuolis, parašyta, kad megztas mašina, bet siūlės nesimato, Ristina, kaip imanoma taip išmegzt?  :hmm:

36805445130_ef46a032b8_z.jpg

37031026252_8beba32d2d_z.jpg

37203152645_8a85d17595_z.jpg

Apie kokią siūlę nori žinot? Pečiuose tai yr siūlė :) O centras tai be siūlės.

Atsakyti

Baigiau :) Ombe nepavyko - per didelis siūlo spalvų kontrastas.  Bet apsimesiu, kad visai to ombre ir nenorėjau :D Užsakovė patenkinta, džiaugiasi, kad rytoj džinsų diena, tai jau turės, ką į mokyklą rengtis :)

Priedas  20170914_184751.jpg   280,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka labai fainas  :wub:  

Atsakyti

Tereza tu logiškai ir ko gero teisingai, nors pasirodo labai skirtingų ir tikrai kompetetingų žmonių nuomonių apie tą cukraus lygį kraujyje, tarkim kad net becukre kava ar arbata iššaukia jo pakilimą, o kasa privalo išskirt insuliną, bet kuo toliau į miškus tuo daugiau medžių. Tarkim kad tiesiog yra maistas ir Pramoginis maistas, kad nebūtų labai keblu, galima turėt dieną į dvi savaitės pramoginio maisto.

Man atrodo, kad tu du dalykus suplaki į vieną. Taip, kiekvienas valgymas, tegu tai tik vienas kąsnis, lemia insulino išsiskyrimą. Tačiau cukraus kiekio kraujyje svyravimas yra kas kita. Suvalgius angliavandenių cukrus staigiai šauna į viršų, ir taip pat greitai nusėda, taip iššaukdamas alkį. Kai tuo tarpu valgant baltymus ir riebalus cukraus kreivė pakyla mažiau, bet viršuje laikosi kelis kartus ilgiau, o tai reiškia, kad tęsiasi sotumo jausmas. Ir nelyka noras pastoviai kažką kramtyt. Užtenka 2-3 sočių pavalgymų, kurie bendroj sumoj sudaro mažiau, nei kad nuolatinis užkandžiavimas.

Keist visada norisi, nesijaučiu sveikuolė tikrai, jei net Katukas nesijaučia, tai ką man kalbėt.... Kardinaliai tai ne, labiausiai norisi, kad svoris neaugtų, visos žino ko atsisakyt, o aš nežinau :D  Tokia ir diskusija, bet jau išsiplėčiau... 

Jei tik neaugimo nori, tai ME yra puiku.

Terezza tavo patarimai patinka, bet jie gal labiau sportuojančiam žmogui :ax: O grūdai pasak Kurpienės pirmoje dienos pusėje yra gerai. Tik aš nelabai mėgstu košių :ax:

Žinok ne. Sportas tik pagerintų rezultatus, kas be ko. Tačiau tai nereiškia, kad nesportuojantiems tai netinka.

Grūdai gerai bet kada. Tiems, kas svorio nemeta. O tiems, kas meta, jie yra blogai bet kuriuo paros metu. Kuprienė matyt laikosi įsikibus seniai paneigto mito, kad kcal miegant nedeginamos. Kai tiesa yra tokia, kad į lašinius yra kaupiamas perteklius, visiškai nepriklausomai nuo valgymo laiko. O jei perteliaus nėra, valgoma tik tiek, kiek reikia, tai galima maitintis vien tik naktimis, ir svoris neaugs.

Jau nebesinori išsiplėst... Aš nesakau, kad nėra ko keist ir kad gerai maitinuosi, tikrai yra ir žinau ką,net įvardinau jau, bet arba negaliu, arba nenoriu, tiesiog nukrypom į smulkmenas, nes pirmai buvo diskusija apie konkrečias dideles blogybes, be kurių negalim gyvent, kaip pvz. saldumynai, aš galiu ir be vaisių, bet obuolys man neatrodo baubas, gal geriau obuolį suvalgyt, negu bandelę arba plytą šokolado? Man geriau obuolys ar bananas. Tiesiog nenoriu valgyt to, kas man neskanu ir nenoriu nuolat jaustis alkana, o galvoju nuolat ką gamint, kaip gamint, kad būtų ir skanu ir sveika, užknisa iki negalėjimo tas galvojimas....  :oh:

Baltymai ir riebalai duoda ilgą sotumą. Angliavandeniai (net jei valgomi kartu su baltymais) iššaukia alkį. (Žr. atsakymą į Ingriduškos postą).

Atsakyti

Olaivos katinukas visus mezginius nustelbia  :wub:​ 

Atsakyti

http://1.bp.blogspot...00/IMG_5262.jpg

egloshke aš va tokia mineraline pudra naudoju, man labai labai, terliones nedaug su sepeteliu brukst brukst ir viskas, maskuoja pakankamai, atrodo naturaliai, nekemsa

nekeisciau siuo metu i nieka

O kur tokios gaut galima?  :ax:​ 

Atsakyti

Kaip įdomiai  - iš vieno kamuoliuko mzgama/neriama trimis siūlais:

http://svoimi-rukami...z-odnogo-motka/

Atsakyti

Kaip įdomiai  - iš vieno kamuoliuko mzgama/neriama trimis siūlais:

http://svoimi-rukami...z-odnogo-motka/

oho,gera idėja  :bigsmile: 

Atsakyti